- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #9.141
bende de kusma yok ben de tam tersine kilo verdim.Ben de o da yokaşırı yorgunluk oluodu o da bitti gibi. Valla inşallah iyidir bebişim. Hiç kusma dim şimdiye kadar. Çok yemek yiyorm ben ya 3 kilo almisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de kusma yok ben de tam tersine kilo verdim.Ben de o da yokaşırı yorgunluk oluodu o da bitti gibi. Valla inşallah iyidir bebişim. Hiç kusma dim şimdiye kadar. Çok yemek yiyorm ben ya 3 kilo almisim
Aminn cnm.cok saol icim rahatladi valla zaten olumsuz dusunmuyorummm hersy guzel olucakk insallahkaçıncı haftalar hatırlamıyorum ama hastanede yatırmışlardı 2-3 hafta serumla doğum başlamasın diye en zor zamanım oydu demişti. ama ben kalp şeklinde rahmi olup olağan dışı hiçbişey yaşamayanda biliyorum. Allah senide bebeğini de korusun dertsiz tasasız kavuştursun inşallah![]()
Bir daha böyle birşey yapmayacağım zaten ya ne gibi zararı olur canım ya bi kere böyle bişey yaptım yapmaz olaydımYüksek raflara falan uzanmak riskli oluyor. Hiç bir yere uzanmamanızı tavsiye ederim
İlkinde yaptırdım.. kesin sonuç veren bir tahlil değil..bilmiyorum belki fikrim değişir..Bana doktorum taramalarda en iyi sonuç veren 2 li tarama dedi. Eğer 2 li iyi çıkarsa 3 lüye 4 lüye gerek kalmaz dedi. Bide onlarda yanılma payı çok oluyor dedi sen bilirsin ama 2 li önemli onu yaptır bence.
cnm hayirli olsun ama bence beklemen lazim.. daha bi kac gun önce kiz simdi erkek.. 1-2 haftaya netlesir bence :) ustten bakiyo dimi?selamlar herkesedoktora uğradım oran veremem ama çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, tuhaf hissediyorum.,
çokta hareketliydi maşallah eller kollar, sağlıklı ve haftasıyla da uyumlu. geçen kontrolde kıza benzetmişti arkadaşım olan doktor iyice kafam karıştı. artık hayırlısı deyip haftaya 26 yada 27 sinde rize de gidicem bir daha.foto yüklüycem ama çok hareketliydi düzgün foto alamadık.
Canım su an sende bir problem olacağını zannetmiyorum.. sakin kötü düşünme, ama olayın önemini anlaman için.. Bir akrabamız cam silmiş yukarılara uzanmış.. bebeği i aylıktı.. kaybetti.. kendisinin 4. Bebegiydi ve buna bağladı nedenini.. sadece dikkat etmen için söyledimBir daha böyle birşey yapmayacağım zaten ya ne gibi zararı olur canım ya bi kere böyle bişey yaptım yapmaz olaydım
3 lü daha sıkıntı yalnız. 2 li düzgün çıkıp 3 lü kötü çıkanlar oluyor boşuna stres. 2 li iyi çıkarsa zaten bi daha tarama derdi kalmayacak.İlkinde yaptırdım.. kesin sonuç veren bir tahlil değil..bilmiyorum belki fikrim değişir..
tabi hep üstten bakıldı canım, artık kısmet:) kendimi ufaktan hazırlıyorum her durumacnm hayirli olsun ama bence beklemen lazim.. daha bi kac gun önce kiz simdi erkek.. 1-2 haftaya netlesir bence :) ustten bakiyo dimi?
Canım bu b
Canım ben sadece üçlüyü yaptıracam, bir de ense kalınlığını olcturcem..
Slm cnm naslsn bugun muayene gttim. Ikili testle ilgili konustk doktrm cok onmli yptirirlmasi gerekli bi test dgl yaptrmayab cok dedi tulay hanim ne diyo bu konuda sn yptrdnmitabi hep üstten bakıldı canım, artık kısmet:) kendimi ufaktan hazırlıyorum her duruma![]()
Tamam canım dikkatli olacağım çok sağolCanım su an sende bir problem olacağını zannetmiyorum.. sakin kötü düşünme, ama olayın önemini anlaman için.. Bir akrabamız cam silmiş yukarılara uzanmış.. bebeği i aylıktı.. kaybetti.. kendisinin 4. Bebegiydi ve buna bağladı nedenini.. sadece dikkat etmen için söyledim
selam canım, ben kendi adıma yaptırmayı düşünmüyorum, oğlumda da yaptırmamıştım. doktorun yaklaşımı siz nasıl isterseniz oldu. ben seni etkilemek istemem ama benim yaşadıklarım bunlarSlm cnm naslsn bugun muayene gttim. Ikili testle ilgili konustk doktrm cok onmli yptirirlmasi gerekli bi test dgl yaptrmayab cok dedi tulay hanim ne diyo bu konuda sn yptrdnmi
Tesekkur ederm cnm oznur hanimda istemiyosan yaptrma dedi bnde yaptrmiyim diyrm ama bi yndanda icmde kalirsa diyorum acaba ne kaybederm sadece kromozom testi ne blm kafam karisikselam canım, ben kendi adıma yaptırmayı düşünmüyorum, oğlumda da yaptırmamıştım. doktorun yaklaşımı siz nasıl isterseniz oldu. ben seni etkilemek istemem ama benim yaşadıklarım bunlar![]()
İlkinde yaptırdım.. kesin sonuç veren bir tahlil değil..bilmiyorum belki fikrim değişir..
BUrda sadece özelde yapılıyor ve sadece 3 tane doktor var özelde onlara gitmek istemiyorum.. memnun kalmadım.. belki sadece test için giderim mecburiyetten..Benim doktorumda 2li iyise 4lüye pek gerek kalmıyor demişti ama yinede yaptırmakta fayda var bence
BUrda sadece özelde yapılıyor ve sadece 3 tane doktor var özelde onlara gitmek istemiyorum.. memnun kalmadım.. belki sadece test için giderim mecburiyetten..
Ztn ikili en kapsamlisi yaptirmak istemiyordum yaptirmicam karar verdimBenim doktorumda 2li iyise 4lüye pek gerek kalmıyor demişti ama yinede yaptırmakta fayda var bence
Evet sag kasigimda agri oluyirdu ama suan yok canim. Bol su icmek cok onemliCanim ben 10.kasim aksami yapip ictim ama bugun acile gittim yine varmis...sendede kasik agrisi yapiyor mu..sag kasik agrim vardi sadece...mesane oralarda oluyomus sanirim kan ve idrar verdim..yine enfeksiyon dendi...