• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar üç günlük rapor yazdı düsuk tehditi var die. Yatış yapcakti istemedim. Bu da fotosu 11+0 . Aranızda cinsiyet tahmini yapabilecek var mı. Biliorum çok erken ama . Tahmin sonuçta söyleyin bişiler;) ;)

Eklentiler

• 2015-11-17 12.53.54.webp
    2015-11-17 12.53.54.webp
    21 KB · Görüntüleme: 130
Teşekkürler yorum icin :KK66: ben hep erkek hissettim de dünden sonra anladım ki tek istediğim sağlık. Kızım olsa çok severim.
Allah sağlık sıhhat versin. Sen dinlenmene bak. Kaç tane arkadaşım böyle biraz dinlenmek zorunda kaldı ama sağlıkla kucaklarına aldılar. Stressiz olmak rahat olmak önemli.

Slm kızlar ben tüp bebek yaptırdım son adete göre 8+2 ultrasona göre 8+4 deyim ve tuvalete girdiğimde sabahları bu 3 defa oldu kahverengi çok çok az ama bi leke geldi sizce normalmi ki bugün doktora gitcem inşallah bisi olmaz 6+6da kalp atışlarını görmüştüm

Slm kızlar ben tüp bebek yaptırdım son adete göre 8+2 ultrasona göre 8+4 deyim ve tuvalete girdiğimde sabahları bu 3 defa oldu kahverengi çok çok az ama bi leke geldi sizce normalmi ki bugün doktora gitcem inşallah bisi olmaz 6+6da kalp atışlarını görmüştüm

Belki kendini yormuşsundur ya da bir yerlere uzanmışsındır. Doktora gidince rahatlatsın. Merak etme.

Dikkat et canım kendini yorma doktorada gidicekmissin zaten güzel haberlerle gel

Çok stres yapıyorum bebeğim için endiseleniyorum :KK61: kızım çok ağlıyor hep ağlıyor, sabah çok erken kalkıyor, uykusuzum yorgunum,

Back
X