• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Korkma canım benim de yüksekti ablam gastoenterolog progesteron vitamin folbiol bi avuç ilaç içiyorsun karaciğer yorulmuş dedi 1hafta vitaminleri kestim progesteronu vaginal kullandım normal düzeye geldi

çok sağol evet muhtemelen ondan olabilir. gerçi bitek folik asit içiyorum başkada bişey kullanmıyorum ama gece yatmadan önce aldım sabahta erkenden kan verdim. belki onla alakalıdır. ama önemli değilmiş çok az yüksek çünkü. bu arada bu zamana kdr hiç bulantım yoktu bikaç gündür bulantılarım var hafiften :(

Kızlar merhaba gittim doktora bebek saglıklı 9+1 olmuş çok şükür kanamam devam ediyor progestan verdi sabah akşam içicem akşam özel hastaneye randevu aldım orda daha iyi bakarlar diye uyuyorum
Vajinal kullanmak daha etkili benim kanamam okunca vajinal vermosti doktorum ben hala vajinal kullaniyorum..

Anlarım canım ta 5.haftada bana da kasılmadan dolayı demişti o yüzden merak ettim sende ne belirtileri var diye çünkü yine ağrım oluyor arada korkuyorum.

Geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Babası götürsün minişi tuvalete azıcık :))

İnşallah canım ... Sağlıkla atlatırsın mucizeni allh sana bağışlasın... Çok bu şekilde sorun yaşayıp atlatanlar mühim bebeğin iyi olması
İyi dedi ama ben bir özel hastaneye görünmek istiyorum orada daha detaylı bakarlar elbet

Vajinal kullanmak daha etkili benim kanamam okunca vajinal vermosti doktorum ben hala vajinal kullaniyorum..
Bana da öyle dedi ama ilacın reçetesinde agızdan kullanılır yazıyor ben yanlıs anladım herhalde diyip içtim feci baş dönmesi yapıyor ama sanki deprem oluyor gibi

Kızlar merhaba. Yeni doktorumdan memnun kaldım fakat şeker sonucumu yüksek gördü yoktur (103). İlk doktorum sorun değil demişti. 3aylık şeker ve hepatit b testi istedi ek olarak bu sabah saglık ocagında kan verdim sonuçlar yrn çıkıcak cumartesi günü götürücem doktora. Bu arada idrar yolu enf. iyice azdı akıntılarım yeişl renk oldu kaşıntım dayanılmaz bulantım günde 10 kez kusturan cinsten hiç birşey yiyemiyorum 2 kez serum verdiler. bulnatıyı idrar yollarındaki enfeksiyonda yapar dedi. Ve Monurol Saşe ile Azosilin tablet verdi kullanıyorum şuan 2 gün oldu başlayalı. 9+4 üm bugün.. Artık bitsin bu bulantılar bıktım... Açlıktan ağlıyorum resmen acıkıyorm ama yiyemiyorum.

Bana da öyle dedi ama ilacın reçetesinde agızdan kullanılır yazıyor ben yanlıs anladım herhalde diyip içtim feci baş dönmesi yapıyor ama sanki deprem oluyor gibi
Vajinal al istersen yan etkisi daha az oluyor ama kanamada daha etkili vajinal

Sekerin cok degil aslında uzulme benim hamilelikten onceki sekerim 105 ti sınır denmisti ama simdi hamileyim yarın kan sonucunu alıcam sekerden korkuyorum sınırı asicam diye ama onun icinde diyet veriyorlar genelde ilk hamileliğimde 240 lardaydım sadece diyetletle atlattim

Back
X