- 17 Temmuz 2014
- 1.364
- 923
- 358
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #9.461
Amin canım :)Allah ta tansiyonla ilgili bir sıkıntı yaşatmasın canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım :)Allah ta tansiyonla ilgili bir sıkıntı yaşatmasın canım :)
İstanbul yaş 25 ilk bebegimiz:)cnm sehır , yaş, kaçıncı cocuk?
Izlemenizi tavsiye ederim. Bu video ya her baktigimda mutluluk sarıyor beni
Merhaba benide ekler misin sat 13 eylül istanbul 23 il çocuk teşekkür ederim :)cnm sehır , yaş, kaçıncı cocuk?
Kıyamamm :)işyerinde ağlattın beni
çok duygusalım bu aralar yaa
![]()
Korkma canım benim de yüksekti ablam gastoenterolog progesteron vitamin folbiol bi avuç ilaç içiyorsun karaciğer yorulmuş dedi 1hafta vitaminleri kestim progesteronu vaginal kullandım normal düzeye geldi
benide eklermisin edirne yaş 24 ilk çocuk sat 29 ağustoscnm sehır , yaş, kaçıncı cocuk?
Kizlarrr bugun ikili taramayi yaptrdm yuzde99 kiz dedii size haber verym dedm:)
Canım allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim..Kizlarrr bugun ikili taramayi yaptrdm yuzde99 kiz dedii size haber verym dedm:)
Vajinal kullanmak daha etkili benim kanamam okunca vajinal vermosti doktorum ben hala vajinal kullaniyorum..Kızlar merhaba gittim doktora bebek saglıklı 9+1 olmuş çok şükür kanamam devam ediyor progestan verdi sabah akşam içicem akşam özel hastaneye randevu aldım orda daha iyi bakarlar diye uyuyorum
İyi dedi ama ben bir özel hastaneye görünmek istiyorum orada daha detaylı bakarlar elbetAnlarım canım ta 5.haftada bana da kasılmadan dolayı demişti o yüzden merak ettim sende ne belirtileri var diye çünkü yine ağrım oluyor arada korkuyorum.
Geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Babası götürsün minişi tuvalete azıcık :))
İnşallah canım ... Sağlıkla atlatırsın mucizeni allh sana bağışlasın... Çok bu şekilde sorun yaşayıp atlatanlar mühim bebeğin iyi olması
Bana da öyle dedi ama ilacın reçetesinde agızdan kullanılır yazıyor ben yanlıs anladım herhalde diyip içtim feci baş dönmesi yapıyor ama sanki deprem oluyor gibiVajinal kullanmak daha etkili benim kanamam okunca vajinal vermosti doktorum ben hala vajinal kullaniyorum..
Hadi hayırlı olsun bende haftaya cumartesi gidicem inşallah öğrenirim :) tarama sonucun nasıl peki ?Kizlarrr bugun ikili taramayi yaptrdm yuzde99 kiz dedii size haber verym dedm:)
Izlemenizi tavsiye ederim. Bu video ya her baktigimda mutluluk sarıyor beni
Gözün aydın canim..prenses geliyor desene annesi...darısı bizlere..Kizlarrr bugun ikili taramayi yaptrdm yuzde99 kiz dedii size haber verym dedm:)
Vajinal al istersen yan etkisi daha az oluyor ama kanamada daha etkili vajinalBana da öyle dedi ama ilacın reçetesinde agızdan kullanılır yazıyor ben yanlıs anladım herhalde diyip içtim feci baş dönmesi yapıyor ama sanki deprem oluyor gibi