• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar merhaba. Yeni doktorumdan memnun kaldım fakat şeker sonucumu yüksek gördü yoktur (103). İlk doktorum sorun değil demişti. 3aylık şeker ve hepatit b testi istedi ek olarak bu sabah saglık ocagında kan verdim sonuçlar yrn çıkıcak cumartesi günü götürücem doktora. Bu arada idrar yolu enf. iyice azdı akıntılarım yeişl renk oldu kaşıntım dayanılmaz bulantım günde 10 kez kusturan cinsten hiç birşey yiyemiyorum 2 kez serum verdiler. bulnatıyı idrar yollarındaki enfeksiyonda yapar dedi. Ve Monurol Saşe ile Azosilin tablet verdi kullanıyorum şuan 2 gün oldu başlayalı. 9+4 üm bugün.. Artık bitsin bu bulantılar bıktım... Açlıktan ağlıyorum resmen acıkıyorm ama yiyemiyorum.

Sekerin cok degil aslında uzulme benim hamilelikten onceki sekerim 105 ti sınır denmisti ama simdi hamileyim yarın kan sonucunu alıcam sekerden korkuyorum sınırı asicam diye ama onun icinde diyet veriyorlar genelde ilk hamileliğimde 240 lardaydım sadece diyetletle atlattim

Ben şuan zaten istemeden diyet yapıyorum. sulu yemek yemeyi özledim yemin ediyorum. Yediğim şeyler ceviz ayva kivi çubuk kraker yoğurt çorba bunlar... Şekerde ben normalde hiç kullanmam çocuklugumdan beri annem eve kesme şeker toz şeker almaz. Tatlı sevmem. Nerden çıktı bu anlamadım. :/ Haftasonundan beri kollarımda delinmeyen yer kalmadı :(

Ben şuan zaten istemeden diyet yapıyorum. sulu yemek yemeyi özledim yemin ediyorum. Yediğim şeyler ceviz ayva kivi çubuk kraker yoğurt çorba bunlar... Şekerde ben normalde hiç kullanmam çocuklugumdan beri annem eve kesme şeker toz şeker almaz. Tatlı sevmem. Nerden çıktı bu anlamadım. :/ Haftasonundan beri kollarımda delinmeyen yer kalmadı :KK43:
Canım sabret 4. Ayda bitiyor genelde..

Sekerin cok degil aslında uzulme benim hamilelikten onceki sekerim 105 ti sınır denmisti ama simdi hamileyim yarın kan sonucunu alıcam sekerden korkuyorum sınırı asicam diye ama onun icinde diyet veriyorlar genelde ilk hamileliğimde 240 lardaydım sadece diyetletle atlattim
Şeker yüklemesindemi çıktı yoksa ilk aylarda yapılan testte mi merak ettim benim de 136 çıktı cuma günü diyabetli gebe izleme gidicem

Ben şuan zaten istemeden diyet yapıyorum. sulu yemek yemeyi özledim yemin ediyorum. Yediğim şeyler ceviz ayva kivi çubuk kraker yoğurt çorba bunlar... Şekerde ben normalde hiç kullanmam çocuklugumdan beri annem eve kesme şeker toz şeker almaz. Tatlı sevmem. Nerden çıktı bu anlamadım. :/ Haftasonundan beri kollarımda delinmeyen yer kalmadı :KK43:
Zaten tatlıyla şekerle alakasiyok ailende varsa veya hamur işi makarna pirinç hazır gıdalarda yükseltiyor

[QUOTE="bebegim_01, post: 43589651, member: 1os buldun kuzucum napin o jadar sevindim ki ilk okudugu da...evt dogal yoldan geldi kizcemmm:))...sizlerin de cinsiyetlerini ogrenmemiz yakindir canimmm:))..igneyi ve aspurini biraktirdi bugunden sonra..ikili test icin kan verdim..iki gune cikacak...kendisi olctu ensesini falan gerek yok test e ama yine de yapalim dedi..igne konusunda anlasamioz bakalim ne yapacam..[/QUOTE]
Bencede birakma keske hematolojide kan testi :KK54:yapip genetik problemin varmi ogrnebilseydin bu arada h.grldin aramiza rabbim meleklerimizi korusun minik kizinin resmi varsa paylasirmisin bizimle[/QUOTE]
Canim mtfhr lerim heterezigot..dr um bunlarin dunyada kabul gormedigini tek onemli olan faktor 5 in oldugunu soyluyor..o da bende normal oldugu icin birak dedi dun ama bugun ikili test sonucu icin konustuk ve icin rahat eficekse kullan bebege zarari yok ama faydasi da yok bence! Diyerek izin verdi:) ...resmini tabi paylasirim ama su an esim evde..pek yanasmiyo i ertnette takilmama..sinirlenir simdi...musait bi zamanda paylasirim i saallah..

[QUOTE="bebegim_01, post: 43589651, member: 1os buldun kuzucum napin o jadar sevindim ki ilk okudugu da...evt dogal yoldan geldi kizcemmm:))...sizlerin de cinsiyetlerini ogrenmemiz yakindir canimmm:))..igneyi ve aspurini biraktirdi bugunden sonra..ikili test icin kan verdim..iki gune cikacak...kendisi olctu ensesini falan gerek yok test e ama yine de yapalim dedi..igne konusunda anlasamioz bakalim ne yapacam..
Bencede birakma keske hematolojide kan testi :KK54:yapip genetik problemin varmi ogrnebilseydin bu arada h.grldin aramiza rabbim meleklerimizi korusun minik kizinin resmi varsa paylasirmisin bizimle[/QUOTE]
Canim mtfhr lerim heterezigot..dr um bunlarin dunyada kabul gormedigini tek onemli olan faktor 5 in oldugunu soyluyor..o da bende normal oldugu icin birak dedi dun ama bugun ikili test sonucu icin konustuk ve icin rahat eficekse kullan bebege zarari yok ama faydasi da yok bence! Diyerek izin verdi:) ...resmini tabi paylasirim ama su an esim evde..pek yanasmiyo i ertnette takilmama..sinirlenir simdi...musait bi zamanda paylasirim i saallah..[/QUOTE]
Ayni benim adamda boyle gizli yazisiyorum liseli asiklar gibi...

anneler bulantilar yorucu ama gercekten geciyor. ben gunlerdir iyiydim dun cok kötu oldum. bugunde tamtersi okadar iyiydim ki haftalardir agzima surmedigim baligi bile yedim.. zamanla azaliyo gercekten duzenli beslenmeye calisin herseye ragmen
Benimde gecti artk baslarim kilo almaya dha almadm cunku bulantida coktu ama suan rahatldm

Back
X