- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #35.121
Kızlar trombosit yani plt düşüklüğüyle ilgili bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şimdilik günde 1 tane yiyorum :) minik sıpam henüz doğum pozisyonu almadığı için korkuyorum da doğumu başlatır falan diyeHurma yemeye başladınız mı?
Böbrekle idrar yollarıyla da ilgili olabilir bence doktoruna danış canımkızlar merhaba, busabah sancım var benim biraz. önce karın ağrısı oldu sonra sağ kasığımda ve sağ belim, boşluğum hatta hafiften bacağıma vurup bacağım geçti. doktora gitmeme gerek varmı, ne sancısı olabilir bu ?
Rüyada ağlamak gülmek derler canım inş gülersinAy gece kabus gördüm bu sefer oğlum kucağımda sallıyorum falan sonra disardayiz kuzenim var o arabayla bebeği tutuyor benim elimde de bişeyler var bana bebeği sen al eşyaları bana ver diyo o sırada ben arabayi kaçırıyorum elimden yokuş aşağı bebiş kayiyo Tutamıyorum peşinden kosuyorum ama olmuyo rüyamda nasıl agliyodum allahım rüya olsun nolur diye çok kötüydü ya![]()
canım bende bir tanr bunu aldım birde şimdi evde giydiğim bir hamile-loğusa pijaması var... 2 sini götüreceğim, bir tanede satenlohusa gecelik takımı var ama hastanede giyilmez :)) ben almayacağım daha fazla, zaten evde sıfır tşörtlerle falan idare ederiz :)) doğumdan sonra ben toparlayıcı korse giyeceğim onun üstüne normal hayatta giydiğimiz pijama altları bile olur diye düşünüyorum :))Ben de dün bir gecelik iki tane de pijama takımı aldım ama netten bakıyorum sezeryandan sonra pijama giyilmiyo diyorlar bel.kısmına dikkat ederek aldım aslında lastiği sıkı değil bizim hamile bellerinden yapmışlar.bi gecelik daha mı alsam kafam karıştı
Ben de dün bir gecelik iki tane de pijama takımı aldım ama netten bakıyorum sezeryandan sonra pijama giyilmiyo diyorlar bel.kısmına dikkat ederek aldım aslında lastiği sıkı değil bizim hamile bellerinden yapmışlar.bi gecelik daha mı alsam kafam karıştı
Benim kızım geceleri fazla hareket etmezdi ama bu gece coştu resmen hiç durmadı sanki. Sabah 2-3 saat ses soluk yoktu şimdi yine coştu maşallah. Aman bol bol hareket etsinler de iyi olduklarını bilelim. Hareketleri az olunca insan tedirgin oluyorBenim kız sabaha kadar tepinmekten yorgun düştü şu an uyuyor. Doğunca da böyle olacak demek mi bu acaba, gece boyu ağlıcaz gündüz uyucaZ mı !
dopler cihazını gelirken getir dedim eşime ... kafamda deli sorular, yaz da geliyor galiba serdar ortaç yeni cd çıkartmış :)))Canim sabahtan beri 10 kez hareket etmiş hiç korkma benim geçen haftada 3 günde toplasan 10 kez hareket etti burda da yazmıştim hatta bence sakin kalıp kafamdan atmaya çalış büyüdüler artık hareket alanı daralmis olabilir.
Hurma yemeye başladınız mı?
canım geçen hafta yani 34 haftalıkken çözülmüştü. yatakta dönceğin zaman önce oturur pozisyona gel sonra diğer tarafına dön. çözmese dahi doktor beni muayeneye bile çağırmamıştı 2 kez dolandığındada. hareketlerini takip etmen yeterli.Sağol canım. ..hiç sorma gece yatarken belim tutuluyo agridan mahvoluyorum burda da kızlar yazmıştı sağa sola hızla dönmeyin sola yatın falan diye kordon dolamanmasi için bu gece uyudum mu uyumadim mi bilmiyorum dikkat edicem diye:)))senin bidik çözmüş inşallah benimki de çözerseninki ne zaman çözdü canım şimdi buyuduler ya çözebilir mi bilmiyorum.
1 haftadır yiyordum dün bıraktım 37. Haftada yicemHurma yemeye başladınız mı?
Hurma dogumu mu kolaylastiriyor ?Ben de yicem hurma, yavaştan başlarım hatta artık. 40-41. Haftaları görmek istemiyorum.
Kadın doğum doktoru bir arkadaşım hurma ye dedi
Canım aynı şafağı sayıyoruz benim benimle 27 Mayısta Allahtan bir mani çıkmazsa doğacak seninkinin cinsiyeti neydi
Rica ederim canım hiç önemli değil. Gönlünü ferah tut sen. Son aya geldik artık bitiyor hamilelik, belki çok özleriz bu günlerin kıymetini bilelim..
Evet canım aynı gün doğmuş olacaklar hayırlısıyla benimkide erkek adı ne olacak hayırlısıylaAa ne guzell.. erkek benimki
Herkeste ayni etkiyi gostermesede oyle derler:) pilates topunda ziplamak balzamik sirke dedi bana ebeler ama sn yeme dediler :)Hurma dogumu mu kolaylastiriyor ?
Sayisi onemli mi hurma nin??Ben de yicem hurma, yavaştan başlarım hatta artık. 40-41. Haftaları görmek istemiyorum.
Kadın doğum doktoru bir arkadaşım hurma ye dedi
Canım senin nstde sancıların kaçlarda çıkıyor biliyormusunHerkeste ayni etkiyi gostermesede oyle derler:) pilates topunda ziplamak balzamik sirke dedi bana ebeler ama sn yeme dediler :)
Tamam canım Sağolcanım geçen hafta yani 34 haftalıkken çözülmüştü. yatakta dönceğin zaman önce oturur pozisyona gel sonra diğer tarafına dön. çözmese dahi doktor beni muayeneye bile çağırmamıştı 2 kez dolandığındada. hareketlerini takip etmen yeterli.