2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım gördüm güzel olmuş annenln eline sağlık ama benimkini yapabilecek kimse yok :):) kendim yaparım böyle şeyleri ama nasıl gidip malzeme alcam :/

Anladim cnm kendini carsiya cikacak gibi hissediyorsan gidip alabilirsin ama.aksi halde.zor

PembeLokum PembeLokum canım metin bey pztesi de mi yok? Bilgin var mı? Randevu sisteminde pztesi de yok. Salı gününe randevu aldım.

Belki de pts ogleden sonra geliyordur cunku ben randevumu 15.15 e aldim canim ozel yerine gidecegim

Yatak meselesiii:işsiz:

Bebeginiz icin uyku setindeki sünger yatagi mi kullanacaksiniz yoksa ayrıca yatak aldiniz mi?

Aldiysaniz ne aldiniz?

Yün yatak mı olmalı, ortopedik mi, yarı ortopedik mi, lateks mi, pamuk mu, sünger mi??

Bebegimin yatagı yok:mad:

En iyisi hangisi olur yenidogan icin bilmedigimden yatak alamadim:mad:

Sağol canım inşallah hepimiz mutlu günlerde giyelim :) bir pijama daha al istersen. Sonra da giyersin niye giymem diye düşünüyorsun. Benimkilerin bel kısımları lastikli çocuk pantolonları olur ya daraltmalı onun gibi. Sonra da giyerim yani. Ben bir de pijama çok severim :) biri bana pijama alınca çok mutlu oluyorum :):):)
aslında haklısın lastik kısımlarından daraltıp evde giyilebilir. pijama bence de daha kullanışlı. komiktir ama normalde pek gecelik giyemem. giysem bile altına pijama giyerim :olamaz: eşim güler bacakların açılsa ne olur yanında görecek kişi tek benim diye. ama baba evinden alışkanlık kalmış. fakat hastanede malum dikişler için gecelik giymek zorundayım.

Bebeginiz icin uyku setindeki sünger yatagi mi kullanacaksiniz yoksa ayrıca yatak aldiniz mi?

Aldiysaniz ne aldiniz?

Yün yatak mı olmalı, ortopedik mi, yarı ortopedik mi, lateks mi, pamuk mu, sünger mi??

en iyisi mi bilemem canım ama biz park yatağın içine bildiğin yaylı yatak aldık. o süngerler ince geldi üşür gibi düşündüm. hem yaylı yatak daha ortopedik dedik.

Aldiysaniz ne aldiniz?

Kızlar ben de park yatagin içine yatak almadım. Henüz. Kv. De yün döşek yapcam dedi . Park yatagin ölçülerini verdik ama . Şöyle yataksiz olmasin diorum ya. En azindan aldığım yatağın üstüne atarım olmadı yün dosegi

Kızlar ultrasonla baktı herşey iyi dedi kilosu da 2600 gr olmuş göbek kordonu gövdesine dolanmış ama hiçbir problem yaratmaz dedi. Suyu vs iyi dedi. Nstde sancı çıkmadı ağrıların ishalden olduğunu düşündü ishal geçmesine rağmen ağrı geçmezse tekrar gel dedi. Bebeğin kalp atışları biraz hızlı çıktı benim de çarpıntım vardı benim susuz kaldığımı ona bağlı olduğunu düşündü şimdi boş serum alıyorum serum bitince çks dinliycem normalse sıkıntı yok dedi.
geçmiş olsun canm

Aldiysaniz ne aldiniz?

ben beşiğin içine almadım sonra alıcam onu. çünkü chicco next2me almıştım onun içindeki yatak yeterli olur sanırım ya sizce?

Merabalar:KK3:
Bu da hastane için geceliğimin terlik ve tacı, bu terlik ve tacı da annem yaptı sağolsun:KK37: Gecelik kısa kol, kolları tül, sıfır sayılır epey kısa :) Sabahlığı da var da foto çekerken onu koymadım :)

Dün geceliğimi giydim, terliğimi giydim tacımı taktım evde boyle dolaşım çok şeker tombik tosbak bir şey oldum ya:anneadayı:

kB2lJ9.jpg
geceliğini netten mi aldın canım? şayet netten aldıysan orda manken üzerindeki duruşunu görmek isterim

güle güle kullan canım. sabahlıklı takımın pijaması kısa kollu mu? bir de hani siteden alışveriş yaptın canım?
Brissine die bi site çok ucuz o sabahlikli takım ve koyu pembe gecelik . Artı kargo ile 55 tl idi. Onları hani çabuk kitlenio die aldım. . Kollu sabahlikli.
Diğer ini de terliklerle falan lohusa sepeti sitesinden aldım o tek gecelik 75 lira gibi biseydi toplam da o siteye taç terlik gecelik 138 lira verdim

Back
X