2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben hissediyorum valla erken doğurcam
Karnınız günde kaç defa toplanıyor sertleşiyor ? Benim sürekli her 20 dk bi nerdeyse toplanıyor taş gibi oluyorda
3-5 defa oluyor toplanma. Ne demek ki o? Ağrı'm sızım yok çok şükür. Hareketleri çok sertleşti. Ben salı günü doktoruma gidicem ne diyecek çok merak ediyorum. Gün kararlaştırırız Heralde artık hazirandan öncesini kabul etmek istemiyorum hiç çok erken olur

Benimde bazen oluyo canım aralıklı olması önemli duruş pozisyon değiştir düzeliyo benim sen de bi dene düzensiz oluyo bide nst ye git istersen bi için rahatlasın
Çarşamba girdim nst ye sancım çıktı ama düzensiz canım
Evet dediğin gibi pozisyon değiştirince geçiyor

3-5 defa oluyor toplanma. Ne demek ki o? Ağrı'm sızım yok çok şükür. Hareketleri çok sertleşti. Ben salı günü doktoruma gidicem ne diyecek çok merak ediyorum. Gün kararlaştırırız Heralde artık hazirandan öncesini kabul etmek istemiyorum hiç çok erken olur
Kasılma oluyor o işte canım
Senin sezeryan değil mi

Ahahaha kızlar zor işimiz valla
Birde bi yerde okumuştum eşler hamile kalınca kocalarda cinsellik düşünemiyormuş anne olarak görüyormuş sadece o yüzden biz kaşınıyoruz bence :halay:
Yok canım , o tez bizde geçerli değil , eşim az önce nöbetten geldi 40 gün kalmış 38 günde lohusalık olsa 78 günümüz kalmış diyor :halay:

Kızlar eşimin telefonunda erkek isimli bi bayan numarası yakaladım bayanıda tanıyorum eşimin dükkanı var müşterisi önceden her zaman gelirdi ama bu ara hiç görümüyorum geldigini eşim bahanelerle beni veya babasını dükkana bırakıp bir iki saat ayrılır dükkandan telefonuna asla dokundurmaz şifre var zaten annem ameliyat olmuştu 10 gün önce telefonundan ara dedim aramadan önce iyice bi telefonu temizlemiş msj arama kaydı watsapp mesenger ne varsa ama ben watsapta kişilerde gördüm kadını ve erkek ismiyle kayıtlıydı bu ismin sabah saatlerinde ve geceleri aradıgınıda gördüm elimde kanıt yok bulamıyorumda ne yapayım dünden beri Ağlıyorum bu kocamın ilk aldatması değil sonda olmayacak ben bunu anladım
Canım inşaallah yoktur böyle birşey , Allah sabır versin ... Söylenecek çok fazla birşeyde yok , bazı erkeklerin gözü maalesef evlenselerde Gül gibi hatunlarını bırakıp Dışarıya kayabiliyor... Allah yardımcın olsun...

Kızlar siz güneş kremi aldınız mı bebeklere ne aldınız yıllardır Seba med kullanırım ben kendim için
Ya sırma canım trendyoldaki kampanyadan şampuan aldım sebamedin, birde alez aldım , dün burada yazılınca önemli birşey diye düşündüm ... Sebamedin bebek Yağı ile Gümüş kremini alayım dedim arkadaşım Güneş kremi alma ilk 1 ay zaten dışarı çıkarmıyorsun çıkarsanda şapkasını falan örtüyorduk .. Birde yenidoğan cildi ne kadar krem doğal olsada vardır kimyasal kullanma dedi , kararsız kaldım ... Bebek Yağı yerinede çok az sızma Zeytinyağı kullan dedi ...

seker000 seker000 canım tarihlerimiz aynı ya nasıl gidiyor sende durumlar nasıl? Doktorun gitmiş ama sıkıntı yapma daha hayırlısı olacaktır belki.
Evet tam tarihinde doğursak aynı gün:anne: idare ediyoruz canım demin gardrobumu biraz toparlıyım dedim belim feci şekilde ağrımaya başladı sanki adet olacakmışım gibi.. uzanıyorum şuan..:KK43:

Etmeyin kızlar, toplanmaları önemseyin.. Sancı işteee...
Doktorunuza söyleyein erken haftalarda olanlar progestana dewam like me :anneadayı:

Meğer ben suymuşum. İçimdeki akvaryumda bir insan büyüyebilirmiş.
Meğer ben aklım değilmişim sadece, kalbim de değilmişim, bir bedenmişim ben. Ikınıp bir canlıyı hayatla buluşturabilecek basit bir beden.
Meğer ben kadınmışım. Kadın gibi bir kadın. Çocuk gibi bir kadın değil sadece.
Meğer ben aynadaki ben değilmişim. Aynadaki kimmiş ben başkaymışım. Bir içim varmış benim. Bir de dışım.
Meğer tek aşk, şarkılardaki değilmiş. Başka bir aşk varmış yavruya duyulan. Kalbe doğumla dolan. Kaynağından gözyaşlarıyla fışkıran. Meğer annem... Ah annem... Bakın yazamıyorum ona gözlerim doluyor.
Meğer beslemeye muktedirmişim. Sütmüşüm ben, ilaçmışım, balmışım.
Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış.
Meğer kaderde en sevdiğim adamdan çocuk yapmak da varmış, şükür.
Meğer bilmediğim ne çok şey varmış. Asıl anlatacak ne çok şey varmış bilmem ki nereden başlasam... Dünyadan? Kıtalardan? Hayvanlardan? Annenden, babandan, insanlardan?
Meğer uykusuzluk da güzel olabilirmiş. Hatta fazla uyku hasret yaparmış, yavrunla arana girermiş.
Meğer her şey yeniden başlarmış. Eski olan her şey bir anda eskirmiş.
Meğer seninle konuşmayan minnacık bir adam, sana kendini anlattırırmış.
Meğer benim bir oğlum olacakmış, kim bilebilirdi.
Meğer ben bir matruşkaymışım. İçimden bir küçüğüm çıkarmış.
Meğer geceyle gündüz palavraymış. Hepsi şimdiymiş. O uyumayınca uyku da neymiş. Uykun gelmezmiş. Zaman güneşin uydurmasıymış.
Meğer annem beni bundan merak edermiş, arayıp sorarmış, dayanamaz gelirmiş, başımdan eksik olmazmış, deli gibi severmiş.
Meğer ben Nil Karaibrahimgil, Aziz Arif’sizmişim eskiden. Meğer minik bir yavrunun gözlerinde kainatın sırrı gizliymiş. Bakıp çözülmezmiş sadece dalıp gidilirmiş.
Meğer avuçlarım onun elleri için kılıfmış.
Meğer kollarım onun ilk eviymiş.
Meğer sesim ona müzikmiş, hikâyeymiş, ninniymiş.
Meğer dualar gerçek olurmuş.
Meğer kalbim artık onun kalbiymiş.
Onda atacakmış.
Meğer büyümenin, öğrenmenin, çoğalmanın, yenilenmenin sonu yokmuş.
Meğer yeryüzünde cennet varmış.
Meğer mutluluk gözyaşları varmış.
Meğer biri uyurken yapacak şeyinin kalmadığı, aklına bir şeyin gelmediği olurmuş.
Meğer sevginin sonu yokmuş.
Meğer iki kelime bir büyü gibi diline dolanıp bir ömür bütün cümlelerinin öznesi olabilirmiş. Aziz Arif.
Meğer babamın dediği gibi bizim için artık, ‘saatli maarif takvimi’ yokmuş, ‘sıhhatli Aziz Arif takvimi’ varmış.
Hoş geldin oğlum.
Aziz ol.
Arif ol.

ben beşiğin içine almadım sonra alıcam onu. çünkü chicco next2me almıştım onun içindeki yatak yeterli olur sanırım ya sizce?

bnm beşiğin uyku seetindeki sünger yatak çooook yumuşak o yüzden içime sinmedi hiç bu kadar yumuşak olmamalı diye biliyorum omurga gelişimi içinn

Benim babam uyku setinin içinden çıkan yatağı inceledi gayet iyi bu sağlıklı dedi ve o konuyu orda kapattık biz benim de hiçbi fikrim yoktu zaten anlamam :)

hmmm bizim uyku setindeki sünger yatak çoook yumuşak ya o yüzden begenmedim ben bu kadar yumusak olmamalı diye biliyorum bebek içinn sizinki nasıl?

Back
X