- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #35.561
Hepsiburada.comdan moms cotton ve babyjemNerden aldın canım yatak koruyucuyu? Bel destek minderine henüz ihtiyacım yok çünkü anakucağımız yok :/ :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsiburada.comdan moms cotton ve babyjemNerden aldın canım yatak koruyucuyu? Bel destek minderine henüz ihtiyacım yok çünkü anakucağımız yok :/ :):)
3-5 defa oluyor toplanma. Ne demek ki o? Ağrı'm sızım yok çok şükür. Hareketleri çok sertleşti. Ben salı günü doktoruma gidicem ne diyecek çok merak ediyorum. Gün kararlaştırırız Heralde artık hazirandan öncesini kabul etmek istemiyorum hiç çok erken olurKızlar ben hissediyorum valla erken doğurcam
Karnınız günde kaç defa toplanıyor sertleşiyor ? Benim sürekli her 20 dk bi nerdeyse toplanıyor taş gibi oluyorda
Ona da bakayım umarım çabuk gelir bu siparişler birkaç haftamız kaldı artık çünkü :SBen bir de kılıf değil ama Moms cotton battaniye aldım geçiriliyor üstünden güzel gayet hayırlı olsun cnm
Çarşamba girdim nst ye sancım çıktı ama düzensiz canımBenimde bazen oluyo canım aralıklı olması önemli duruş pozisyon değiştir düzeliyo benim sen de bi dene düzensiz oluyo bide nst ye git istersen bi için rahatlasın
Kasılma oluyor o işte canım3-5 defa oluyor toplanma. Ne demek ki o? Ağrı'm sızım yok çok şükür. Hareketleri çok sertleşti. Ben salı günü doktoruma gidicem ne diyecek çok merak ediyorum. Gün kararlaştırırız Heralde artık hazirandan öncesini kabul etmek istemiyorum hiç çok erken olur
Yok canım , o tez bizde geçerli değil , eşim az önce nöbetten geldi 40 gün kalmış 38 günde lohusalık olsa 78 günümüz kalmış diyorAhahaha kızlar zor işimiz valla
Birde bi yerde okumuştum eşler hamile kalınca kocalarda cinsellik düşünemiyormuş anne olarak görüyormuş sadece o yüzden biz kaşınıyoruz bence![]()
Canım inşaallah yoktur böyle birşey , Allah sabır versin ... Söylenecek çok fazla birşeyde yok , bazı erkeklerin gözü maalesef evlenselerde Gül gibi hatunlarını bırakıp Dışarıya kayabiliyor... Allah yardımcın olsun...Kızlar eşimin telefonunda erkek isimli bi bayan numarası yakaladım bayanıda tanıyorum eşimin dükkanı var müşterisi önceden her zaman gelirdi ama bu ara hiç görümüyorum geldigini eşim bahanelerle beni veya babasını dükkana bırakıp bir iki saat ayrılır dükkandan telefonuna asla dokundurmaz şifre var zaten annem ameliyat olmuştu 10 gün önce telefonundan ara dedim aramadan önce iyice bi telefonu temizlemiş msj arama kaydı watsapp mesenger ne varsa ama ben watsapta kişilerde gördüm kadını ve erkek ismiyle kayıtlıydı bu ismin sabah saatlerinde ve geceleri aradıgınıda gördüm elimde kanıt yok bulamıyorumda ne yapayım dünden beri Ağlıyorum bu kocamın ilk aldatması değil sonda olmayacak ben bunu anladım
Ya sırma canım trendyoldaki kampanyadan şampuan aldım sebamedin, birde alez aldım , dün burada yazılınca önemli birşey diye düşündüm ... Sebamedin bebek Yağı ile Gümüş kremini alayım dedim arkadaşım Güneş kremi alma ilk 1 ay zaten dışarı çıkarmıyorsun çıkarsanda şapkasını falan örtüyorduk .. Birde yenidoğan cildi ne kadar krem doğal olsada vardır kimyasal kullanma dedi , kararsız kaldım ... Bebek Yağı yerinede çok az sızma Zeytinyağı kullan dedi ...Kızlar siz güneş kremi aldınız mı bebeklere ne aldınız yıllardır Seba med kullanırım ben kendim için
Ben hiç önemsememiştim o toplanmaları normal gibi geliyorKasılma oluyor o işte canım
Senin sezeryan değil mi
Gecen gunki haberlerden snra kndi kullandiklarimi bile gozden geciricemKızlar siz güneş kremi aldınız mı bebeklere ne aldınız yıllardır Seba med kullanırım ben kendim için
Saol canım inşallahAllah iyi bir doktora denk getirir inşallah canım.
Evet tam tarihinde doğursak aynı günseker000 canım tarihlerimiz aynı ya nasıl gidiyor sende durumlar nasıl? Doktorun gitmiş ama sıkıntı yapma daha hayırlısı olacaktır belki.
Anakucağı nasıl bişey aldın canım ben de araştırıyorum daYoğun istek üzerine yatak koruyucu ve ana kucağı bel destek minderi siparişini de verdim eksik olmasın hiçbi şey. Hatta ana kucağı kılıfı diye bir şey de buldum onu Da söyledim
geceliğini netten mi aldın canım? şayet netten aldıysan orda manken üzerindeki duruşunu görmek isterim
ben beşiğin içine almadım sonra alıcam onu. çünkü chicco next2me almıştım onun içindeki yatak yeterli olur sanırım ya sizce?
Benim babam uyku setinin içinden çıkan yatağı inceledi gayet iyi bu sağlıklı dedi ve o konuyu orda kapattık biz benim de hiçbi fikrim yoktu zaten anlamam :)