2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Mouse Mouse bu arada dogum ucreti 2.500 canim

@diefraunamense ben de anneler gunu vs kutlamadim kv min dogum gunu de kutlamadim ben aramiyorum sormuyorum muhatap olmuyorum hicbir sekilde bi iki kere aradi o zaman da acmadim bidaha da aramaz ztn iki kerr acmazsan bidaha aramaz ben de aramasin bi daha diye acmadim cunku aradiginda derdi ben degilim yok zeytin cekirdegi ye bebek reflu olmasin vs vs

sıkıntılı stresli misin canım bu ara peki? ondan oldu benim geçen 2 hafta hiç kilo almadı bebeğim
Evet canim hersey normalken . Eşim kaza yaptı araba hurdaya çıktı. Şükür eşim é bişi olmadı. Çok yiprandim. O hafta başladı bu gerilik 2100 du 2 hafta sonra 2250 dedi . Bakalım bu bi hafta sonrasi kaç çıkacak .

Ben doktor ve hastane degistirmek istemiyorum ya benim zoruma giden iste esimin ailesinin tavirlari bi de baska sehirde yasiyorlar maddi manevi her yonden cok ilgisizler bir de ayaklarina gitmedik mi gelmiyosunuz diye laf ediyolar cocuk icin hem hocbir sey yapmadilar hem de dogduktan sonra o sehre gitmezsek bu seferde bayramda seyranda gelmediniz diyecekler oh ne guzel is yaaa
Gitme canım istediklerini desinler sende cevaplarını ver siz benim doğumumda çok mu destektiniz şimdide bekliyorsunuz diyeceksin
Amaa tabi denilmiyor bende çok şey yapıyprlar ama allaha havale ediyorum az kaldı bende patlıcam yani

Anladım canım seni üzen asıl şey para değil eşinin ailesinin tavırları
Bu günlerin en mutlu olman gereken zamanlar o yüzden takma
Düşmez kalkmaz bir allah kimin ne olacağı bilinmez
Hem çocuk rızkıyla gelir
Allahtan böyle ailen var ki arkandalar
Allah yardımcımız olsun hepimizin canım

Cogumuz kendi ailelerimiz de olmasa napardik acaba ya bu devrin erkek aileleri bi garip ben baba evinden gelin cikip onlarin evine gelin gitmedim sanki baba evinden cikip baba evine gittim onlarin umru degil anca evlenmeseydiniz cocuk yapmasaydiniz bize mi sordunuz

Evet canim hersey normalken . Eşim kaza yaptı araba hurdaya çıktı. Şükür eşim é bişi olmadı. Çok yiprandim. O hafta başladı bu gerilik 2100 du 2 hafta sonra 2250 dedi . Bakalım bu bi hafta sonrasi kaç çıkacak .
Stres yapma birrrrr
Günde 2 kez muz süt ceviz tüket
Farkı göreceksin canım benim :)
Bu arada geçmiş olsun allah korumuş

Canım sende doktordun galiba dimi ? Dikkat et kendine ... Doktorların başına daha çok Şeyler geliyor ... Benim çok yakın arkadaşım hergun hastanede bir kan aldırıp tsh hormonuna baktırmamış 2 çocuk doğurdu , kiloları veremeyince benim Zorumla hormon testi yaptırdı tsh hormonu olması gerekenden baya yuksek çıkmış , bu bebeleri iyi doğurmuşsun diye gülüşüyoruz ama dikkat etmek Lazım ...
evet cnm. geçince pek önemsemedim bende. yarın yine böyle olursa giderim artık. eşimde yok gerçi yarın nöbetçi :(
bugun karnımın iyice büyüdüğünü hissettim yaa 9 aylık olmak böyle bişey galiba :))

Cogumuz kendi ailelerimiz de olmasa napardik acaba ya bu devrin erkek aileleri bi garip ben baba evinden gelin cikip onlarin evine gelin gitmedim sanki baba evinden cikip baba evine gittim onlarin umru degil anca evlenmeseydiniz cocuk yapmasaydiniz bize mi sordunuz
Çocuk doğunca koşarlar ama
Ne diyim ki bizimkilerde aynı o yüzden anlıyorum seni

Gitme canım istediklerini desinler sende cevaplarını ver siz benim doğumumda çok mu destektiniz şimdide bekliyorsunuz diyeceksin
Amaa tabi denilmiyor bende çok şey yapıyprlar ama allaha havale ediyorum az kaldı bende patlıcam yani

Oo ben kv ye destek olmadiniz dogumumda desem demedigini birakmaz:KK45: Bana paragoz deyip duruyorlar zaten:KK45:

Stres yapma birrrrr
Günde 2 kez muz süt ceviz tüket
Farkı göreceksin canım benim :)
Bu arada geçmiş olsun allah korumuş
Canım bilmiom ki doktora sordum ben ne yapabilirim peki dedim. Hiç bişe yapamazsın dedi. Yemek içmele alakası yol. . Sen hiç bişi yemesen de o senden alacağını alır dedi. Ben de hiç muz süt cevız tüketmedim şimdiye kadar

Ben doktor ve hastane degistirmek istemiyorum ya benim zoruma giden iste esimin ailesinin tavirlari bi de baska sehirde yasiyorlar maddi manevi her yonden cok ilgisizler bir de ayaklarina gitmedik mi gelmiyosunuz diye laf ediyolar cocuk icin hem hocbir sey yapmadilar hem de dogduktan sonra o sehre gitmezsek bu seferde bayramda seyranda gelmediniz diyecekler oh ne guzel is yaaa
canım başka şehirde oldukları iyi olmuş valla. boşver hiç bişey bekleme bence. kendi ailen senin herşeyin, baban yardım edebiliyorsa kabul et bence.

Canım bilmiom ki doktora sordum ben ne yapabilirim peki dedim. Hiç bişe yapamazsın dedi. Yemek içmele alakası yol. . Sen hiç bişi yemesen de o senden alacağını alır dedi. Ben de hiç muz süt cevız tüketmedim şimdiye kadar
Bence doktor saçmalamış yani nette tv de heryerde bas bas bağırıyorlar ye canım sen unutma ceviz muz süt bide yatarken sol tarafına yatmaya dikkat et

Aynı canım , heleki ben yatağa mahkumum , bir kere de ya hep annen geliyor, annen dinlensin ben geleyim 1 hafta 10 gün ben bakayım sana dahi demedi .. Gerçi iyiki demedi stres Küpü olurdum :))) bayramda zaten 15-20 günlük olursa bebeğim bende gitmem , Kv gilde şehir dışındalar... Düğün safhasına gelesiye kadar mavişim düğün alışverişinde bırak mavişimi ismimle dahi hitap etmediler... Bi anda u Dönüşü , 1 sene borç ödeyeceğiz diye baya yıprandık , daha üstüne para istediler .. Oysaki gayrimenkul zenginleri kendileri ..pintiler işte :( boşver takılma , Bebeğin sen farketmesende nasibiyle gelir , bozma moralini böyle şeylere ... Devlet hastaneleri artık konforlu oluyor , eskisine nazaran neticede bende araştırma hastanesinde yapacağım ...

canım başka şehirde oldukları iyi olmuş valla. boşver hiç bişey bekleme bence. kendi ailen senin herşeyin, baban yardım edebiliyorsa kabul et bence.

Baska sehirde olunca tek sknti bizi bayramda seyranda beklemeleri ya ztn ilgisizlee her turlu ayni sehirdeyken ayni mahalledeyken yuzlerini gormuyorduk tasinmasalardi keske :)

Ztn onlardan bir sey bekledigim an huzur muzur kalmiyor evde halen daha su beklentiyi sifira indirmeyi beceremedim

neyse canım geçmiş gitmiş çok şükür ondan çıkmış olsun. sen sadece bebeğine organize ol. son zamanlarımız çok şükür.

Bence doktor saçmalamış yani nette tv de heryerde bas bas bağırıyorlar ye canım sen unutma ceviz muz süt bide yatarken sol tarafına yatmaya dikkat et
Siz hangi sütü iciyosunuz . Ne nasıl bişi alıyim. Günlük süt aldım bimden döktüm bugün bozulmuş. Tamamdır bu haftada öyle deneyim. Sabahları mi nezaman iceyim . 3 unu birden mj yicem

Back
X