2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ağdaya nasıl gidiyorsunuz maşallah ben gitmiyorum hamileliğimden beri kökten almayan makine kullanıyorum

Özel bölgeyi makine ile görmeden aldım:KK48:

Ağda yaptıramam oraya ben:) kol altı bacak yaptırırım da oraya yaptiramam artık:KK45:

Hemşire arkadaşlarım var 'sen bizi çağır göbeğine su değdirmeden yıkarız biz göbeğinin düşmesini bekleme' dediler ama annem işte göbek düşmeden yıkanmaz Pamuk'la silerim diye tutturdu. Bakalım doktora soracağız bir de doğduğunda artık :)
Yeni yeni adetler cikariyoalr ya :) tmm saglikli olabilir ama bn istemiyrm gobegini islatmadktan snra yada temizligini duzgn yptktan snra nye yikamiyim evladimi eskiler cocuk suds buyur derler

Ay gunlerimizde cok yakin ne zaman gitsek ki? Acaba simdilerde gidip son dakka jilet mi kullansak. Jiletide yapamam gerci hic goremiyorum ki orayi
Jilet hiç yapmadım ben bilmiyorum zaten dediğin gibi görülmüyor orası. Doktora sorulur mu ki böyle bir şey acaba :) eğer doğum tarihi verirse soracağım ben sanırım

Öncelikle Rabbim cennette kavuştursun çok üzüldüm. Bir şey sormak istiyorum. Amniyosentez sıvı alımıyla mı tespit edildi kromozom bozukluğu?
Amin.detaylı ultrason zamanım gelmişti gittiğimde önce kendi doktorum baktı agiz kısmında büyük bir çıkıntı vardı ben bile gördüm doktorum dudak yargıdan şüphe aediyorum dedi detaylı ya girdim aynı gün renkli ultrason da aynı şey söylendi ama başka birşey demedi pozisyonu uygun değil istersen bir ay sonra tekrar gel dedi salak doktor.bir gün sonra radyoloji doktoruna gittik özel. Doktor bir saydı agzim iz açık kaldı kalbinden tut bağırsak a gözden tut kulaga bir sürü problemin olduğunu ve bebegimin ya Trizomi 13 yada trizomi 18 sıvı alınması gerek dedi.üniversite de sıvı alındı doktor iyice inceledi ve tüm raporun doğru olduğunu sonuç ne çıkarsa çıksın bu kadar problemle yasayamayacagini ve büyük ihtimalle doğmadan vefat edeceğini söyledi. Test sonucu 3 gün sonra çıktı .En ağır olanı Trizomi 13 tu.doktorlar sana zarar verir bu rahatsızlığı taşıyan ve yaşayan hiç bebek olmadı dediler. Ve gebeligim sonlandırıldi.Allah düşmanını basina vermesin çok zor.çok kotu 10 ay üstüne işte tekrar hamile kaldım. Allah sağlıkla kucağıma verir insalallah

Uykusuz gecelerin annecikleri merhaba... ;) benimde ozel temizligimi esim bugun yapti sagolsun :) ben sanci ceksemde yapmasi iyi oldu sali gunu kontrolum var bakalm sezaryen gunu belli olacak bnm bebis iri oldugu icin erken alacak doktr

Amin.detaylı ultrason zamanım gelmişti gittiğimde önce kendi doktorum baktı agiz kısmında büyük bir çıkıntı vardı ben bile gördüm doktorum dudak yargıdan şüphe aediyorum dedi detaylı ya girdim aynı gün renkli ultrason da aynı şey söylendi ama başka birşey demedi pozisyonu uygun değil istersen bir ay sonra tekrar gel dedi salak doktor.bir gün sonra radyoloji doktoruna gittik özel. Doktor bir saydı agzim iz açık kaldı kalbinden tut bağırsak a gözden tut kulaga bir sürü problemin olduğunu ve bebegimin ya Trizomi 13 yada trizomi 18 sıvı alınması gerek dedi.üniversite de sıvı alındı doktor iyice inceledi ve tüm raporun doğru olduğunu sonuç ne çıkarsa çıksın bu kadar problemle yasayamayacagini ve büyük ihtimalle doğmadan vefat edeceğini söyledi. Test sonucu 3 gün sonra çıktı .En ağır olanı Trizomi 13 tu.doktorlar sana zarar verir bu rahatsızlığı taşıyan ve yaşayan hiç bebek olmadı dediler. Ve gebeligim sonlandırıldi.Allah düşmanını basina vermesin çok zor.çok kotu 10 ay üstüne işte tekrar hamile kaldım. Allah sağlıkla kucağıma verir insalallah
İnşallah bunların müfavakatını alırsın canım geçmiş olsun ne denir ki allah yŞatmsn bidha

Eyrana Eyrana canim insaAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
Amin canım sağolun kızım geçen hamileligim de hergün karnimi opuyor du o yıkılmıştı çok ağladı sürekli ne zaman hamile kalacaksın diye sordu durdu şu anda gün sayıyor hepimiz çok heyecanlıyız eşim bile yerinde duramıyor bütün aile heyecanla ve dualarla geldik bugüne Rabbim 3 haziranda bayramımizi yaşamamiza izin verir inşallah. Rabbim herkese kolay dogumlar la versin meleklerini inşallah.

Nasıl üzüldüğümü anlatamam. Neler yaşadığını tahmin ediyorum. Çok çok zor. Sınavların en zorlarından birini atlatmışsın. Bundan sonra her şey çok güzel olacak eminim. Rabbim karnındakine sağ salim kavuştursun seni. Neler saklı herkesin içinde işte dışardan görüldüğü gibi değil.

Back
X