Amin.detaylı ultrason zamanım gelmişti gittiğimde önce kendi doktorum baktı agiz kısmında büyük bir çıkıntı vardı ben bile gördüm doktorum dudak yargıdan şüphe aediyorum dedi detaylı ya girdim aynı gün renkli ultrason da aynı şey söylendi ama başka birşey demedi pozisyonu uygun değil istersen bir ay sonra tekrar gel dedi salak doktor.bir gün sonra radyoloji doktoruna gittik özel. Doktor bir saydı agzim iz açık kaldı kalbinden tut bağırsak a gözden tut kulaga bir sürü problemin olduğunu ve bebegimin ya Trizomi 13 yada trizomi 18 sıvı alınması gerek dedi.üniversite de sıvı alındı doktor iyice inceledi ve tüm raporun doğru olduğunu sonuç ne çıkarsa çıksın bu kadar problemle yasayamayacagini ve büyük ihtimalle doğmadan vefat edeceğini söyledi. Test sonucu 3 gün sonra çıktı .En ağır olanı Trizomi 13 tu.doktorlar sana zarar verir bu rahatsızlığı taşıyan ve yaşayan hiç bebek olmadı dediler. Ve gebeligim sonlandırıldi.Allah düşmanını basina vermesin çok zor.çok kotu 10 ay üstüne işte tekrar hamile kaldım. Allah sağlıkla kucağıma verir insalallah