- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.081
Kimseden fayda yok allah hepimizin yardımcısı olsunTabiki herkesin soruna gider. öyle şey mi olur ya. elalemin torunu değilya sizin torununuz. Allah sabır versin cnm. Sen hamileliğin boyunca çalışmadın mı. işte bazen tek tarafın çalışması yetmiyor. Biz de ev kredisi ödüyoruz ve hala çalışıyorum. Bnm maaşımı olduğu gibi köşeye topladık bu 8 ay boyunca, tabiki çalışmasam eşimin maaşı yetmeyecekti. çünkü kredi ödüyoruz. Bu durumda biz böyle olsaydık ve eşimin tarafından isteseydik, verirler miydi muamma. çünkü onlarda kredi ödüyor. bnm ailemden isteseydik %200 verirdi babam, onlarda kredi ödüyor, üç aileninde kredi borcu var düşün. bu erkek tarafı bu devirde kız tarafı ile yer değiştirdi diyebilirim. bnm babam her aradığında peynirin var mı ekmeğin var mı diye sorar. kötü bir durum, keşke çalışsa mıydın acaba cnm. en azından bizim gibi kendi paranı köşeye atardın. Gerçi yani böyle diyorum ama nasıl bir hamilelik geçirdin bilemiyorum, aile içi çalışmana nasıl bakarlardı bilemiyorum vs. allah yardımcınız olsun. ben de medicana da doğum yapacağım. daha ücreti konuşmadık sana ne kdr dediler.