2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar kendi doktoruma muayeneye gelmiştim. Memleketteki doktor rahim ağzı kısalmış dediği için. Doktorum gayet normal bir sıkıntı yok o kadar kısalmış olsa zaten çoktan doğururdun dedi.
Çıkıktır o kırık olsa duramazdin gibi olmuş :) insan hangi doktora guvenecegini şaşırıyor gerçekten

Kizlaaaar bnde kontrolden ciktim simdi nst de sanci cikti 180de ama bn hissetmedim doktr sezaryen gunu vermeyim leken oldugunda direk geliosun sancinin cogalmasini bekleme dedi duzenli bi sanciymis acilma az daha dedi galiba sezaryen olmicam ama bebek suan3700 kilosu cikio 200grm asagi olabilir ama dedi ultrasona gore.. ayy hadi hayirlisi bakalm heyecan yaptm zeyzey3428 zeyzey3428 sen ne yaptin ne durumdasin??

Suan nst deym sanci ckiyo ama bakalim hyrliai aynen hic uyumadm kizlar :) etiketleyemiyrm ama dgmicak galiba hala sancim yk cnku sadece nst de ckiyo sanci :)

Her şey yolunda canım. Sadece bebeğin gelmesini bekliyorsun. 7 cm'e kadar hiç bir şey hissetmeyenler varmış. Ne güzel şanşlısın sakin sakin doğumun ilerlemesini bekle canım. Bebeği de zaten sürekli takip ediyorlar. İçin rahat olsun. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin, merakla ve duayla bekliyoruz:dua:

Kizlaaaar bnde kontrolden ciktim simdi nst de sanci cikti 180de ama bn hissetmedim doktr sezaryen gunu vermeyim leken oldugunda direk geliosun sancinin cogalmasini bekleme dedi duzenli bi sanciymis acilma az daha dedi galiba sezaryen olmicam ama bebek suan3700 kilosu cikio 200grm asagi olabilir ama dedi ultrasona gore.. ayy hadi hayirlisi bakalm heyecan yaptm zeyzey3428 zeyzey3428 sen ne yaptin ne durumdasin??

Maşallah canım ya senin bebek de geliyor demek. Allah hayırlı uğurlu etsin, kolay getirsin :dua:

Kızlar apt ilaclanacakmis ve tabiki evler de ben zararı olur belki diyorum istemiyorum demeyi düşünüyorum ama yazın da böcekler içinde kalmiyim diyorum :) sizce de zararli midir
Canım eğer şansın varsa başka yerde kal ilaçlansın. Bir iki gün sonra dönersin. Ama eğer gidemeyeceksen izin verme. Böcek ilacı teratojen. Yani DNA'ya hasar verir. Aslında ilk 3 ay çok önemli bunlar. Artık bebekler büyüdü, çok etkilenmez ama bence tedbirli olmakta fayda var.

Maşallah kilosuna daha fazla almadan doğurman lazım ama 4ü geçerse müsaade etmezler normal doğuma

Kızlar ben de NST'den çıktım, sancı yok henüz. Her şey yolunda görünüyor çok şükür :nazar:
Bu arada Atakent Acıbadem'den doğum fiyatlarını öğrendik. Normal doğum 12.600, epiduralli 15.000
Aşırı pahalı değil mi?

Kızlar ben de NST'den çıktım, sancı yok henüz. Her şey yolunda görünüyor çok şükür :nazar:
Bu arada Atakent Acıbadem'den doğum fiyatlarını öğrendik. Normal doğum 12.600, epiduralli 15.000
Aşırı pahalı değil mi?
Höst dedim kendi kendime :) çok pahalı ya bu kadar paraya napıyorlar? Anlayamadım :)

Maşallah kilosuna daha fazla almadan doğurman lazım ama 4ü geçerse müsaade etmezler normal doğuma
Zaten iri bi bebek bekleniyordu ama bu kadar olmasina da saskinim yani oyle bsy de yemiyorm gunluk yedigim yedi hurma var duzenliolarak.. ewet dordun uzeri olursa die demekki riske atmak istemio doktr leke gelince hemen gel demesi onun icin galiba hayirlisi bekliom bakalm hareketlerini takip et demisti

9ay 9ay ewet canim galiba bnm bebis de geliyo ewe geldim belimde hafif hafi agrilar var kasıklarima dogru ilerleyen bakalm hayirlisi insaAllah

Harika ne güzel inşallah güle oynaya doğur bebeğini. Sancıları güzel karşıla. Her sancı aslında bebeği sana daha da yaklaştırıyor. Allah'a şükürler olsun bu günleri gösterdi.

Aramızda 4 gün var. Ben de çok heycanlıyım. Artık inşallah sırasıyla kucağımıza alalım bebişleri. Bende NST'de hiç sancı çıkmadı ama. Sadece bebeğin hareketlerine bağlı olarak arada bir 50'in üstüne çıkıyor hepsi bu.

Aynen kendimiz çok bişey yapamadığımız için mi acaba. Bana her hafta geliyor temizlikçi yine de bir huzursuzum her yer dağınık gibi filan hissediyorum :/
:( kendi yaptığın gibi olmuyor malesef psikolojik belki de eski kıpır kıpır Günlerimi iple çekiyorum çok skıldım bu işe yaramaz hallerimden

Harika ne güzel inşallah güle oynaya doğur bebeğini. Sancıları güzel karşıla. Her sancı aslında bebeği sana daha da yaklaştırıyor. Allah'a şükürler olsun bu günleri gösterdi.

Aramızda 4 gün var. Ben de çok heycanlıyım. Artık inşallah sırasıyla kucağımıza alalım bebişleri. Bende NST'de hiç sancı çıkmadı ama. Sadece bebeğin hareketlerine bağlı olarak arada bir 50'in üstüne çıkıyor hepsi bu.
InsaAllah canim rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin hepimizin gunu yaklastikca dogum maceralarimiz basliyor hayirlisi ;)

• Beğen
Reactions: 9ay
Zaten iri bi bebek bekleniyordu ama bu kadar olmasina da saskinim yani oyle bsy de yemiyorm gunluk yedigim yedi hurma var duzenliolarak.. ewet dordun uzeri olursa die demekki riske atmak istemio doktr leke gelince hemen gel demesi onun icin galiba hayirlisi bekliom bakalm hareketlerini takip et demisti
Sağlıkla gelsin inşallah Zaman'ı gelmiş gibi :) heyecan dorukta

Back
X