2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
9ay 9ay doktorun elnde olsa sonuna kdr bekleticek yaticaksn dedi arada bacaklarini hareket ettr 1 saatte bi evin icinde dizlerini cekerek yuru ki dogumda hissizlesme dedi bnde oyle olcam galiba son raddede hissetcm sanxiyi

O nasıl fiyatlar ya kullandıkları hersey altın felan heralde. Yazık günah ya. Orda doğum yapmayacak sin dimi canım. Ben doguma vericem paradan kısıp bebeğim için Kurban kesmeye ve Mevlüt yapmaya karar verdim. Insallah Rabbim yapmayı nasip eyler.

Amin canım inşallah gönlüne göre olur her şey.
emy0364 emy0364 Özel sağlık sigortam var çok şükür. Bize cüzi bir miktar kalıyor. Onu da pazarlık yapsak almazlar belki diye düşünüyorum. Benim doktorum başka yere gidemiyor çünkü. Ben de doktor değiştiremem. 1 senedir beni takip ediyor.

A anneysenmutlusun Rica ederim. Yazım tarzından biraz agresiflik var gibi geldi. Hayırdır? Sen bildiğini yap. Ben senden yaşça da büyüğüm ve uzmanlık alanım da sağlık ile ilgili. O sebeple farklı düşünebilirim. Senin de kaç tane çocuğun varmış. Bilirsin ne yapacağını. Ama bana ters ters yazma büyük harflerle falan. Hiç hoş değil.
OOOw Teşekkürler yazmam tabi. ;)

zeyzey3428 zeyzey3428 Canim sana da hayirli doğumlar diliyorum. Hissetmedigin icin cok sanslisin bence. O kendi kendine acilsin sen evde dinlen :)
Sagol cnm :)
Valla adet donemlerini ck asiri hisli geciren biri degilim belkide o yzdn ya da ilac uyustiruyo ama ck heycnali ya sabahtan aksama ne olcagi belli dgl :)

İdrarımda yine enfeksiyon var sanırım:( lökosit 111 diyor yaaaa bunne demek. Bakteri var eritrosit yassı epitel hepsi çıkmış. :( enfeksiyonla başım dertte.

Şu an saat 04:38 ve ben uyuyamiyorum saat 12 de yattım saydim bu 8.Uyanışım. 3 aylıkken uyku problemi başladı bende alerji ve burun tikanikligi ile geceler zehir oldu bana.şu an alerji hapi kullanıyorum. Şeker de cikti bende.neyse ilaca başladığım sıralar ben diyet te yapmaya başladım ve uyumaya da başladım hepsi 10 gün sürdü uykusuzluk tekrar başladı. Bu arada hamileligimin basindan beri agiz kurulugu ve geniz akintim var yani her uyanisimda gidip geniz akintisini temizlemek zorundayım çünkü nefes alamiyorum.uykusuzluk yüzünden inanin bana psikolojim bozuldu gece uyuyamamak ve geniz temizliği yapmak beni bitirdi.her kalkişimda ağzıma meyve alıp ağzını boğazımi islatmaktan bıktım artık.
Ben de hep sabaha doğru uyuyorum epeydir zaman geçmiyo bacaklarım kollarrım çok uyuşuyo eşimde uyumuyo işe gidiyo ama öyle gidiyo üstümü bile kendim örtemiyorum sabahları yatıyroum iki gündür acaip stres var umarım bebeğim etkilenmiyordur herkes bana anlayışsız geliyor.. Sonra çok dönüyorum hareketleri de azaldı gibi .. Allah yardımcımız olsun..

Canım eğer şansın varsa başka yerde kal ilaçlansın. Bir iki gün sonra dönersin. Ama eğer gidemeyeceksen izin verme. Böcek ilacı teratojen. Yani DNA'ya hasar verir. Aslında ilk 3 ay çok önemli bunlar. Artık bebekler büyüdü, çok etkilenmez ama bence tedbirli olmakta fayda var.
Cnm valla çok sinir oldum temizlikci perşembe gelecek dip bucak temizlenecek evimi tekrar ilaclatmak mantıklı gelmiyo apartmana bile sıkılması tehlikeyliymiş haftaya ertelensin diye söylettim eşime haftaya yapılacak eve de yaptirmicam annemde kalırım o gün de stres olmuştum resmen :)

• Beğen
Reactions: 9ay
Kızlar ben de NST'den çıktım, sancı yok henüz. Her şey yolunda görünüyor çok şükür :nazar:
Bu arada Atakent Acıbadem'den doğum fiyatlarını öğrendik. Normal doğum 12.600, epiduralli 15.000
Aşırı pahalı değil mi?[/QUO:oha:
Kızlar ben de NST'den çıktım, sancı yok henüz. Her şey yolunda görünüyor çok şükür :nazar:
Bu arada Atakent Acıbadem'den doğum fiyatlarını öğrendik. Normal doğum 12.600, epiduralli 15.000
Aşırı pahalı değil mi?
Canim kusura bakma ama :oha:dicem yani.

• Beğen
Ayy çok şükür uyku problemim yok. 11 12 hadi en geç 1 gibi uyuyorum. Ağrım olmaZsa tabi. Sabah 9da zor uyanıyorum :/
aynen bende hatta öğlen 12 ye kadar uyuyyorum aralarda uyanıp lavabo ihtiyacı vs oluyor ama geri uyuyorum. bebişler gelince bu günleri arıycaz uyku anlamında. yatabilenler bol bol yatın

Aşırı pahalı değil mi?
ya bu ne, bazı arkadaşlarında dediği gibi benim yerime doğrucaklarsa tamam da, o kadar paraya çocuğun bütün ihtiyaçları alınır üstüne geleceğine yatırım bile yapılır. neyse ki özel sigortan var mış

• Beğen
Hangi medicana?
Bizde ucret 2.500 lira

Cnm ben stajyer avukatim henuz avukat olmadim calisma durumum da şöyle, babam avukat biz beraber calisiyoruz zaten hamileligimde cok az ise gittim ben ilk 3 ay dusuk tehlikesi vardi sonra.ogleden sonralari gittim 7den sonra da gitmeyi biraktim zorlaniyorum diye:)))

Yani is kendi isimiz kafama gore takiliyorum ben maas olarak da bnm adima babam hesabina kredi kartim var ister harcarim ister harcamam oyle bizim butcemiz bir yani babamla isimiz de bir butcemiz de bir yetkilerimiz de bir hukuk buromuz var
hmm anladım cnm. Allah hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun. derler ya para çokda önemli değil, para da önemli. resmen herşey paradan geçiyor, içtiğimiz su da, bebeğimizin geleceği de. :S
İstanbul avcılar medicanada doğum yakptı ocak ayında. bugün kontrolden çıkınca sormayı da unuttum. off. arayıp telefonla sorsam söylerler mi acaba.

Sat a göre 35+1 im ultrasona göre ise 35+3

FL si 7.23 yazıyor

7 ile carpınca 50.61 cikiyor boyu biraz fazla degil mi?

Bizim bu fl yi 7 ile carpma olayımız yanliş mi?
bnm de sat'a göre bugün 34+5, ultrasona göre 35+4 (tam 6 gün fark koyuyor) FL 68,82 (49 cm'i tamamlıyor dedi) kilosu 2.715 gr (1 haftada 215 gr) almış bebeğim.

Bence haftanıza göre boyu çok değil. 54 cm ile doğumun olacak gibi :) uzun boylu maşallah.

bu arada ben de özel hastanede doğurcam inş ve 1500 dü, 1250 tl ye indirttik. ay kocama diycem bedavaya doğuruyormuşum haberim yok diye. hediyeyle falan bi denge kursun dermişim:KK70:
Benimki de akıl etmez diye alttan alta mesaj verdim doğum hediyesi ne alıyosun diye şok oldu :) hediye mi almam gerekiyordu acaba bakışi vardı :süslü:

Aşırı pahalı değil mi?
Aşırı canım ya, Göztepe Medicalpark suat oda tut canım, yarı fiyatına hem birebir aynı tıbbi bakım hem aynı otelcilik. Benim bütçesi biraz aştı orası o yüzden Medipolde yapacağım inşallah. Atakent Acıbadem ataşehirdeki mi bu arada

Back
X