2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
fbtl fbtl Canım sağlıklı bir doğum olmuş ne güselll...bende heyecan yaptım aramızda bi gün vardı diye ama Bugün Dr bana daha 2 haftan var dedi..Doğum şeklimiz epidural normal olarak karar verdi dr..Kızlar hayirla sağlıklı doğsunlar hepimizin bebişi inşaallah...

Yattigim yerden nasl hasta oldm anlamiyrm. Dun hep caylarla bogazimi yumusattim ama iyi gelmedi ya :KK43:
Bunun tek bir çaresi var ama dediğimi tam olarak uygularsin geçer. Benim bogazim felaket agrim işti yutkunamiyorum gece uyuyamiyordum.yarım limonu bir bardağa sıktim 2 tatlı kaşığı bali da üstüne ekledim bardağa tabi ki ve suyu ısıtıp bardağa dok karıştırıp çay gibi iç yalnız bunu günde 3 kez yap Sıcak limonata gibi oluyor tadı. Aynı zamanda günde 3 veya 4 defada bir kaseicinde balla limonu karıştırıp 3 yemek kaşığı çıkacak sekilde koyuyorum balla limonu surup gibi iç yani sıvı pastil gibi düşün ama bir günde bu yoğunlukta dediklerimi uygularsin ertesi gün yok denilecek bir ağrı ile uyandım o günde yaptım aynısını iki günde hicbirseyi kalmadı.

Az olmaz canım ama o biberonların içinden iyi kalite çikolata yemedim hiç, şimdiden tadına bakın bence ve içine sinmezse içine draje veya başka bir çikolata yaptırırsınız.
Biberon un içinde badem şekeri var canım tadı güzel ama 2 tane koymuşlar eklicem ben ona şeker bonibon felan da koycam. Çikolata hacı Şeriften düşünüyorum.
Ordan alan arkadaşlar memnun musunuz acaba. Yoksa başka bi yerden alayim

Yeni bitti temizlik. 2 kadın birden calistilar ama sanki tüm işi ben yapmış gibi yoruldum
Benim tek kadındı çekmeceleri dolapları sildi düzeltti
Yarında yerler camlar perdeler fln
Sözde ben dolapları silecektim iyiki de kadını iki gün çağırdım dediğin gibi kendim yapmış gibi yoruldum :))

Tamam canım sağol ben de dr biraz acıttı diyenleri doğum hızlansın diye yapmış falan ertesi gün doğrduklarını söyleynceler öyle düşünmüştüm :)
Bende okumuştum çatı muayenesi oldum ertesi gün doğurdum yazılarını ama burda birçok arkadaşımız ve ben de dahil çatı olduğumuz halde herhangi bi durum olmadı canım için rahat etsin

Bunun tek bir çaresi var ama dediğimi tam olarak uygularsin geçer. Benim bogazim felaket agrim işti yutkunamiyorum gece uyuyamiyordum.yarım limonu bir bardağa sıktim 2 tatlı kaşığı bali da üstüne ekledim bardağa tabi ki ve suyu ısıtıp bardağa dok karıştırıp çay gibi iç yalnız bunu günde 3 kez yap Sıcak limonata gibi oluyor tadı. Aynı zamanda günde 3 veya 4 defada bir kaseicinde balla limonu karıştırıp 3 yemek kaşığı çıkacak sekilde koyuyorum balla limonu surup gibi iç yani sıvı pastil gibi düşün ama bir günde bu yoğunlukta dediklerimi uygularsin ertesi gün yok denilecek bir ağrı ile uyandım o günde yaptım aynısını iki günde hicbirseyi kalmadı.
Bnde limonu sikip iciyrm hep icine bsy eklemeden ama bu sefer gecmedi hic bide snn dedgn gbi yapiyim

Baya uzun surecek sanirim dogumun.. evde biraz egzersiz yapsan plates topun falan varsa .. yada dogumu hizlandiran hareketler diye baksan biraz netten
Doktor 1 saat yat 10 dk evde yuru 10 dk bacak egzersizi uap dedi dktr 1 sat bile icerde tutma cabasnda ilacimi da kesmedkki

Back
X