- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.861
Ilk zaman evet 1 ay boyuncaKızlar birşey kafama takıldı. Acaba bebek bezini her çiş yaptığında değiştirmek gerekir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk zaman evet 1 ay boyuncaKızlar birşey kafama takıldı. Acaba bebek bezini her çiş yaptığında değiştirmek gerekir mi?
Kızlar birşey kafama takıldı. Acaba bebek bezini her çiş yaptığında değiştirmek gerekir mi?
Ben iki çikolata yaptırdım..
Bir gümüş söz tepsim içinde ağır misaifrlere ikram edeceğim taşlı süslü çikolta. İnstagramdan yaştırdkm elit marka çiko kullanıldı çok güzel oldu..
İki de hacı şerif çikolatasından 72li kutuda bebek çikolatası. Bunu da mevlütte gelen gidene vs ikram için tutarım.. Bu da güzdl bayat değil kötü değil normal çikolata işte.
Ben mevlüdü yaz sonu yapacağım için şimdi hastanede ufak bişey dağıtayım diyorum.. Kurabiye de yaptım.Ben sadece çikolata yaptırdım canım. Hediyeyi belki mevlüdünde yaptırırım. Çikolatayı ben instagramdan sipariş verdim ama burada birçok arkadaş hacışeriften aldı.
Bu arada hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah :)
Hayırlı olsun senin de inşallah canım, Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin :)Hayırlı olsun günün Can'ım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah senle günümüz aynıymış biz de 2 haziran diye konuştuk nasipse
Ben de daha görmedim yurtdışındayım dige anneme sparii verdim açıkçası :) ama korunaklı yolluyorlardır ordaki şubelerinden bence..Bende almak istiyorum ama adana da oturuyoruz.malum yaz basladi.acaba bi korumayla falan mi yolluyorlar yoksa sadece kutu mu?erir diye korkuyorum.sıcakta cikolata riskli olur diye hastaneye doğumda kucuk dilim baklava alip kurdan batirmayi ve ikram etmeyi dusunuyorum. Sizce nasıl olur?
Ben de mevlüdü ramazan aradan çıksın eylül givi yapacağkm hem telaşım olmaz kendime gelirim hem havalar serinler göya:) hem de insanlar tatillerini viririr..Ben mevlüdü yaz sonu yapacağım için şimdi hastanede ufak bişey dağıtayım diyorum.. Kurabiye de yaptım.
Sağol canım hepimiz inşallah sağ salim kavuşalım bebişlerimize :)
sağol canım alayım bende oradanGecms olsn cnm snnde tarih belli :) cukolata ck gzl tavsiye ederm ck ozenliler
Evet gerekir. Zaten ilk zamanlar doyduğunu anlamak için çizli bezlerini sayacağız ya
Oyun halılarına da çok hevesim var :)Dönence yerine bence oyun halısı daha iyi. Hem halıyı her odaya götürebiliyorsun hem de daha çok duyuya hitap ediyor.Tiny love tavsiye ediliyor genelde.ark.bebegine aldı çok da memnun daha 2 3 aylıkken en az yarım saat oynuyor bende yemek yapabiliyorum diyor.
Canim sadece bebek icin şampuan alacaktim o bitmisti. Bebegime alamadim. Masaj losyonu olarak zeytin yagi kullanmayi düşünüyorum. Kendime meme ucu bakim kremi ve catlak kremi aldim :)Losyonu mu aldın canım , memnun kalırsan haberdar et bizide , ben sadece sebamedin şampuanını aldım , masaj yapmak için losyonu almadım ... Ilk aylar bebeklerin masaja çok ihtiyacı OLDUĞUNU Söylüyorlar ... Internetten videoları izliyorum bende :)))
Tercihen mi olmuştu ilk dogumun. Ben de spinal istiyorm normal doğum korkusu yüzünden. İkinci de düşünsem o da öyle olsun isterim. Umarım memnun kalmış çabuk toparlanma olmuştur . Bu bebisin de öyle olur. Tarih ne zaman . Bize mutlaka yazbaşıma neler geleçek ben de bilmek istiorum
![]()
![]()
Aynen canım tek dayanağım o ya zatenCanım bana derlerdi kızardım bunlr iyi günlerin diyr.. İlk hamileliğimdr dokuz ay kustum gurbetteyim eşim iş için yurtdışına gitti o gün rahatsızlandım hastanede tek başıma bir ay kaldım vs vs sıkıntı çektim ama inan doğumla hepsi unutuluyor.. Çok çok zordu ama geçti gisiyor işte gerye minik kızım kaldı:)
Korumalı gönderiyorlarmış ama bence de Adana olunca şeker veya lokum da düşünebilirsin canım. Sitede çok güzel şeyler gördümBende almak istiyorum ama adana da oturuyoruz.malum yaz basladi.acaba bi korumayla falan mi yolluyorlar yoksa sadece kutu mu?erir diye korkuyorum.sıcakta cikolata riskli olur diye hastaneye doğumda kucuk dilim baklava alip kurdan batirmayi ve ikram etmeyi dusunuyorum. Sizce nasıl olur?
Olabilir canım hastaneye geleceklerin sayısı çoksa ve oda süslemesi gibi bir şey yapıyorsan tabi yaptır hediyelik.Ben mevlüdü yaz sonu yapacağım için şimdi hastanede ufak bişey dağıtayım diyorum.. Kurabiye de yaptım.
Sağol canım hepimiz inşallah sağ salim kavuşalım bebişlerimize :)
Arkadaşım hamileyken oyun halısı aldım deyince gülmüştüm şimdiden ne gerek var diye :):) ama denildiği gibi 2 aylıkken onda oyalanabiliyormuş bebek. O yüzden ben de indirimdeyken fisher price piyanolu oyun halısını aldım.Oyun halılarına da çok hevesim var :)
Civilden almıştım ben bondigonun indirimden 90 tl falandı aldığıma pişman olmuştum ama sonra dan çok hoşuma gitti çok renkli bişiOyun halılarına da çok hevesim var :)
Boşuna panik yapmıyorum. Bilmediğim bir sürü şey var sürekli araştırıyorum sözde![]()
Ah canım bilmezmiyim ben adanaliyim antepe oturuyorum.ben hastane için 50 adet üstünde ismi olan kurabiye yaptiriyor um pasta evine.şimdi hacı Şerife siparis verdim 72 adet çikolata burda gümüş draje badem çikolata onu da evde ikram ederim.Bende almak istiyorum ama adana da oturuyoruz.malum yaz basladi.acaba bi korumayla falan mi yolluyorlar yoksa sadece kutu mu?erir diye korkuyorum.sıcakta cikolata riskli olur diye hastaneye doğumda kucuk dilim baklava alip kurdan batirmayi ve ikram etmeyi dusunuyorum. Sizce nasıl olur?
Arkadaşım hamileyken oyun halısı aldım deyince gülmüştüm şimdiden ne gerek var diye :):) ama denildiği gibi 2 aylıkken onda oyalanabiliyormuş bebek. O yüzden ben de indirimdeyken fisher price piyanolu oyun halısını aldım.
2 paket kutu çikolata isimli olandan canım .. 70 adet 50 tl ydi galiba .. 50 tl ve üzeri kargo bedava :)Ne siparis ettin canım kaç tane