- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.961
Devam ederse acile git istersen canım. Nst çekerler vs vs
Devam ediyor Kasılmam ama acile gitmedim iyi bakmazlar diye. Salı randevum var inşallah bekler bebiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam ederse acile git istersen canım. Nst çekerler vs vs
1 hafta öndeydi, 2 kez iğne vurulcak işte..Canım senin bebek zaten 2 hafta önden gidiyordu dimi ? Inşaallah sağlıkla sıhhatle kurtulursunuz ... Ciğer geliştiriciyi 34. Haftadan sonra gerek yok diyor doktorlar , kaç doz verdiler
Yarından itibaren deneyeyim olmazsa , arada bulgur pilavının yanında içiyordum cacığı ama ara öğün olarak birde onu deneyeyim.
Ah bnm kdr degilsndr biooille vazeln kullaniyodm bi iki haftadr surmedim bi gecede mosmor portledm ama dedgn gbi cnlari sagolsun ama kizlar buyyup hamile oldugu gnlerino gorursek bastan asagi yaglayalaim :)
Sen o Zaman birkaç gün iyice dinlenDemi:) ama sonlara doğru ayaklarım öyle şişti ki patlayacak gibi oldu. .
Ben de yaptırayım anneme 3kiloyu zor görcez biz De doğuma kadarAynen canım benimki de 3 gun geride su anda doktor önemli değil dedi. İnşallah 3 kiloyu bulurlar. Bugün face de gordum bir grup da kadının birine doktoru cacık önermiş bildiğimiz cacık denemis görmüş 1 haftada 400 gram almış bebeği. Günde iki kase cacık yemiş. Bende denicem bugün yapamadim ama yarin yapicam. Sende dene günde iki kase salatalikli yoğurtlu cacık ama yoğurt ev yoğurdu olsun.
Ben evhamlıyım eşim benden beterIyi bari akraba dugunuymuss :))
Annem de 8 aylikken akraba dugununde oynamis ben de 8 ayligim dugunde oynadim bir sey olmuyo aslinda ya korkmasaydin o kadar :)
Haftan da iyi aslında iğne yapmak tedbir amaçlıdır . Sen canını sıkma. Kilosu kaç çıktı peki. Ben de spinal istiyorm. Salı dan sonra yaz bize emi.inşallah sağlıkla gelir minnosKızlaaaaAaar
Samsundaki doktorumdan geldiik
Tosbikimin suyu sınırda ve plesanta kireçlenmiş
Salı günü yani 3 gün sonra spinal sezeryan doğuma giriyorum :/
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi..
Dua edin oğluuşuma bana![]()
Bence de.. ayaklarım hâlâ şişSen o Zaman birkaç gün iyice dinlen
Ben mustela kullandım hiç çatlamadım ama hala çatlayabilirim demek ki :)Badem yagi tuylendirme yapıyor diye ben sürmedim. Arada vazelin sürdüm sadece. Ama çok çatladım kimse benim gibi değildir karnım kırmızı haritalarla doldu taştı ama olsun Bebeğime tüm bedenim feda olsun :)
Ben de yaptırayım anneme 3kiloyu zor görcez biz De doğuma kadar
Canım kürtaj olduğunda 10-12 haftalık gebelik sonlanmasıdır ,zaten 40 gün adetin gelmez ... benim 23. Hafta normal doğumdan sonra 36 gün sürdü, ilk 3-4 gün çok geliyor sonra azalıyor gittikçe son günlere doğru damla şeklinde geliyor .30-40 gün Sürüyor , ben lohusalıkta namaz kılınmaz diye biliyorum ama daha bilgili birisine hocaya sorulabilir... Cinsel ilişki kanama bittiğinde bitiyor canım ... Zaten hijyen açısından da olması gereken o ...Hanımlar lohusalıkla ilgili sorum var
Lohusalık ille 40 gun mu sürüyor?
Ben mesela kürtaj olduğumda benim kanamam çok kısa sürede bitti 10 günde fln ve de çok kısa sürede ondan 16 gün sonra toplamda 26 gün sonra yani adet gördüm
Demek istedigim benim kanamalarim cok olmaz ve uzun surmez adet dongulerim de bu sekilde
Lohusalık da kanama bittiğinde bitiyor mu, yoksa ille 40 gün mü?
Lohusalık ne zaman bitiyor
Evet şimdiden onun derdine düştüm çünkü tatile gitmek istiyorum
Ve tekrar namaza fln başlamak için 40 gün mu bekliyoruz, kanama bitmesini mi?
Bir de ayıptır söylemesi doğumdan sonra özel konuda yasak ne zaman bitiyor daha önce doğum yapmış olanlar cvp verebilir mi
Bu arada sezaryen olacagım inşallah ona göre cvp verebilirsiniz
Ben mustela kullandım hiç çatlamadım ama hala çatlayabilirim demek ki :)
Aynı durumdayım çok skıldım WC'ye gitmekten artık su içmesem de olmuyor dilim kuruyor doğurana kadar böyle olacakmış artıkYa kızlar , benim resmen bugun yarım saate bir idrarım geliyor ... Çok bası yapıyor bebek galiba , su içmek istemiyorumne kadar kötü birşeymiş bu ...
O iğne çok işe yarıyor ferahla biraz benim etrafımda çok var 34-35lerde doğan hepsi çok iyi maşallah1 hafta öndeydi, 2 kez iğne vurulcak işte..
12 saat arayla..
Ciğerleri büyük ihtimal gelişimini tamamlamştr sadece önlem dedi :/
Tedirginim çok![]()
Sağol canım hipotiroidi hastasıyım en son baktırdığımda normaldi hepsi o yüzden tekrarlamamıştımB12 vitamini ve tiroid testlerine baktırsan iyi olur canım doktoruna danışıp
Daha önce doğum yapmadım ama bu konu benim de kafamı fazlasıyla kurcalıyor. 25.haftadan beri kardeş gibiyiz biz de eşimle malum plasenta previa sebebiyle. Ben doktoruma soracağım lohusalık bitince serbest mi dikişlere zarar verir mi bunlar çok kafama takılıyor. Ne kadar sürdüğünü ise Etrafımda kime sorduysam sabit bir cevap alamadım herkesin lohusalığı çok farklı sürmüş. Kaç gün süreceği sürpriz yani sana da bana da.Hanımlar lohusalıkla ilgili sorum var
Lohusalık ille 40 gun mu sürüyor?
Ben mesela kürtaj olduğumda benim kanamam çok kısa sürede bitti 10 günde fln ve de çok kısa sürede ondan 16 gün sonra toplamda 26 gün sonra yani adet gördüm
Demek istedigim benim kanamalarim cok olmaz ve uzun surmez adet dongulerim de bu sekilde
Lohusalık da kanama bittiğinde bitiyor mu, yoksa ille 40 gün mü?
Lohusalık ne zaman bitiyor
Evet şimdiden onun derdine düştüm çünkü tatile gitmek istiyorum
Ve tekrar namaza fln başlamak için 40 gün mu bekliyoruz, kanama bitmesini mi?
Bir de ayıptır söylemesi doğumdan sonra özel konuda yasak ne zaman bitiyor daha önce doğum yapmış olanlar cvp verebilir mi
Bu arada sezaryen olacagım inşallah ona göre cvp verebilirsiniz
Hipotiroide her ay baktırmam gerekti ben en son nisan sonu baktırdım doğumdan sonra gel artık dedi bana daSağol canım hipotiroidi hastasıyım en son baktırdığımda normaldi hepsi o yüzden tekrarlamamıştım