2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Daha önce doğum yapmadım ama bu konu benim de kafamı fazlasıyla kurcalıyor. 25.haftadan beri kardeş gibiyiz biz de eşimle malum plasenta previa sebebiyle. Ben doktoruma soracağım lohusalık bitince serbest mi dikişlere zarar verir mi bunlar çok kafama takılıyor. Ne kadar sürdüğünü ise Etrafımda kime sorduysam sabit bir cevap alamadım herkesin lohusalığı çok farklı sürmüş. Kaç gün süreceği sürpriz yani sana da bana da.
Dinen ve tıbben 40 gün lohusalık namaz kılmıyorsun ilişki yok eğer kanaman olmazsa kuran okumana müsade var

Merhaba arkadaşlar
Benim son günlerde ağrım çok fazlalaştı.35+5 teyim bugün.Şöyle ki sanki bebeğimin başı tam vajinama dayanmış gibi.Özellikle hareket ettiğinde çok acı veriyor.Ve iki gündür çiş tutamama durumu olmaya başladı.Ayağa kalkınca bir anda tuvalet ihtiyacı oluyor ve tutamıyorum.Normal mi sizce?
Bu arada dönence için bende almak istiyordum ama otizmi tetiklediğine dair bazı araştırmalar varmış.Devamlı hareket eden nesneler pek önerilmiyor.Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Son olarak vücut temizliğinizi kaçıncı haftada yaptıracaksınız?
Ben sade projektör aldım onunda müziğini kullanırım ışığa bakmak tek bi noktada iyi değilmiş ve şaşılık gibi problemler olabiliyomuş 5-6 ayda çekip üstüne düşürebilme ihtimalide varmış şu an için düşünmüyorum

Merhaba arkadaşlar
Benim son günlerde ağrım çok fazlalaştı.35+5 teyim bugün.Şöyle ki sanki bebeğimin başı tam vajinama dayanmış gibi.Özellikle hareket ettiğinde çok acı veriyor.Ve iki gündür çiş tutamama durumu olmaya başladı.Ayağa kalkınca bir anda tuvalet ihtiyacı oluyor ve tutamıyorum.Normal mi sizce?
Bu arada dönence için bende almak istiyordum ama otizmi tetiklediğine dair bazı araştırmalar varmış.Devamlı hareket eden nesneler pek önerilmiyor.Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Son olarak vücut temizliğinizi kaçıncı haftada yaptıracaksınız?
Çok geçmiş olsun Can'ım işte o vajinaya baskı en beter his kafasını mı dayıyor napıyor bilmiyorum yaramaz :) dayanamıyorum bazen ama sabır biraz daha. Henüz kaçırmadım çişimi ama yakındır yani sürekli WC'deyim kamp kurcam banyoya Allah yardımcımız olsun
Otizm doğuştan olmuyor mu ? Bilmiyorsam cahilliğime verin

Haftan da iyi aslında iğne yapmak tedbir amaçlıdır . Sen canını sıkma. Kilosu kaç çıktı peki. Ben de spinal istiyorm. Salı dan sonra yaz bize emi.inşallah sağlıkla gelir minnos
Bana doktorum eşim annem arkadaşlarım hepsi de yapamazsın sen uyanık panik olursun dediler. Genel anestezi olacak benim. Heyecan yaparım ufacık Bi sallanma hissetsem ortalığı yıkarım :)

Hipotiroide her ay baktırmam gerekti ben en son nisan sonu baktırdım doğumdan sonra gel artık dedi bana da
Ben 100 mg çıkınca değişiklik olmadı son zamanlar biraz artmıştı ama iki aya yaklaştı sanırım yakın tarihte kan aldırdım ama aç değilim daha yeni sayılır diye b12 tsh flan baktırmamıştım .. Umarım etkilemez içime kurt düştü ama bebekler 12.haftadan sonra kendihormn üretiylrmş Normalde 50 mg kullanıyodm.

Aynen canım ben 2 800 u gorsem opupde başıma koyucam :) sağlıklı olsunlar da önemli değil ama yine de elimizden geleni yapalım ev yoğurdu ile cacık kadının biri haftada 400 gram aldirmis. Benimkisi en son 2 haftada 500 kusur gram almıştı.
İki haftada 300 gram almışız biz de minnoş olacaklar biraz napalım sağlıklı olsunlar da 4 kilo doğup küveze giren de var

Bu kadar hamisler varken sorayım ellerim çok uyusuyor ama elimde birsey varsa mesela suan telefondan bu mesajı yazarken uyusuyor yada saçımi fonle kuruturken uyusuyor birsey tutuyorum elimde ilk 20 saniye sonra uyumaya başlıyor sonrada ellerim kaşınma başlıyor ama uyuşukluk geçtikten sonra.uyusuklugun geçmesi için elimde tuttuğu ne varsa bırakmam sizlerde olan var mı gebelikte mi ilgili doğumla birlikte geçecek mi çok merak ediyorum Tüm tahliller yapıldı karaciğer enzimleri ne kadar baktığım bunun için ama tahliller temiz çıktı.
benim de uyuşuyor boyun fıtığım var, nörolog doğumdan sonra gel emar çekelim tekrar dedim ama belki senin de öyle bi ilgili olabilir

Hatır otizm doğuştan gelen bir hastalık değil hatta hastalık değil.Otizm sosyal gelişim bozukluğudur.Otizmi tetikleyen faktörler varmış.Bunlardan biri devamlı hareket eden nesnelere sabit bakma.Tv mesela
Bu arada gerçekten 34. Haftadan sonrası zor geçiyor.Bebek her hareket ettiğinde sanki aşağıdan fırlayacakmış gibi hissediyorum.

Ben 100 mg çıkınca değişiklik olmadı son zamanlar biraz artmıştı ama iki aya yaklaştı sanırım yakın tarihte kan aldırdım ama aç değilim daha yeni sayılır diye b12 tsh flan baktırmamıştım .. Umarım etkilemez içime kurt düştü ama bebekler 12.haftadan sonra kendihormn üretiylrmş Normalde 50 mg kullanıyodm.
Evet Can'ım doktor aynısını söyledi Bebek kendisi üretiyor artık diye

Yarim saatte 3 kere kasılır mi bebek ya ? Belime ağrı giriyor hafiften hafiften kalcama da giriyor bir tuhafım bugün. Çatım zaten ağırıyor yavaş yavaş ağrı çatıdan arkaya doğru ilerliyor kızlar bu gidişle erken doğum yapacam sanırım. Doğum yaparsam bebişim kuvez de kalmaz dimi ?
benim doktorum 38. e kadar doğurma yoksa kalır kuvezde dedi erkek ama benimki, erkek bebek öyle nazlı olur, kızlar toparlanıyo dedi

Hatır otizm doğuştan gelen bir hastalık değil hatta hastalık değil.Otizm sosyal gelişim bozukluğudur.Otizmi tetikleyen faktörler varmış.Bunlardan biri devamlı hareket eden nesnelere sabit bakma.Tv mesela
Bu arada gerçekten 34. Haftadan sonrası zor geçiyor.Bebek her hareket ettiğinde sanki aşağıdan fırlayacakmış gibi hissediyorum.
Ben bilmiyordum hiç araştırmamışım bu konuyu dikkat edelim o zaman bu konuya. Anne olmak çocuk yetiştirmek ne kadar zor

KızlaaaaAaar:mad:
Samsundaki doktorumdan geldiik
Tosbikimin suyu sınırda ve plesanta kireçlenmiş
Salı günü yani 3 gün sonra spinal sezeryan doğuma giriyorum :/
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi..
Dua edin oğluuşuma bana :KK43:
Allah kolaylık versin, sağlıkla al kucağına inşallah

Badem yagi tuylendirme yapıyor diye ben sürmedim. Arada vazelin sürdüm sadece. Ama çok çatladım kimse benim gibi değildir karnım kırmızı haritalarla doldu taştı ama olsun Bebeğime tüm bedenim feda olsun :)
Ben lierac mustela vb bi cok krem surmeme ragmen catlamadik yerim kalmadi. Hele karnim gobek deligime kadar çatladı. Kimi vucut boyle oluyor demekki ne diyelim. Yinede surmeye devam ediyorum ama beterin beteri vardir diye.

Bu Da benim lohusa tacım kızlar. Yapım aşamasında hala

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
Back
X