2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım hiç korkma negatif şeyleri okuma. Çünkü doğru değil bilmemezlik ve korkuyla yazılıyor çopu şey..
Göreceksin ki bir şet yok.

Hayir cnm eliyle yaptı baktım eline yeni eldiven takıyor :KK70: napacak acaba derken :KK70: burda diger hanimlarin anlattigini yapti :KK70:

O kadar cok acı cekti ki bu surecte bana cok anormal gelmedi yani anlık bsey
Korkmuyordum zaten ordan çocuk çıkıyor sonuçta ikiparmaktan ne olacak diyordum ama burada birçok kişi ayy şöyle böyle deyince neymiş bu böyle dedim :)

Korkmuyordum zaten ordan çocuk çıkıyor sonuçta ikiparmaktan ne olacak diyordum ama burada birçok kişi ayy şöyle böyle deyince neymiş bu böyle dedim :)

Korkma cnm dusunmemeye calis:)
Ben bu pazartesi muayeneye gidiyorum (37+1 olacagim nasipse) nstye de baglanacagim bakalim cati muayenesi yapacak mi
Sezaryen olcak ya yapmasaniz olmaz mi diyecegim ama :KK70:

Bu sabah oturdum dakikalarca ağladım. Bedenşm bebeklerimi beslemiyor. Yumurta, süt, et, yoğurt yiyorum ama bebeklere gitmiyor sanki hamileliklerimde. İlk bebepimde çok zayıf doğdu, bu sefer ki ondan da zayıf olacak gibi. Sağlıklı olsun yeter desekte. İnsan üzülmeden edemiyor. Herkesin çocuklarımın zayıf doğması konusunda beni suçlar gibi bakması beni çok üzüyor. Rahim içi gelişim geriliği teşhisi kondu şimdi de. Çevremdeki kimseye söyleyemedim. Suçlayıcı bakışlardan kaçmak için. Sebebi de bulunamıyor. Bazı annelerde bu görülüyor deniyor o kadar.
Geçmiş mesajları okuyamadım kızlar noral bozukluğundan okuyamadım kusura bakmayın :olamaz:
Canım benim üzme kendini. Bu senin elinde olan birşey değil sonuçta senin suçun değil. Allah öyle nasip etmiş kısmet sonuçta. Sağlığı iyi olsun da dışarıda da kilo alır. Boşver milleti. Sen evlatlarınla mutlu mesut yaşamaya bak tatlım

Merhaba kızlar, birşey danışmak istiyorum size. Cumartesi günü ilk kez NST'ye bağlanacağım ve randevum sabah saatlerinde. Bebeğimin oynaması için özellikle yememi içmemi tavsiye ettiğiniz birşey var mı?
Kahvaltı edip git canım nstden hemen önce de (10-15 dk öncesi) çikolata ye meyve suyu iç

Ben herkes oyle alttan muayene gibi diyince hic kasmadim once korkmadim yani daha once simir filan yaptirmistim ama cok soktu elini ya cok canimin acidigini soylersem yalan olur ama icim bi tuhaf oldu titremeye basladim o yuzden kotu oldum ondanda normal dogumdan korkmaya basladim sezaryen olayim desem mi doktora diye kara kara dusunuyorum simdi
Bebişin doğum kanalına girmiş mi

Kızlar benim gebeligim 37 hafta yalnız kafası büyük ve kilosuda 3600 olmuş doktor gelişimini tamamlamış dedi bu durumda olan var mi normal doğum pozisyonunda duruyor

R r0s3n yok canim doktorum bayan ama doktor yapmadi ebe yapti cokta tatli bi bayandi hic korkma sakin ol dedi besmele cekti yapti diyorum ya korkmadim aslinda daha once alttan muayene oldugum icin cok acimadida ama bi titreme geldi ki bi saat atamadim ustumden
seker000 seker000 yok canim parmaklarini demek istedim :))

Korkma cnm dusunmemeye calis:)
Ben bu pazartesi muayeneye gidiyorum (37+1 olacagim nasipse) nstye de baglanacagim bakalim cati muayenesi yapacak mi
Sezaryen olcak ya yapmasaniz olmaz mi diyecegim ama :KK70:
Sezeryan olacağı için yapmaz herhalde ya. Muayenehanesine mi gitcen yine? Bana da normalde 3 hafta sonra gel demişti bu pZtesi oluyor benim de ama hafta içi çok kalabalık oluyor :/ o yüzden pztesiden sonraki cmtesi gitcem inşallah. benim de o zaman 36+6 oluyor sanırım.

:KK57::KK57::KK57:Maşallah sen kaç kilo aldın prki doğdu doğacak bebek
Ben 15 kilo filan aldım ama bünyeme göre çok kilolu durmuyrm ödem filan yok çok şükür haftasına beklersek 5 kilo olur bu çocuk dedi pztesi tekrar gitcem doktora bakalım ne dicekler biraz yediklerime dikkat etmeye calisyrm vitaminleri bıraktım hep

Back
X