- 14 Haziran 2014
- 335
- 270
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #38.401
kızlar taşıma ana kucağı olarak ne aldınız ben yeni alacağım ve kararsız kaldım birde sizce bun oto koltuğu ana kucağını ne zamana kadar kullanabiliriz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım yaa gidip gelmekten yoruldun valla :):) seninki bayaa nazlı çıktı valla :) daha karnında büyüyesi var demek ki :) canın çok acımıyordur inşallah.Ahhkizlar bn bu kizcemle napcam sancilarim 3 dk da bire dustu agrilarm artti ama acilma yk doktor daha haftam erkn dye bgn mudahele etmedi geneyrn sabah gene gtcez.
Doktor gecenki sancidan snra seni bugun yatis yapicam diye cagrdm ama aclmam ilerlememis dedi
Gözünaydın hadi Can'ımKızlar demin doktordan geldim..yeni doktorumla ilk randevumdu..kendisini pek sevdiğim söylenemez bişi sormadıkça konuşmayan tiplerden..ama bu saatten sonra yeni bi doktor daha bulamam..
Bebeğimin kilosu 2700 olmuş çok şükür bi sorun yok dedi nst ye bağlandık ilk defa onda da herşey yolunda dedi 10 gün sonra yine gidicez bakalım..
Hic sorma ya smdiden naz yapiyo esimde diyo bunun adini nazli melis koyalim bize cektiriyo diyo dedm dgru diyosun nazli kizim diye sevcm ztn onu :)Ayy canım yaa gidip gelmekten yoruldun valla :):) seninki bayaa nazlı çıktı valla :) daha karnında büyüyesi var demek ki :) canın çok acımıyordur inşallah.
Ilahiii daha varmışYok canım bugün değil 15 haziran ben şimdiden tutustum da![]()
Cati muayenesinden bezdm baska bsy degilde :)zeyzey3428 senin kız baya nazlı ilk o doğacak derken sona kaldı :) olsun allah ikinize de sağlık versin o bebek elbet gelecek :)
Sorma rüyamda erkek olan kedim bile doğuruyor. Asıl son 3 gün kala neler hissedicem onu merak ediyorumBana da 9 dan sonra dedi gerçi heyecandan insanın gözü yemek görmez dün gece rüyamda sezeryan oluyodum yine :)
Sorma rüyamda erkek olan kedim bile doğuruyor. Asıl son 3 gün kala neler hissedicem onu merak ediyorum
Yakinda çatı muayenemi ben yaparım dersin :)Cati muayenesinden bezdm baska bsy degilde :)
Hastabeye girerken soyuncam artk
Sağlıkla kavuşun birbirinize canım
Acısız ağrısız bir doğum olur inşallah
Bebişinle musmutlu bir hayata başlıyorsun allahın izniyle
Hyrli olsun insallah rabbim sag salim kavustursun
sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah :) hayırlı doğumlar olsun
hadi hayırlısıyla kavuşun, önceside sonrası da rahat bi doğumun olsun sütün de hemen gelsin inş.
Sağ salim kavuş inşallah haberlerini bekliyoruZ
Allah sağ salim kavuştursun inşallah darısı bizlere olsun sağ salim kavuşalım miniklerimize
Canım o sayfayı ben de takip ediyorum görmüştüm kundakları. 0 3 ayı 40 lira. 0 8 ayı altını düğümleyerek kullanabiliyorsun 8 ay kullanılır mı bilemedim :/ bir de 0 3 ay küçük mü olur acaba benim bebiş uzun olacakmış sanırım biraz.
YiNgYaNg
baldamlasxixmelis @taze_anneee kızlar Rabbim yardımcınız olsun. Sıkıntısız rahat bir şekilde geçsin doğumunuz inşallah. Lıkır lıkır sütünüz olsun :) sağ salim sağlıkla kavuşun bebişlerinize.
@MeIodiYiNgYaNg
baldamlasxixmelis @taze_anneee kızlar inş doğumlarınız çok güzel geçer ve sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi. İlk fırsatta da mesajlarınızı bekliyoruz
Güzel dilekleriniz icin hepinize tsk ederim.Günaydın kızlar. Bugün de tıpkı dün ile aynı, yani muhtemelen doğurmayacağım :)
baldamlasxixmelis bebeğini kucağına almış olmalısın. İnşallah her şey yolundadır.
YiNgYaNg @taze_anneee Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız bugün bebeklerinizi. Dualarım sizinle.
Amin canım cumlemize inşallah.gece uyuyamadim daha şimdiden sonra sabah oluyo burdan doğum yapan kızları okuyorum kendi kendime bak işte geliyo geçiyo diye kendimi telkin ediyorum.Ilahiii daha varmışşimdiden tutusma baciii geçmiyor zaman . Hayırlısini versin allahim. .
Ay doğurdun mu ? Geçmiş olsun darısı başımıza Allah sağlık sıhhat versin ikinize de inşallahGüzel dilekleriniz icin hepinize tsk ederim.
Cok şükür kizim iyi,benim de biraz sancim agrim var
Valla o hale geldim :)Yakinda çatı muayenemi ben yaparım dersin :)
@HK77 doktor keyfi yerinde diyosa bekliyo canım bana 33. Haftada dedi yeri rahat keyfi yerinde dedi 39+0 olduk bugün ne ses var ne soluk heralde 40ı tamamlıycak bnm fındık kız![]()
kızlar taşıma ana kucağı olarak ne aldınız ben yeni alacağım ve kararsız kaldım birde sizce bun oto koltuğu ana kucağını ne zamana kadar kullanabiliriz ??
Kızlar demin doktordan geldim..yeni doktorumla ilk randevumdu..kendisini pek sevdiğim söylenemez bişi sormadıkça konuşmayan tiplerden..ama bu saatten sonra yeni bi doktor daha bulamam..
Bebeğimin kilosu 2700 olmuş çok şükür bi sorun yok dedi nst ye bağlandık ilk defa onda da herşey yolunda dedi 10 gün sonra yine gidicez bakalım..