2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende varım oturan duygu yoğunluğu ile birlikte ayrıca her şeye sinir oluyorum ya hareketleride eskisi gibi değil sanki

Ben acıbadem de yapacağım o da Bebek dostu hastaneyiz diyor ama bana kimse doğum planı yap demedi. İnternette taslaklar var. Doğumda yanında şu kişiler olsun istiyorum vs vs var. Onu mu doldurmalıyım? Doktor imzası mı gerekli?
Hstane demez zaten. Sen kendin doğum planını hazırla, doktorunla paylaş okut ona. Gerekiae altına imzasını atsın ortam sağlanmaya çalışılsın diye.. Bunlar olacak diye değil bunların mümkün olduğunda olmasını arzu ediyorum diye konuş, kağıdın tekibi pna ver tek kopyası da sende kalsın...
Hastanede odanzıda dursun sizinle ilgilenecek ebe ve çocuk enşiresibe okutursunuz.
Sancı anı
Doğum anı
Doğum sonrası
Bebek ve anne bakımı şeklinde başlıkları var internette de hazır olanları var.
Ten tene temas hemen emzirilmen bebeğin geç yıkanması vs bebek hastanelerinde yapılıyor zwten...

Kızlar eşim tam bir Cevat Kelle. Altı naylon olan su geçirmez alezlerden almış bana, suyum falan gelirse diye.Ben normal alez iş görür diyordum kendimce. Annem de çok iyi etmiş, sütün aktığında da işine çok yarayacak dedi. Süt böyle taş gibi yapıyormuş geceliği yatağı yorganı.Ben de sizi de haberdar edeyim istedim belki düşünen olur diye.
Eşin çok iyiyi yapmış. Kanaman olur terlemenole, hiçbiri olmasa bebişin yatağına geldiğinde kusacağı işeyeceği zamanlar olur, güle güle kullan..

Kızlar @Mckenzie de Mayıs sonunda dogum yapacak. Sezaryen olacak. Haberi olan var mı? Ben ne zamandır rastlamadım
@yelser in oğlu nasıl acaba merak ediyorum. Erken dogum yapan annelerden biride newmoon142 newmoon142 o ve bebeğinin haber alan var mı? Gün içinde aklıma geliyorlar.
Iyıyz bız cok sukur kuzey buyuyo 3kıloya yaklastk gectı zor gunler evımzdeyz pek gırmıorm sıteye smdı gordum anca cok tesekkur ederızz

Günaydııııınnnn kızlar, böyle yazınca melodi arkadaşımız geldi aklıma. Ondan hiç ses çıktı mı, ben görmedim.
Dışarda o kadar güzel bir hava var ki, mis gibi, kuşlar cıvıl cıvıl ne güzel vakitlerde doğumlarımız :)) yıkaya yıkaya büyütelim cücelerimizi, tabi önce doğurmalıyız :)

Back
X