- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #38.701
size de bir enerji gelmedi mi?
ben yerimde duramıyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumun yaklaştı mı acaba hadi hayırlısı bende sadece WC'ye gidecek kadar enerji varsize de bir enerji gelmedi mi?
Doğumun yaklaştı mı acaba hadi hayırlısı bende sadece WC'ye gidecek kadar enerji var
Çook sancım var ilk kez bu kadar kasıgım kopuyo sanki dua edın
Yarım yamalakta olsa uyurdum bu gece uyku haram ya.kuzum da uyudu artık ama ben niye uyuyamiorum ki
Yok canim niyeti yok oglusumun. Uyumadi akşamdan beri kıpır kıpır uyudu sandım demin ama gene başladi harekete
Hstane demez zaten. Sen kendin doğum planını hazırla, doktorunla paylaş okut ona. Gerekiae altına imzasını atsın ortam sağlanmaya çalışılsın diye.. Bunlar olacak diye değil bunların mümkün olduğunda olmasını arzu ediyorum diye konuş, kağıdın tekibi pna ver tek kopyası da sende kalsın...Ben acıbadem de yapacağım o da Bebek dostu hastaneyiz diyor ama bana kimse doğum planı yap demedi. İnternette taslaklar var. Doğumda yanında şu kişiler olsun istiyorum vs vs var. Onu mu doldurmalıyım? Doktor imzası mı gerekli?
Eşin çok iyiyi yapmış. Kanaman olur terlemenole, hiçbiri olmasa bebişin yatağına geldiğinde kusacağı işeyeceği zamanlar olur, güle güle kullan..Kızlar eşim tam bir Cevat Kelle. Altı naylon olan su geçirmez alezlerden almış bana, suyum falan gelirse diye.Ben normal alez iş görür diyordum kendimce. Annem de çok iyi etmiş, sütün aktığında da işine çok yarayacak dedi. Süt böyle taş gibi yapıyormuş geceliği yatağı yorganı.Ben de sizi de haberdar edeyim istedim belki düşünen olur diye.
Bu gece beraber oturcaz anlaşılan canım
Ben bu dogum planında yazan şeyleri hep doktoruma söylemiştim kordonunu hemen kesmeyin bebegi yıkamayın kucağıma verin olur mu vs vs diye meger bunlar dogum planıymış
Evet canım nasıl vir doğum istediğinin yazılı hali işte:)
Iyıyz bız cok sukur kuzey buyuyo 3kıloya yaklastk gectı zor gunler evımzdeyz pek gırmıorm sıteye smdı gordum anca cok tesekkur ederızzKızlar @Mckenzie de Mayıs sonunda dogum yapacak. Sezaryen olacak. Haberi olan var mı? Ben ne zamandır rastlamadım
@yelser in oğlu nasıl acaba merak ediyorum. Erken dogum yapan annelerden biridenewmoon142 o ve bebeğinin haber alan var mı? Gün içinde aklıma geliyorlar.
Senden bir haber gelmesine ve tabi iyi olmanıza çok sevindik. Güle güle büyüt yavrunuIyıyz bız cok sukur kuzey buyuyo 3kıloya yaklastk gectı zor gunler evımzdeyz pek gırmıorm sıteye smdı gordum anca cok tesekkur ederızz