2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunaydin arkadaslar sizden dua istiyorum biraz once doktordaydim bebegimin kalp atislari dsuk cikti nstde doktor acil sezaryene alabilirim bi daha nst cekel im dedi ikincide duzeldi bi kac gun daha zaman verelim dedi dogum baslamis zaten bebek kendi gelcek dedi insallah normal gelir
Üzülme Can'ım bir şeyi yoktur bebeğinin Allah'ın izniyle geçmiş olsun

20 günde 12 kilo süpermiş :))) ben evden Nutella kavonozunu tamamen kaldırmayı düşünüyorum ... Arkadaşlarım hep bebek uyuyunca Nutella kavınozuna saldırmışlar , çok zor verdiler ... 12 kiloyu versem 4 kiloda kendiliğinden gider zaten :))) şu an sanki kollarım halterci kolu gibi :)) tÜm kiloyu kollarımda ve basenlerimde hissediyorum :)))

Aman tatlım ne Nutellası. Bebişimize bile bile zehir yollamak olur süt aracılığıyla. Üstelik bir gram bile veremeyiz valla, daha da şişeriz :confused:

Ayy sorma muhtaclik sinir ediyor beni geçen halıya resmen çorba döktüm allahım deli olcaktim sinirlerim bozuldu valla kimseye göstermeden eğilip sildim artik yıkamaya veririm napayım. Silebildigim kadarı ile sildim. Zor kalktim nasıl sinir oldum kendime her isi yapmakta zorlaniyorum egilemiyorum bacaklarimin üstüne coktum mecburen kimse gormeden. Sağ Olsun kayinvalidem her isi yapıyor bana pek is kalmıyor allah razi olsun. Hazirana çok az kaldı :) ama benim kiz gelmeyecek gibi zaten icerde mutlu sanırım :) karnım bile daha düşmedi.
Evet yere bir şey düşürünce Nasıl sinir oluyor insan almak çok zor başkasından istesen utanıyorsun gücüne gidiyor Allah'a şükür geçici bu durum hep şükrediyorum buna
Yerinden memnunsa ne güzel işte dursun zaten biraz daha annelik sabır işi. Hayırlı Zaman'da gelsinler.

Ya kızlar bende de ilginçtir bebeğim doğduğunda babamların yanında sevmeye utanırım kesin
Büyüklerin yanında nasıl kızım yavrum diycem kıpkırmızı olurum kesin Ya
Bide doğumhaneye girerken onların yanında nasıl eşime sarılcam vedalaşmak için doya doya
Biraz utangacım babamın yanında ben :bicak:
ben de çok utangacımdır o konularda :) sonuçta yıllardır çocuğumuz yok. ilk kez anne oluyoruz ağzımız alışık değil. onlar bize yavrum diyolar ya, biz derken garip geliyo :) kendi kendime bile severken karnımı yarvum oğlum benim derken bile bi acaip hissediyorum kendimden çekiyo gibiyim sanki. öyle annemin babamın yavrum demesi gibi rahat bırakamıyorun kendimi :)

41 de dolsun bence canım. Doğumun miadı 42nin bitmesi. Ablam 42de sezeryan oldu. Bir Arkadaşım da 41in dolduğu gün sezeryan olacaktı sezeryan için gittiğinde açılma olduğunu gördüler ve suni sancıyla normal doğumunu yaptı.

Bende istiyorum canım beklemek ama dr beklemeyebilir. Hep 40bitsin bir gün geçirmem diyor. Normal doğum yanlısı bir dr. Karşı çıkabileceğim biri değil. Güveniyorum. Zorla sezeryan yapmaz ama miad dolumca beklemicem diye söylüyor.

Kızlar ben çok gergin çok asabiyim. Bekçiye, bahçıvana herkese, herşeye geriliyorum. :sinirli: Kalp kırmıyorum, kimseyle tartışmıyorum ama kendim çok gergin, isteksiz ve asabiyim. :KK62:

Burada bdv'ye yazılanlara bile kızıyordum bu sabah, düşünün ne haldeyim :KK11:

gebito gebito kimisi 42de normal doğuruyor . bizim aile hekimi hemşiremiz ikisini de 42de doğurmuştu. Döllenme günü net değil sonuçta. Bence hergün git nst çekil sen sakinsen bebek de iyiyse beklemek istediğini soylersin istersen.

gebito gebito kimisi 42de normal doğuruyor . bizim aile hekimi hemşiremiz ikisini de 42de doğurmuştu. Döllenme günü net değil sonuçta. Bence hergün git nst çekil sen sakinsen bebek de iyiyse beklemek istediğini soylersin istersen.

Ben de sunucam bu teklifi. Umarım kabul eder. Hiç sancım, açılmam yok. İşin garibi 34te kanama geçirdim 1 1buçuk cm açıklığım vardı ama şimdi yok kapandı herhalde.

Gunaydin arkadaslar sizden dua istiyorum biraz once doktordaydim bebegimin kalp atislari dsuk cikti nstde doktor acil sezaryene alabilirim bi daha nst cekel im dedi ikincide duzeldi bi kac gun daha zaman verelim dedi dogum baslamis zaten bebek kendi gelcek dedi insallah normal gelir
Geçmiş Olsun..cuma günü banada 2 kere nst çektiler beğenmedi doktor ilkini çikolata ye dediler yedim.. Gebelik şekerine rağmen.. Hareketleri nasıl bebeğinizin azalma var mı.. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

gebito gebito yalancı sancılar var mı peki? Ben de hiç bişey yok. Gecen hafta oldu birşeyler bekledim. Uyuyunca geçti ama. Benim SAT 18ağustos ama doktor 24 ağustos olarak kabul etmişti. Bebek hareketlerini takip ediyorum şimdilik. Ultrasonda 6 hazirandan sonra doğum diyor ama SATa gore 5gün geçti. Kızım 39da oğlum 41de oldu. Bu ne olacak bilmiyorum. Kaç haftalık olduğu bile net değil...

Kızlarrr bizde kontrolden geldik.Ben sonunda karar verdim sezeryan istiyorum.2 Hazirana gün aldık bakalım.Bebeğimin boynunda kordonu var o yüzden normal doğuma cesaret edemedim.Birde kasılma falan da çıkmadı nst de.40 ı beklersek de bebek baya iri olacak gibi normal doğum o bakımdan da zorlayacaktı.perşembe 38+5 de alıcaz bebişimizi kucağımıza inşallah

Merak ediyorum ben de sana ne diyeceğini. Yaz lütfen çıkınca. Ben yarın gideceğim.

Şu an pilates topunun üzerinde zıplıyorum. İnternette ne okuduysam yapıyorum. Hiç bir şey olduğu yok.

Senin bebişin doğum kanalına girmiş mi canım

Kızlarrr bizde kontrolden geldik.Ben sonunda karar verdim sezeryan istiyorum.2 Hazirana gün aldık bakalım.Bebeğimin boynunda kordonu var o yüzden normal doğuma cesaret edemedim.Birde kasılma falan da çıkmadı nst de.40 ı beklersek de bebek baya iri olacak gibi normal doğum o bakımdan da zorlayacaktı.perşembe 38+5 de alıcaz bebişimizi kucağımıza inşallah
Sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi canım
Dert etme hangi doğum şekli sizin için sağlıklı ise o olsun

Bende istiyorum canım beklemek ama dr beklemeyebilir. Hep 40bitsin bir gün geçirmem diyor. Normal doğum yanlısı bir dr. Karşı çıkabileceğim biri değil. Güveniyorum. Zorla sezeryan yapmaz ama miad dolumca beklemicem diye söylüyor.
canım gerçi preeklampsi tehlikesi de var. Beklememesi normal. Ben onu unutmuştum :) sağ salim kavuşun birbirinize de sezeryan ya da normal fark etmez.

Back
X