2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunaydin arkadaslar sizden dua istiyorum biraz once doktordaydim bebegimin kalp atislari dsuk cikti nstde doktor acil sezaryene alabilirim bi daha nst cekel im dedi ikincide duzeldi bi kac gun daha zaman verelim dedi dogum baslamis zaten bebek kendi gelcek dedi insallah normal gelir
Allah yardımcın olsun. inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. neyse ki 39. haftadasın.

canım gerçi preeklampsi tehlikesi de var. Beklememesi normal. Ben onu unutmuştum :) sağ salim kavuşun birbirinize de sezeryan ya da normal fark etmez.

Bugün öyle bir haldeyim ki ne ödem ne selülit ne üçüncü trimester ile ilgili bir şey danki hamileliğin ikinci dönemine geri döndüm :KK8:

Evet yere bir şey düşürünce Nasıl sinir oluyor insan almak çok zor başkasından istesen utanıyorsun gücüne gidiyor Allah'a şükür geçici bu durum hep şükrediyorum buna
Yerinden memnunsa ne güzel işte dursun zaten biraz daha annelik sabır işi. Hayırlı Zaman'da gelsinler.

Öyle annelik sabir isi... kolay anne olunmuyormus bunu anladım. İnşallah sağlıkla gelirler minikler. Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

Geçmiş Olsun..cuma günü banada 2 kere nst çektiler beğenmedi doktor ilkini çikolata ye dediler yedim.. Gebelik şekerine rağmen.. Hareketleri nasıl bebeğinizin azalma var mı.. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
Hayir hic azalma yoktu neden boyle oldugunu bende anlamadim saymiyordum bile zaten cok hareketli diye ama artik sayicam dikkat edicem

Bu adet benzeri ağrılar genelde doğuma hazırlık oluyor. Sancı farklı bir his. Su geliyorsa sürekli gelmeye devam ediyor.Bir de bu haftalarda akıntı artar dedi doktorum. Nitekim ben de sürekli ıslaklık hissediyorum ama suyum hep iyi.

Benim kigeçti :KK43: yanlış alarmmış. sen ne durumdasın?

Canım Allah bağışlasın, sağlıklı, uzun ve mutlu ömürler yazsın. Nasıl olduğu önemli değil. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olmanız. O fitille benim 30 saatin sonunda açılma başlamıştı. Daha fazla ısrar etmeyerek çok iyi yapmışsınız. Çok şükür ayağa kalkabilmişsin hemen. İnşallah iyileşme süren de kısa olur ve bol bol sütün olur.

Aynı durumdayım. Ama zaten şimdilik ya erken doğum oldu ya sezaryen. Henüz haziran anneleri kendiliğinden başlamasını bekleyerek doğurmaya başlamadı bildiğim kadarıyla. Muhtemelen açılışı siz yapacaksınız. Ama daha 40 hafta dolmadı. Daha vakit var. Ben de çok sabırsızım. Sabah hafif ağrı vardı çok umutlandım ama kendimi sıcak tutunca geçti. Herhalde sadece üşütmüşüm :)

Canım ben yapmaya çalıştım ama huylandım pek bana göre değil. Uzanmak da kolay değil haklısın.

Ben de o 2-3 haftadır var. Yumurta akı ve krem gibi. Mukus tıkacı olsa içinde biraz kahverengi, pembelik olurdu muhtemelen.

Buns kimse bilemez :) Akşamına da olabilir bir kaç hafta sonra da :) Ama ilerleme göstermişsin bu harika bir şey.
benimde gectı tam işte devam edecek dedım devamı olmadı aksam yuruyus yaptım mınık mınık adımlarla bacaklarım agrıyodu gece dınlenmısım uyumusum bı guzel :)

Gunaydin arkadaslar sizden dua istiyorum biraz once doktordaydim bebegimin kalp atislari dsuk cikti nstde doktor acil sezaryene alabilirim bi daha nst cekel im dedi ikincide duzeldi bi kac gun daha zaman verelim dedi dogum baslamis zaten bebek kendi gelcek dedi insallah normal gelir
Allah yardımcın olsun canım

Hayir hic azalma yoktu neden boyle oldugunu bende anlamadim saymiyordum bile zaten cok hareketli diye ama artik sayicam dikkat edicem

Telaşlanma. 2 hafta önce benim dr nstde hareket ediyor ama nst dalgalı çıkmıyordu. 3 gün üstüste günde 2 drfa nst çekildi. Sonra düzeldi nstler bir problem yok şimdi. İçini ferah tut. Bu maymunlar hepimizi böyle huzursuz edecek birşeyler yapıyorlar.

Doğumun da başlamış. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla bir avazda kucağına alırsın yavrunu ;)

Son düzenleme:
Evet çok zor. Bir de belirtilen bir son tarih olunca insan iyice geriliyor. Elinden birşey gelmemesi ayrı üzücü.
Ben biraz depresif olmaya başladım galiba şimdiden. Az önce eşimle konuşurkeen falan kendimi ağlamamak için zor tuttum.
Ben de ara ara gerginleşiyorum dün bi ara terör estirdim resmen sonra eşim yemeğe çıkardı bi hava aldık eve geldim yeniden doğdum :)

Kızlar ben daha hastane çantası hazirlamadim haftasonu yıkadım bi güzel kuruttum şimdi biberon göğüs kalkanı ve ve göğüs pompasıni temizlemem lazım ama nasıl temizleniyo bi soyleseniz? Bi de biberonlari temizledikten sonra neyin içine koydunuz tekrar toz olmasın diye ??

Telaşlanma. 2 hafta önce benim dr nstde hareket ediyor ama nst dalgalı çıkmıyordu. 3 gün üstüste günde 2 drfa nst çekildi. Sonra düzeldi nstler bir problem yok şimdi. İçini ferah tut. Bu maymunlar hepimizi böyle huzursuz edecek birşeyler yapıyorlar.

Doğumun da başlamış. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla bir avazda kucağına alırsın yavrunu :KK66:
Sagolasin canim hepimiz insallah

Back
X