Bu adet benzeri ağrılar genelde doğuma hazırlık oluyor. Sancı farklı bir his. Su geliyorsa sürekli gelmeye devam ediyor.Bir de bu haftalarda akıntı artar dedi doktorum. Nitekim ben de sürekli ıslaklık hissediyorum ama suyum hep iyi.
Benim kigeçti

yanlış alarmmış. sen ne durumdasın?
Canım Allah bağışlasın, sağlıklı, uzun ve mutlu ömürler yazsın. Nasıl olduğu önemli değil. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olmanız. O fitille benim 30 saatin sonunda açılma başlamıştı. Daha fazla ısrar etmeyerek çok iyi yapmışsınız. Çok şükür ayağa kalkabilmişsin hemen. İnşallah iyileşme süren de kısa olur ve bol bol sütün olur.
Aynı durumdayım. Ama zaten şimdilik ya erken doğum oldu ya sezaryen. Henüz haziran anneleri kendiliğinden başlamasını bekleyerek doğurmaya başlamadı bildiğim kadarıyla. Muhtemelen açılışı siz yapacaksınız. Ama daha 40 hafta dolmadı. Daha vakit var. Ben de çok sabırsızım. Sabah hafif ağrı vardı çok umutlandım ama kendimi sıcak tutunca geçti. Herhalde sadece üşütmüşüm :)
Canım ben yapmaya çalıştım ama huylandım pek bana göre değil. Uzanmak da kolay değil haklısın.
Ben de o 2-3 haftadır var. Yumurta akı ve krem gibi. Mukus tıkacı olsa içinde biraz kahverengi, pembelik olurdu muhtemelen.
Buns kimse bilemez :) Akşamına da olabilir bir kaç hafta sonra da :) Ama ilerleme göstermişsin bu harika bir şey.