2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar az önce doktordan çıktım açılmam var ama sancım yok... Ve bebek daha kanala girmemiş moralim bozuldu açıkcası.. Doktor tamamen onun keyfine kalmış dedi giredebilir son dakka dedi haftaya cmtesi bdtmiz bakalım
Açılman ne kadar canım
Kanala insin diye çömelme hareketi falan yap istersen
Bu bebişler ne inatçı çıktı ya çoğusu kanala girmedi bir türlü

Kızlar az önce doktordan çıktım açılmam var ama sancım yok... Ve bebek daha kanala girmemiş moralim bozuldu açıkcası.. Doktor tamamen onun keyfine kalmış dedi giredebilir son dakka dedi haftaya cmtesi bdtmiz bakalım
Girmezse ne kadar bekleyecekmiş bunu konuştunuz mu?

Kizlar hamam cok etkiliymis dogum baslamasi icin. Hamam yerine cok sicak suyun altinda yarim saat gibi sure dursam mi bel e gelmesi lazimmis sicak suyun.

Kizlar hamam cok etkiliymis dogum baslamasi icin. Hamam yerine cok sicak suyun altinda yarim saat gibi sure dursam mi bel e gelmesi lazimmis sicak suyun.
Canım bizimle aynı olan iki arkadaşında suyu gelmiş gece
Heyecan yaptım
Sende durumlar nasıl ?:)

Çok sıcak su iyi değil canım
Hamamda aynı şekilde
Zaten yalancı menopoz dönemindeyiz daralırız tansiyonumuz düşer falan hiç deneme bence
Küvet varsa ılık suda bekle daha iyi

Canım bizimle aynı olan iki arkadaşında suyugelmiş gece
Heyecan yaptım
Sende durumlar nasıl ?:)
Onlari okudukca bende isterimmm moduna girdim canim. Bende hic bi degisiklik yok sadece sari akintim biraz cogaldi sanki. Sende nasil durumlar?

Tuh kotu oldugunu bilmiodum sicak suyun en iyisi normal bol bol dus almak

Arkadaşlar dün kontrolüm vardı alttan muayene etti doktorum 2 cm e yakın açıklık var dedi hiç sancımda yok akşamdan beri kahverengi akıntı vardı bu sabah akıntının içinde kıl gibi kırmızı bişeyvardı nişan değildir dimi

Arkadaşlar dün kontrolüm vardı alttan muayene etti doktorum 2 cm e yakın açıklık var dedi hiç sancımda yok akşamdan beri kahverengi akıntı vardı bu sabah akıntının içinde kıl gibi kırmızı bişeyvardı nişan değildir dimi
Cati muayenesinden sonra kahverengi yada koyu akinti gelebilir normal bu demisti benim doktorum. Nişan daha pembemsi canli kirmizi oluyormus. Henuz yasamadim ama bilgim bu yonde :))

Onlari okudukca bende isterimmm moduna girdim canim. Bende hic bi degisiklik yok sadece sari akintim biraz cogaldi sanki. Sende nasil durumlar?

Tuh kotu oldugunu bilmiodum sicak suyun en iyisi normal bol bol dus almak
Ben bir yandan korkuyorum bi yandan kavuşmak için can atıyorum :))
Benimde tam tersi akıntım çok azaldı nedense
Yanlız ben biraz yürüyünce büyük tuvaletim geliyor gibi oluyo wc ye gidiyorum bişi yok
Yarında kuaföre gideceğim yine
Ama benimki doğum kanalına girmemiş bile canım

Ben bir yandan korkuyorum bi yandan kavuşmak için can atıyorum :))
Benimde tam tersi akıntım çok azaldı nedense
Yanlız ben biraz yürüyünce büyük tuvaletim geliyor gibi oluyo wc ye gidiyorum bişi yok
Yarında kuaföre gideceğim yine
Ama benimki doğum kanalına girmemiş bile canım
Belkide bizimde birden bi belirtimiz olcak. Aynen bende de normal dogum korkusu sardi birden. Aslinda korkmamak lazimmis sanci geri gidiyomus korktugunda. Sac mi boyatcaksin canim.

Açılman ne kadar cm olmus canim? Acilma fazlasinca baslar belki sancilarin. Benim bi tanidigin 7cm olasiya kadar sanci cekmemis sonra birden sancilanmis hastaneye gitmis birden pirtlarmis 7cm aciklik olunca kolay olmus

Back
X