- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #40.801

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yanlış anlamış olmayasın hiç bi bebek sezaryandan dolayı yoğun bakıma alınmaz diye biliyorum kordon dolanıp oksijen yetersiz Gittiği için zaten kalp atışları yavaşlamış ve çocuk sıkıntıya girmiştir bu sebepten yoğun bakıma alınmıştırSağolun kızlar
Ben 6 saat sancidan sonra epidural aldım tam rahatladım artık derken nst de bebeğin kalp atışları çok yavaşladı mecburen acil sezeryana alindik. Açıklığım 4 cm di dr bi iki saate dogurursun demişti ama kismet olmadı.
Bebeğin ayakları kordona dolanmış o aşağı inmeye çalıştıkça oksijensiz kalmış.
Şimdi de sezeryan dan kaynaklı yogun bakımda. Tabi her bebekte olcak diye bişey yok sezeryan olacak arkadaşlar endiselenmesin
Kimseyi korkutmak istemiyorum ama 4 cm açıklık varsa epiduralle mis gibi dogurun normalce agrisiz. Hem siz hem bebek için.
Ayy cnm bi sni alinti aldm kmse kirilmasin vaktm yk cnku :) snde pesimden gel insallah :)zeyzey3428 bensiz nasil dogurursunnn
canimmmm rabbim bi avazda kurtarsin sag salim kucagina almayi nasip etsinnn bende simdi sen dogurunca. Bekliyorum her an
![]()
Kizlar insallah hepiniz bnm gbi olursunuz rabbm saglik versn hepinizeAha dediydim doğum yakin diye ayyy heyecanli bekleyis allah bir avazda kurtarsin canım sağlıcakla al kucağına inşallah kuzunu. Dualarımız seninle allah kolay doğumlar nasip etsin canım benim :)
@biyologmerve gözün aydın canım
hadi bakalım Allah şu müberek günde senin ve bebeğinin bu güne kadarki gayretlerinizin karşılığnda çoook kolay bi doğum nasip etsin. yavrun ramazanı bekliyormuş annesi :))Hastanedeym :) doguma ykalstn
Hayırlısıyla bebeğini al kucağına inşallah canım ♡Hastanedeym :) doguma ykalstn
Kizlar insallah hepiniz bnm gbi olursunuz rabbm saglik versn hepinize
umarım bize benzemezsiniz vakitlice gelir yavrular, yoksa sizi temmuz annelerine transfer edebiliriz :))))
Ben de tam onu dicektim haziran temmuz arası bişi olcaz galiba :))umarım bize benzemezsiniz vakitlice gelir yavrular, yoksa sizi temmuz annelerine transfer edebiliriz :))))
Ay ne güzel seviyorsun hurmayıKızlar ben de bugün hurma yemeye başladım 10 tane yedimabartmış olabilirim ama dayanamadım çok seviyorum
![]()
ama yavrularınız bi ihtimal ikizler değil yengeç burcu olabilir bu güzel bir şans benceBen de tam onu dicektim haziran temmuz arası bişi olcaz galiba :))
topiğin ilk günlerine yakın olanlar doğurdukça sondakilerde heyecan yapıyo, çok tatlılar yaAy ne güzel seviyorsun hurmayı
Ben hiç sevmiyorum
Ki tatlıyla da aram yok
Canım bence 37 . Haftadasın 10 tane değilde sen onu 5 tane ye düşür bence :))
Benim de normalde aramnyok tatlıyla ama hurmayı çok seviyorum:) aynen bu defa da erken olmasın:)Ay ne güzel seviyorsun hurmayı
Ben hiç sevmiyorum
Ki tatlıyla da aram yok
Canım bence 37 . Haftadasın 10 tane değilde sen onu 5 tane ye düşür bence :))
Yoo ben şahsen ikizler burcu olarak çocuğumun da ikizler olmasunı isterim:))ama yavrularınız bi ihtimal ikizler değil yengeç burcu olabilir bu güzel bir şans bence
inş gönlüne göre olur o zamanYoo ben şahsen ikizler burcu olarak çocuğumun da ikizler olmasunı isterim:))