- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #20.141
Simdi cok daha dikkat ediyorum. +8 kiloyu gorunce.Ben de ilk 5 ay fazla aldim ama kalan aylarda 5 kg civari almistim sadece canim. Senin de oyle olur bakarsin :)
inşallah normal doğuma gücüm yeter de normal yaparım yada imkanlar olur sağlıkla alırım ben ameliyattan ve kesikten korkuyorum sezeryan korkutuyor beni... bakalımBirde benim en buyuk avantajim etim cok sikii kilomu soyledigimde kmse inanmiyor yeminler ediyorum gene de inandiramiyorum
Canim sende dogumdan snra spora basla miss gbi olursun boydan once vucut tipli olsun yeter ne boylular var ama albenileri yok
göbekle başladım göbekle devam
doğum fiyatları ne kadar olmuş ki ? bizim orda özelde 900tl normaldi en son geçen sene sezeryan 1250 tl ya bazı arkadaşlar 5000 tl doktorsuz falan yazmışlar yada sadece doktor ücreti 8000 tl yazmışDusmez dusse bile artk yerlerde surunmez
Dogum fiyatlarida oyle canm asiri abartı
Haklısın ben 1 aydir raporlu evde olunca gören pek kimse olmuyor inşallah almayız kilo sonrasında vermek için uğraşayım sonraanısı kalmış işte aman canım sende alıp yastık altı yapsaydın bozdurup istediğini alırsın:) ben olsam bozmazdım büyüsünü sonra ben büyülü bişey alırdım kendime millete eşim almış derdim yalanda değil oalmış ben tamamladım sonuçta
aman biz ömrümüzü veriyoruz yetmiyor ufacık bi hediye istemişiz onuda çok görmeseler :)
ya insanın etrafında çok fazla aa kaç kilo aldın şiştin bi sanki sen kollların bi toplu bacakların kapanmıyor denmesi sinirlerimi bozuyor.. ister istemez takıntı haline getirdim eşime çok belli etmesemde çok dikkat ediyorum... umarım kilo almadan atlatırız gebeliğimizi :)
Kızlar kramplar başladı mı sizde de bende 11 haftadan itibaren ufaktan belirti vermeye başlamıştı ayak parmaklarım kasiliyordu geçen haftaki dr erken dedi ilaç vermedi ancak bu sabah bağırarak uyandım sabahın 5inde sağ bildirimi kramp girdi hemen geçmedi tam rahatladım derken ikincide girdi bugün gittiğim dr söyledim anlattım başımdan gecemi sabahı çok erken yoğurt yumurta çoğalt içerikli haftalarda vereceğiz dedi.
Ilk mi senn saglikla al kucagina insallah en önemlisiinşallah normal doğuma gücüm yeter de normal yaparım yada imkanlar olur sağlıkla alırım ben ameliyattan ve kesikten korkuyorum sezeryan korkutuyor beni... bakalım
ogünler bir gelsin bide cesaretim olursa normal olsun göbüşte gitsin doğal yolla :)
bende göbüşle başladım ne yalan söyliyim iştahsızlık vardı hiç kusmadım ama yedirmedi de :)
Haklısın ben 1 aydir raporlu evde olunca gören pek kimse olmuyor inşallah almayız kilo sonrasında vermek için uğraşayım sonra
inşallah normal doğuma gücüm yeter de normal yaparım yada imkanlar olur sağlıkla alırım ben ameliyattan ve kesikten korkuyorum sezeryan korkutuyor beni... bakalım
ogünler bir gelsin bide cesaretim olursa normal olsun göbüşte gitsin doğal yolla :)
bende göbüşle başladım ne yalan söyliyim iştahsızlık vardı hiç kusmadım ama yedirmedi de :)
KızlarSihirlidegnek cinsiyet belli oldumu? Bir ara @Livammm vardı epeydir girmiyor. Başka kim vardı hatırlatın.
doğum fiyatları ne kadar olmuş ki ? bizim orda özelde 900tl normaldi en son geçen sene sezeryan 1250 tl ya bazı arkadaşlar 5000 tl doktorsuz falan yazmışlar yada sadece doktor ücreti 8000 tl yazmışdiye bu ikoncan gibi kaldım
Dikkat edebiliyosan ne mutlu canim. Ben de her gun kendi kendime cok yemicem diyorum ama acikinca resmen elim ayagim titriyo, engel olamiyorum kendime...Simdi cok daha dikkat ediyorum. +8 kiloyu gorunce.
bu sorun bende de var. önceden günde anca 1 bardak içerken şimdi 1-1,5 litreye çıkarabildim. sürekli yanımda şişeyle geziyorum evin içinde yudum yudum içmeye çalışıyorum.
evet ilk çocuğum olacak 25 yaşındayım kızım olcak inşallah bakalım bende çok normal doğum istiyorum ama zorunlu sezeryan derlerse devlete gidip sorcam zorunlu mu normal olur mu diye çünkü devlet normal olunca hemen söylüyor...Ilk mi senn saglikla al kucagina insallah en önemlisi
Ama zorunlu olmadikca sezeryana hic onermem ben normal dogum yaptm cok sukur buyuk rahatlik vee smdiden sancilari bile sabrszlikla bekliyorum o bebegini ilk kucagina aldigin anlar hc birşeye degisilmZ
Sihirlidegnek birden içme kuzum. Yudum yudum gidio gelip iç.. Benimde birden içince bulantım oluyo. Gidip gelip içiyorum normalde 1 lt yi içemezken bu şekilde 2 hatta cogu gün 2,5 lt içiyorum şu aralar..
merhaba kizlar ben geldimm :)
benimde sise gözümün önünde duruyor ama icmeye korkuyorum
maşallah ben ne aldım ne verdim... olduğum yerde saydım şimdide yükselişe geçtim bizde geri fites yok arkideşBende de aynı oldu. Hiç bulantı kusma olmadı sadece iştahsızlık oldu hiç bişi yiyesim gelmiyordu. Ben aşılamayla gebe kaldım 51 le aşılamaya başladım 7. Hafta 49 oldum şimdi 51 olmuşum tekrar
bende henüz sormadım bakalım bu sene fiyatları ne kadarmış bide bnun epidural olanı varmış değişik değişik şeyleri varmışBen en son 2350 diye duymuştum benim hastanede inş artmaz daha bakalım hala konuşmadım tam doğumu
Ben eger kizsa uzulurum diye cok ama cok korkuyorum
maşallah ben ne aldım ne verdim... olduğum yerde saydım şimdide yükselişe geçtim bizde geri fites yok arkideşhep ileri hep ileri ne güzel en azından bu ayları dengelmişsin verip sonra tekrar alarak :)
bende henüz sormadım bakalım bu sene fiyatları ne kadarmış bide bnun epidural olanı varmış değişik değişik şeyleri varmış
ama ben belden vurulan iğneden korkuyorum sakat kalınıyor dedikten sonra ürktüm çok fazla :)
Bendoğum fiyatları ne kadar olmuş ki ? bizim orda özelde 900tl normaldi en son geçen sene sezeryan 1250 tl ya bazı arkadaşlar 5000 tl doktorsuz falan yazmışlar yada sadece doktor ücreti 8000 tl yazmışdiye bu ikoncan gibi kaldım
Benim ekmekle aram yok tek sorunum makarnaydi dayanabilirsem makarna yemeden devam edicem. Tatliyla da aram yok. Meyve sebze sut urunu devam edersem almam haftada 1 belki makarna o da dayanamazsam.Dikkat edebiliyosan ne mutlu canim. Ben de her gun kendi kendime cok yemicem diyorum ama acikinca resmen elim ayagim titriyo, engel olamiyorum kendime...
Gerci dogumdan 2 gun sonra tartildigimda 9 kilom gitmisti ama cevreden surekli ye ye ye sutun olmaz laflarina maruz kalinca zivanadan cikip 6 kiloyu geri almistim
Sonra da ugras ki veresin. Karatay diyeti, karbonhidrat diyeti, pilates.........
Ama verdim mi verdim cok sukur hepsini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?