bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Birde benim en buyuk avantajim etim cok sikii kilomu soyledigimde kmse inanmiyor yeminler ediyorum gene de inandiramiyorum
Canim sende dogumdan snra spora basla miss gbi olursun boydan once vucut tipli olsun yeter ne boylular var ama albenileri yok
inşallah normal doğuma gücüm yeter de normal yaparım yada imkanlar olur sağlıkla alırım ben ameliyattan ve kesikten korkuyorum sezeryan korkutuyor beni... bakalım
ogünler bir gelsin bide cesaretim olursa normal olsun göbüşte gitsin doğal yolla :)

göbekle başladım göbekle devam

bende göbüşle başladım ne yalan söyliyim iştahsızlık vardı hiç kusmadım ama yedirmedi de :)

Dusmez dusse bile artk yerlerde surunmez
Dogum fiyatlarida oyle canm asiri abartı
doğum fiyatları ne kadar olmuş ki ? bizim orda özelde 900tl normaldi en son geçen sene sezeryan 1250 tl ya bazı arkadaşlar 5000 tl doktorsuz falan yazmışlar yada sadece doktor ücreti 8000 tl yazmış diye bu ikoncan gibi kaldım

Haklısın ben 1 aydir raporlu evde olunca gören pek kimse olmuyor inşallah almayız kilo sonrasında vermek için uğraşayım sonra

Benim ayağımda hafiften başlamıştı kramp. Bir de plesanta aşağıda diye kasılma olabilir demişti doktorum o yüzden magnezyum verdi. sürekli kullanmana gerek yok ağrı kasılma durumunda demişti

Ilk mi senn saglikla al kucagina insallah en önemlisi
Ama zorunlu olmadikca sezeryana hic onermem ben normal dogum yaptm cok sukur buyuk rahatlik vee smdiden sancilari bile sabrszlikla bekliyorum o bebegini ilk kucagina aldigin anlar hc birşeye degisilmZ

Haklısın ben 1 aydir raporlu evde olunca gören pek kimse olmuyor inşallah almayız kilo sonrasında vermek için uğraşayım sonra

valla sorma ben çalışıyorum bu hafta sonu biraz fazla kaçırdım gibi sanki 2 günde kilo alınmaz herhalde diye kendimi teselli ediyorum

Bende de aynı oldu. Hiç bulantı kusma olmadı sadece iştahsızlık oldu hiç bişi yiyesim gelmiyordu. Ben aşılamayla gebe kaldım 51 le aşılamaya başladım 7. Hafta 49 oldum şimdi 51 olmuşum tekrar

Ben en son 2350 diye duymuştum benim hastanede inş artmaz daha bakalım hala konuşmadım tam doğumu

Simdi cok daha dikkat ediyorum. +8 kiloyu gorunce.
Dikkat edebiliyosan ne mutlu canim. Ben de her gun kendi kendime cok yemicem diyorum ama acikinca resmen elim ayagim titriyo, engel olamiyorum kendime...
Gerci dogumdan 2 gun sonra tartildigimda 9 kilom gitmisti ama cevreden surekli ye ye ye sutun olmaz laflarina maruz kalinca zivanadan cikip 6 kiloyu geri almistim
Sonra da ugras ki veresin. Karatay diyeti, karbonhidrat diyeti, pilates.........
Ama verdim mi verdim cok sukur hepsini :)))

evet ilk çocuğum olacak 25 yaşındayım kızım olcak inşallah bakalım bende çok normal doğum istiyorum ama zorunlu sezeryan derlerse devlete gidip sorcam zorunlu mu normal olur mu diye çünkü devlet normal olunca hemen söylüyor...
bakalım görcez zamanla :)

Sihirlidegnek birden içme kuzum. Yudum yudum gidio gelip iç.. Benimde birden içince bulantım oluyo. Gidip gelip içiyorum normalde 1 lt yi içemezken bu şekilde 2 hatta cogu gün 2,5 lt içiyorum şu aralar..

ben yudum yudumda icemiyorum kusum ya bugün Sabah yine su ictikten sonra kustum

Bende de aynı oldu. Hiç bulantı kusma olmadı sadece iştahsızlık oldu hiç bişi yiyesim gelmiyordu. Ben aşılamayla gebe kaldım 51 le aşılamaya başladım 7. Hafta 49 oldum şimdi 51 olmuşum tekrar
maşallah ben ne aldım ne verdim... olduğum yerde saydım şimdide yükselişe geçtim bizde geri fites yok arkideş hep ileri hep ileri ne güzel en azından bu ayları dengelmişsin verip sonra tekrar alarak :)
Ben en son 2350 diye duymuştum benim hastanede inş artmaz daha bakalım hala konuşmadım tam doğumu
bende henüz sormadım bakalım bu sene fiyatları ne kadarmış bide bnun epidural olanı varmış değişik değişik şeyleri varmış
ama ben belden vurulan iğneden korkuyorum sakat kalınıyor dedikten sonra ürktüm çok fazla :)

Ben eger kizsa uzulurum diye cok ama cok korkuyorum

Kuzum ikinci bir kızın olduğunda etrafında bıcır bıcır olduklarını hayal et. Büyüdüklerinde etrafında pervane olacaklar. Kız çocukları apayrı, bir üçüncüsü olsa yine ilki gibi sevilir. Anneye yoldaş, anneye arkadaş, anneye sırdaşlar. Hele o vefaları... Güzel şeylere odaklanıp, güzel hayaller kurarsan sevinirsin bile bir kızın daha olacağına. Elbette ki insan bir de oğul tadı tatmak ister. Ama iki kızın olursa üçüncüyü oğlan olsun diye denemekten korkmazsın. Çünkü kızlar hem evin, hem senin yükünü hafifleteceklerdir. İkinci bir kızın olmasını mutlulukla hayal edersen, kızın olacağı haberine asla üzülmezsin

Ben şeker ilacı kullanmıştım onun faydası oldu öylelikle verdim yoksa çok uğraşmama rağmen öncesinde verememiştim çünkü. Buirazcık dikkat edersek yuvarlanmayız galiba

Ben
Benim ekmekle aram yok tek sorunum makarnaydi dayanabilirsem makarna yemeden devam edicem. Tatliyla da aram yok. Meyve sebze sut urunu devam edersem almam haftada 1 belki makarna o da dayanamazsam.
Benim gittigim hastane de dogum ucreti 3.200 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…