- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #20.161
maşallah ben ne aldım ne verdim... olduğum yerde saydım şimdide yükselişe geçtim bizde geri fites yok arkideşhep ileri hep ileri ne güzel en azından bu ayları dengelmişsin verip sonra tekrar alarak :)
bende henüz sormadım bakalım bu sene fiyatları ne kadarmış bide bnun epidural olanı varmış değişik değişik şeyleri varmış
ama ben belden vurulan iğneden korkuyorum sakat kalınıyor dedikten sonra ürktüm çok fazla :)
valla kilo alırsak top gibi yukuş aşağı salsak kendimizi hiç sorunsuz yorumadan inerizBen şeker ilacı kullanmıştım onun faydası oldu öylelikle verdim yoksa çok uğraşmama rağmen öncesinde verememiştim çünkü. Buirazcık dikkat edersek yuvarlanmayız galiba
Ben
Benim ekmekle aram yok tek sorunum makarnaydi dayanabilirsem makarna yemeden devam edicem. Tatliyla da aram yok. Meyve sebze sut urunu devam edersem almam haftada 1 belki makarna o da dayanamazsam.
Benim gittigim hastane de dogum ucreti 3.200 tl.
Kizlar okudum konustuklarinizida enfeksiyon fln bahsettiniz nasil anlasiliyo enfeksiyon olup olmadigi ben hic idrar testi yaptirmadim .nasil anlarim neye dikkat etmem lazim yardimci olur musunuzNilke
Canım 2000 doğum parası 350 epüdral parası benim sorduğumda öyleydi ben epüdral yaptırırım sanırım narkoz bana daha ürkütücü geliyo sanki uyanamıycam bir daha gibi birde tekrar ayılması çok zor oluyor işinin ehli bir uzman olursa epüdralde sıkıntı olmuyo
Hos geldin tatlim iyisin degilmi bebegim canim listeye cinsiyet eklicekmisin iki ogluma iki prenses geliyor tatlim sen gittinmi doktora ogrendinmi kuzunu saglikla kalin... ecmainmerhaba kizlar ben geldimm :)
Maşallah kuzum paşaların çok tatlı. Benimde kızım bebekken sarışın erkek tipliydi. Herkes bunun arkası oğlan dedi tuttu gerçekten bak şimdi aklıma geldi sen söyleyince.Canim kiz gibi geliyor hala 13+5 de yanilma olur gibi 16 haftada kesin net ogrenirsin insallah belki kibar pasa olucak benim ikinci oglum kibarcikti agzi burnu kiz gibiydi esime dedimki bunun arkasi kiz ilk oglumun sesi gurdu dedimki bunun arkasida erkek ve ikinci oglumun arkasi iki prensesmis cok sukur rabbime
Bİ arkadaşta bana epiduralde herşeyi hissediyorsun acı yok ama vırç vırç içinde bişeyler yapılıyor demişti... ben olursa epidural normal doğum isterim az acı ile doğum yapılıyormuş. :)
Tamam kuzum deneyimGeçmiş olsun bitanem. Çikolata yesen yanında da kahve içsen rahatlatır biraz. Kahve koyu olmasın ki çok kafein almasın vücudun.
Ayyy ada da Allahin gucune gitmesin hic rahat bi ayim olmadi kuzum ilk iki ay iyiydi sonra bi sistim bildigin bir ucan balon aglardim esime yalvarirdim ayaklarimi ov diye o halde afedersin essek gibi calistirdi beni evin icinde kavun getir uzum getir zikkimin kokunu getir diye hele birgun ayahimin sisinden yuruyemiyom agustos annesi olcam ki sicsklar mahvetti sistikce sistim bu beyefendiye kavun getirirken insan kendi ayagina takilip dusermi karnimi nasil korudum bilmiyom Allah koruyo bi bagirdim buna bi agladim ben bi yana uctum kavunlar bi yana tabak bi yana sabaha kadar halida kavun lekesi sildim varya
Ahh canim ne guzel anlatmissin boyle...Kuzum ikinci bir kızın olduğunda etrafında bıcır bıcır olduklarını hayal et. Büyüdüklerinde etrafında pervane olacaklar. Kız çocukları apayrı, bir üçüncüsü olsa yine ilki gibi sevilir. Anneye yoldaş, anneye arkadaş, anneye sırdaşlar. Hele o vefaları... Güzel şeylere odaklanıp, güzel hayaller kurarsan sevinirsin bile bir kızın daha olacağına. Elbette ki insan bir de oğul tadı tatmak ister. Ama iki kızın olursa üçüncüyü oğlan olsun diye denemekten korkmazsın. Çünkü kızlar hem evin, hem senin yükünü hafifleteceklerdir. İkinci bir kızın olmasını mutlulukla hayal edersen, kızın olacağı haberine asla üzülmezsin
Ayyyy masallah yerim yaaaCanim kiz gibi geliyor hala 13+5 de yanilma olur gibi 16 haftada kesin net ogrenirsin insallah belki kibar pasa olucak benim ikinci oglum kibarcikti agzi burnu kiz gibiydi esime dedimki bunun arkasi kiz ilk oglumun sesi gurdu dedimki bunun arkasida erkek ve ikinci oglumun arkasi iki prensesmis cok sukur rabbime
Aayyy bitanem evet kardesimin oglu kiz gibiydi ve yagmur dogdu abimin kizi erkek gibiydi omer oldu kiz kardesimin kizi erkek gibiydi umut oldu belki bu teori tutuyor gibi geliyor banaMaşallah kuzum paşaların çok tatlı. Benimde kızım bebekken sarışın erkek tipliydi. Herkes bunun arkası oğlan dedi tuttu gerçekten bak şimdi aklıma geldi sen söyleyince.
Biraz duzeldi artik kuzum eskisi gibi diilDööcem artık ben senin bu kocanı, kıstıracam bi yerde
Bende senin fistigi gorsem yaaaa :)Ayyyy masallah yerim yaaa
Bak bakiyim teyzesiBende senin fistigi gorsem yaaaa :)
Ahh canim ne guzel anlatmissin boyle...
Beni içinde bulunduğum cevre uzulcekmisim gibi hissettiriyo maalesef
Kaynim telefonda esime cinsiyeti sordu, esim de daha ogrenmedik ama kiz bekliyoruz dedi, kaynim da erkek tutturana kadar devam mi etceniz diye soruyo hemen
Eltime de 2.kiz geliyo galiba oyle hissediyorum dedim, oooo dedi kayinvalidemizin basindan asagi kaynar sular dökülecek
Boyle bi ortamdayim yani, kadini erkegi herkes erkek bebek beklentisinde
Benim ozel saglik sigortam var. Doktorlu ne kadar bilmiyorum ama ben epidural normal dogum dusunuyorum. Allah izin verirse insallah. Ek olarak ne kadar oderiz bilemiyecegim.valla kilo alırsak top gibi yukuş aşağı salsak kendimizi hiç sorunsuz yorumadan ineriz
3200 tl yine iyi doktorda dahil mi fiyatın içine değilse çokmuş yada çok gibi gelmiş banaben size örnek vereyim... :)
2016 YILI ÖZEL HASTAHANE ÜCRETLERİ DOKTORSUZ ONA GÖRE YAZANLARA DİKKAT EDİN...
Merhaba,
Yaklaşık 3 ay sonra dogum yapacagim ve özel saglık sigortamın doğum teminati yok.
Acıbadem Taksim hastanesinin gebeyken de uyguladığı bir sigorta kapsami varmış. Bilgisi olan var mı acaba?
Acıbadem Sigorta'dan 400 tl lik bir sigorta yaptırsan dahi aşağıdaki fiyatları uyguluyorlar.
Doktorum dışardan geleceği icin fiyatlar doktor haric olarak verilmistir.
Normal Dogum : 1727 TL
Epidural ile normal dogum : 2357 TL
Sezeryan : 3279 TL
Epidural Sezeryan : 3465 TL
Ayrıca Memorial Şişli için de aldığım fiyatları vereyim.
Normal doğum : 10370 TL (Doktor dahil) 3850 TL (doktor hariç) 5770 (epidural doktor hariç)
Sezeryan : 12000 TL (doktor dahil) 5225 TL (doktor hariç) 5940 TL (epidural doktor hariç)
Florence Nightingale Gayrettepe (Doktor Haric ucretler)
Normal : 4450 TL (epidural normal 4750 TL)
Sezeryan : 5300 TL (epidural sezeryan 5600 TL)
linkinide atıyorum size
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ozel-hastane-dogum-ucretleri.901128/
Bak bakiyim teyzesi
Bak bakiyim teyzesi
Masallah cok guzel adasi da insallah boyle guzel bir kiz olur. Bana benzerse bonus bir kiz olur ya hayirlisi.Bak bakiyim teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?