bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım 2000 doğum parası 350 epüdral parası benim sorduğumda öyleydi ben epüdral yaptırırım sanırım narkoz bana daha ürkütücü geliyo sanki uyanamıycam bir daha gibi birde tekrar ayılması çok zor oluyor işinin ehli bir uzman olursa epüdralde sıkıntı olmuyo

Ben şeker ilacı kullanmıştım onun faydası oldu öylelikle verdim yoksa çok uğraşmama rağmen öncesinde verememiştim çünkü. Buirazcık dikkat edersek yuvarlanmayız galiba
valla kilo alırsak top gibi yukuş aşağı salsak kendimizi hiç sorunsuz yorumadan ineriz

3200 tl yine iyi doktorda dahil mi fiyatın içine değilse çokmuş yada çok gibi gelmiş bana ben size örnek vereyim... :)

2016 YILI ÖZEL HASTAHANE ÜCRETLERİ DOKTORSUZ ONA GÖRE YAZANLARA DİKKAT EDİN...

Merhaba,
Yaklaşık 3 ay sonra dogum yapacagim ve özel saglık sigortamın doğum teminati yok.
Acıbadem Taksim hastanesinin gebeyken de uyguladığı bir sigorta kapsami varmış. Bilgisi olan var mı acaba?
Acıbadem Sigorta'dan 400 tl lik bir sigorta yaptırsan dahi aşağıdaki fiyatları uyguluyorlar.

Doktorum dışardan geleceği icin fiyatlar doktor haric olarak verilmistir.
Normal Dogum : 1727 TL
Epidural ile normal dogum : 2357 TL
Sezeryan : 3279 TL
Epidural Sezeryan : 3465 TL

Ayrıca Memorial Şişli için de aldığım fiyatları vereyim.
Normal doğum : 10370 TL (Doktor dahil) 3850 TL (doktor hariç) 5770 (epidural doktor hariç)
Sezeryan : 12000 TL (doktor dahil) 5225 TL (doktor hariç) 5940 TL (epidural doktor hariç)

Florence Nightingale Gayrettepe (Doktor Haric ucretler)
Normal : 4450 TL (epidural normal 4750 TL)
Sezeryan : 5300 TL (epidural sezeryan 5600 TL)

linkinide atıyorum size
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ozel-hastane-dogum-ucretleri.901128/

Kizlar okudum konustuklarinizida enfeksiyon fln bahsettiniz nasil anlasiliyo enfeksiyon olup olmadigi ben hic idrar testi yaptirmadim .nasil anlarim neye dikkat etmem lazim yardimci olur musunuz Nilke

Canım koyu renkli akıntın, kaşıntın varsa vajinal enfeksiyonun var demektir. İdrar yaparken yanma, gıdıklanma hissi, çok sık idrara çıkıp hala rahatlamama gibi şikayetler de idrar yolu enfeksiyonuna çıkar. Ama bazen hiç yakınma yaratmyan enfeksiyonlar da olabilir. O yüzden arada bir vajinal kültür ve idrar kültürü istemek gerek doktordan.

Bİ arkadaşta bana epiduralde herşeyi hissediyorsun acı yok ama vırç vırç içinde bişeyler yapılıyor demişti... ben olursa epidural normal doğum isterim az acı ile doğum yapılıyormuş. :)

Maşallah kuzum paşaların çok tatlı. Benimde kızım bebekken sarışın erkek tipliydi. Herkes bunun arkası oğlan dedi tuttu gerçekten bak şimdi aklıma geldi sen söyleyince.

Bİ arkadaşta bana epiduralde herşeyi hissediyorsun acı yok ama vırç vırç içinde bişeyler yapılıyor demişti... ben olursa epidural normal doğum isterim az acı ile doğum yapılıyormuş. :)

Ayy onu ilk kez duydum içinde bişeyler hissetmek ben korkarım ayol öyle bişey olursa ben normal doğum yapamam heralde cnm 34 yaşındayım ilk bebeğim birde çocukken beyin kanamsından ameliyat olmuştum riskli olabilirmiş bende

Dööcem artık ben senin bu kocanı, kıstıracam bi yerde

Ahh canim ne guzel anlatmissin boyle...
Beni içinde bulunduğum cevre uzulcekmisim gibi hissettiriyo maalesef
Kaynim telefonda esime cinsiyeti sordu, esim de daha ogrenmedik ama kiz bekliyoruz dedi, kaynim da erkek tutturana kadar devam mi etceniz diye soruyo hemen
Eltime de 2.kiz geliyo galiba oyle hissediyorum dedim, oooo dedi kayinvalidemizin basindan asagi kaynar sular dökülecek
Boyle bi ortamdayim yani, kadini erkegi herkes erkek bebek beklentisinde

Ayyyy masallah yerim yaaa

Maşallah kuzum paşaların çok tatlı. Benimde kızım bebekken sarışın erkek tipliydi. Herkes bunun arkası oğlan dedi tuttu gerçekten bak şimdi aklıma geldi sen söyleyince.
Aayyy bitanem evet kardesimin oglu kiz gibiydi ve yagmur dogdu abimin kizi erkek gibiydi omer oldu kiz kardesimin kizi erkek gibiydi umut oldu belki bu teori tutuyor gibi geliyor bana

Bu zihniyetle yaşamak zor. Anlamış değilim insanları. Sağlıkla al kucağına gerisi boş

Benim ozel saglik sigortam var. Doktorlu ne kadar bilmiyorum ama ben epidural normal dogum dusunuyorum. Allah izin verirse insallah. Ek olarak ne kadar oderiz bilemiyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…