bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen canim kan dolasimi bile hemen fark ettiriyormus
Bide kilon cok iyi masallah insallah cok almayiz

Benim esimde telefonum oldugu halde yuksek model aldi ama kizdim ikiz geliyor telefonum zaten var niye aldinki dedim uzuldu tamam tamam kullanirim bir yanimda istiyormus hosuma gitti

Yaaa dogmadan daha birde dogduktan snra kizlarin acaba daha neler alir sana masallah

Yani kolaymı bir can getiriyoruz dünyaya alınacak tabi değerli bişeyler

ne güzel diyorsunuz benim eşim diyor ki doğumda alırım ne istersen söyle diyor sizin ki şimdi alıyor ne güzel :)

Bugün gittim canım tekrar erkek dedi bide bu resmine bak bakalım kıza mi benziyor :))Eki Görüntüle 1839829
Canim kiz gibi geliyor hala 13+5 de yanilma olur gibi 16 haftada kesin net ogrenirsin insallah belki kibar pasa olucak benim ikinci oglum kibarcikti agzi burnu kiz gibiydi esime dedimki bunun arkasi kiz ilk oglumun sesi gurdu dedimki bunun arkasida erkek ve ikinci oglumun arkasi iki prensesmis cok sukur rabbime

Eklentiler

• SDC11389.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 55
Artik 3 gebeligi dusunursunuz ama 12 yil ara verme en az 3 yil ara ver rabbim insallah 3 yu gonlune gore nasip etsin insallah..
Yok canım 12 yıl nerde artık şimdiki aklım olsa 3. Doğurup büyütmüş tüm 12 yılda rahat rahat görevimi tamamlamış fit olarak yavrularimla hayatımı yasardim

Aynen canim kan dolasimi bile hemen fark ettiriyormus
Bide kilon cok iyi masallah insallah cok almayiz
kilom ordan bakılınca iyide benim boyum kısa olduğundan burdan bakıldığında pek hoş durmuyor

1,55 boy 56 kilo hamile kaldım 58,7 kiloyum boyda olsa 1,65 süper ötesi olurdu

Ve normaldede zaten kilo almaya müsait bir yapım var evlenirken zorla 52'ye düştüm evlendim 5 ayda 4 kiloyu geri aldım
Allah sonumuzu hayır etsin sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi pek mühim değil desemde hayırlısını versin rabbim :)

ne güzel diyorsunuz benim eşim diyor ki doğumda alırım ne istersen söyle diyor sizin ki şimdi alıyor ne güzel :)
Benim ki kizmda altin bileklik almisti beni hala o evlendigi citir kiz olark hatrlayip oyle almis tabiii 23 kilo alark doguma grdigimi untmus olmali ki koluma olmamisti guya dogumumu yaptm odama ciktm hos bir an yasicaz adamcagiz takamamsti

Merhaba kızlar doktordan geldik iyi hersey çok şükür. Yanlız 12 ,5 te erkek demişti doktor şimdi başka doktor kız dedi şaşırdım sizce değişimi bi daga:)
Canim hosgeldin nasilsin, hic gorunmuyosun ??
Zaten bi oglusun vardi, bu degisiklige sevinmissindir :))
Ben hala ogrenemedim cinsiyeti, yarin gidiyorum tekrar, insaallah bu sefer ogrenirim :))

Kilo çok normal almışsın canim artık yavaş yavaş kilolar gelecek. Bende fazla kilo alanlardaki 56 ile başladım 59dum geçen hafta. Galiba ikinci çocukta daha çabuk kilo alınıyor öyle avutuyorum kendimi birde aa kilo aldım hiç demedim can sıkıntısından olsa gerek

Yani kolaymı bir can getiriyoruz dünyaya alınacak tabi değerli bişeyler
Bizimki pislige yatabilir şubatta pırlanta aldı şimdi bişey istesem o sevgililer Günü hediyesiydi o doğum günü hediyesiydi diyor şimdide o doğum hediyesiydi diyebilir 1 hediyeyle kaç önemli günü geçiştirecek merak ediyorum

Merhaba kızlar doktordan geldik iyi hersey çok şükür. Yanlız 12 ,5 te erkek demişti doktor şimdi başka doktor kız dedi şaşırdım sizce değişimi bi daga:)
Artik degismez tatlim 12+5 de yanilma olur 16 haftada artik kesin net olur nisamelek bak canim arkadasin erkek demis 12+5 de simdi kiz demisler 17+ haftalarda usteki yaziyi oku canim

Yorumumu aliyorum geri canm o zamn

Saka tabi kii verrsn merk etme benm boy 1.65 de noluyo bu sefer ona gore kilo alimin degisio bende 68 le kaldim bu sfeer bakalim kacla btrcez

Oyy maşallah Rabbim bahtlarını açık eylesin inşallah

Oyy maşallah bunlara cok tatlilar tam yemelik Rabbim kız kardeşleriyle sağlıklı büyümelerini nasip etsin inşallah yanılma payı çok oluyor muş ama hayırlısı artık Rabbim herkesin gönlüne göre versin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…