bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hoşgeldin canım. Elinden geldikçe içmeye çalış yani bu konu da çok iyi anlıyorum maalesef 1 bardak suyla günü kapatan bi insandım ama şimdi zorunlu içmemiz lazım. Yudum yudum çalış

aynen mecburen icmemiz lazim bebisime birsey olmusmudur ki diye cok korkuyorum carsamba günü ilk isim bunu sormak olcak

Maşallah kuzum paşaların çok tatlı. Benimde kızım bebekken sarışın erkek tipliydi. Herkes bunun arkası oğlan dedi tuttu gerçekten bak şimdi aklıma geldi sen söyleyince.
Yaa gercekten mi.....
Benim kizima da bandana toka takmasam erkek saniyolardi, naber yakisikli falan diyodu bazi amcalar
Bende de tutar mi ki bu teori

Bn de munurol Şase bi de Zinnat diye antibiyotik iciyrm 5 günlük. Sence 10 gün geçince tekrar yaptıraym mi idrar testi.doktor cagrmadi ama erken değil dimi 10 gun

Kuzum ilacın vücuttan tamamen atılması gerek, yoksa idrar tahlili doğru sonuç vermeyebilir. İlacın bitince tekrar git doktora, içim rahat etsin diye tekrar kültür vermek istiyorum de, o seni yönlendirir.

Hos geldin tatlim iyisin degilmi bebegim canim listeye cinsiyet eklicekmisin iki ogluma iki prenses geliyor tatlim sen gittinmi doktora ogrendinmi kuzunu saglikla kalin... ecmain

hosbulduk canim. Daha iyiyim canim cok sükür, azaldi bulantilarim. HAdi gözün aydin canimmm :) masallah iki prenses ben daha ögrenemedim canim carsamba günü doktora gitcem :) Listeye eklerim ama cinsiyetini ögrenen herkesin yine beni etiketlemesi gerekiyor sizde saglikla kalin insallah kuzum

Tesekur canim rabbim cumlemizin gonludekini saglikla nasip etsin carsamba gunu haber bekliyiruz tatlim saglikli guzel haberlerle gel canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…