bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aslinda ne alcaz neler lazim arastirmak gerek. Internet sitelerinde yazanlarin hepsini alsak batariz gibi geliyor bana.

Bende baktım listelere ucu yok mübarek şuan ilk hastane çantası ve içine ilk lazım olanları alarak ilerlemeyi düşünüyorum.

Kizlar ben gunes lekelenmeleri icin roc gunes kremini kullaniyorum. Karma cilt oldugum icin su bazli tercihim. Ama kiz bebwkler annede gunes lekesi yaparmis. Benimde hanimkizim olacak bu kullandigim yetersiz gelicek sizin kullandiginiz var mi??
Canım aslında önemli olan faktörü benim zaten yıllardır var güneş lekelerim cildi çok hassas güneş kremlerinin hemen hemen hepsini demedim kapalı havada bile güneş kremsiz çıkmıyor ,hatta evin içinde bile kullanıyordum bazen denemediğim şey kalmadı karbon pling ,prp,kimyasal pling hepsini demedim geçici etkileri var. güneş kremi şuan solante pigmenta kullanıyorum hoş çıkıyo herşeye rağmen

saglikla giysin hanimkizin tatlim
Sagol teyzesi. Esim diyor ikiz olsalardi cift cift alirdik. Dedim benim site var ya orda arkadas ikiz kizlara hamile. Nasil hevesle anlatiyor onlar ayni besige yatar ayni hareketleri yaparlar diyor. Dusununce cok sevimli olucak senin kizlar. Simdiden masallah.

Canim ben roc aldim gene sadece faktor yukselttim.

Bende baktım listelere ucu yok mübarek şuan ilk hastane çantası ve içine ilk lazım olanları alarak ilerlemeyi düşünüyorum.
Ayy heyecanlandım şimdi hastane çantası falan deyince ben daha hiç düşünmedim böyle şeyler çok var sanki daha yaa

Sonucta 10 15 gun cikamayabiliriz alisveris icin o yuzden bende en az 1 aylik kadar giyecegi lazim olacak seylerini almak istiyorum.ama iste ne almak lazim kacar tane almak lazim hic bilemiyorum.

Degerlerin normal gorunuyor canim.

Degerlerin normal gorunuyor canim.
inşallah öyledir canım o kadar ağladım ki hala ağlıyorum valla fena oldum ya ne kadar heyecanlıydım bugün aslında.. yani çocukta zeka geriliği oluşturmamıştır inşallah çünkü gebelikte olması gereken değerler 0.4-2.5 arasıymış benimki 2.93 olunca çok korktum

allah razi olsun canim evet ikiz cok guzel ama yorulacagimida biliyorum rabbimin lutfu altindan kalkacagim yuku vermezdi diye dusunuyorum bin sukur rabbime prenseslerim saglikla gelsin ben raziyim uykusuz gecelere rabbim cumlemize saglikla nasip etsin insallah.. ecmain

Canım normal değerler 2 - 2.30 arası seninki çok yüksek değil normale yakın o yüzden doktor ilaç vermemiştir ben kullanıyorum ama benim 4.48'di değerlerin o halde bile doğum doktoru ilaç vermedi dahiliyeye gittim o hemen ilaç verdi şimdi yeni yaptırdığım tahliller de normal çıktı TSH doktora sordum ilacı bırakalım ozaman diye onu dahiliyeye sor bence dedi doktor bende dahiliyeciye uğradım aynı gün 20. haftaya kadar devam etmelisin 20. haftadan sonra bebek kendi TSH hormonlarının sargılıyor bırakabilirsin dedi. Sen de bir dahiliyeyle görüş derim en iyisi

anladım canım yani bi zeka geriliğine sebep olur mu bu kadarlık yükselme bi fikrin var mı??

Ayy heyecanlandım şimdi hastane çantası falan deyince ben daha hiç düşünmedim böyle şeyler çok var sanki daha yaa

Bi çok şeyi son ay da düşünüyorum ama çanta kenarda hazır olsun ufak ufak başlamak lazım alması da çok güzel oluyor görünce dayanamıyor insan

Sonucta 10 15 gun cikamayabiliriz alisveris icin o yuzden bende en az 1 aylik kadar giyecegi lazim olacak seylerini almak istiyorum.ama iste ne almak lazim kacar tane almak lazim hic bilemiyorum.

İlk zaman giydiklerini fazla giyemiyorlar. 0-3 aylık fazla değil ama genelde 3-6 ay düşünüyorum kıyafet. Şuan çanta ve hastane çıkışı seti var aklımda. Birde ben dayanamayıp aldıklarımda var şuan 4-5 takım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…