bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar ben gunes lekelenmeleri icin roc gunes kremini kullaniyorum. Karma cilt oldugum icin su bazli tercihim. Ama kiz bebwkler annede gunes lekesi yaparmis. Benimde hanimkizim olacak bu kullandigim yetersiz gelicek sizin kullandiginiz var mi??

anladım cnm d vitamini testi yaptırmadan verdi yani... o verdiği damlanın ismi ne acaba???

Bebeklere verilen devit 3 damlası canım. Şöyle söyleyim benim geçen sene D vitamini 6 çıkmıştı. Ben aşılama ile hamile kaldım o zaman da tedavi de önemli diye D vitamini istemişti o zaman da 16 mı ne çıkmıştı. Yine kullanmıştım. Düzenli olarak düşüyor benim. Gıdalardan alamadığım için düşüyor

Nilke cnm o bende de bikac defa oldu ama boyle sirt ustu yatip ayaklarimi uzatinca oluyo bana da doktor kasilma dedi ama erken dogum fln bahsetmedi

Canım eşi kadın doğumcu olan arkadaşım bana bunların kasılma olduğunu söylemişti, vücut, rahim şimdiden kendini hazırlıyor demişti de, bebek o bebek demiştim

Gördüm canım:) kafa yapısıda erkek gibiydi dimi:) kız biz baya slvesterle pimkie ye rakip olduk ya
Hatta onlari gectiniz slvester bana erkek demisti ama Ikra meyra nin tahmini tuttu ovulasyon topiciginde tahmin haftasi gelene gidin onlara sorun tahminleri dogru diyorum :)) basiniza extra is actigim icin sorry kizcelerim

Tatlım lütfen kendini boş yere üzme. Internetteki güvenilir doktor sitelerinde bile altı çizilierek denir ki, asla boy ve kilo konusuna takılmayın. Bu her bebeğe göre değişiklik gösterirken, kesin ölçümler de yapılamıyor zaten. Bu yüzden çok büyük bir yüzdeyle yeni doğan bebekler, boy ve kilo olarak doktorun tespitinden +/- farklılık gösteriyorlar. Peki hacı ben doktor muyum, diilim, lakin hem hekimden hem çekenden biliyorum. Gönlünü ferah tut, vesvese yapma canım. Çok şükür bebiş sağlıklı, sen sağlıklısın

Ç
çok saol canım bilmiyorum niye böyle oldum rahatlattı ama cevabın saolasın

Kızlar, bebeğimiz için de Ramazan fitresi vereceğiz değil mi? O da ailemizin bir ferdi sonuçta, karnımızda ikamet ediyor
şimdi internette baktım da bayram gününe kadar dünyaya gelirse vermek gerekirmiş bizim bebişler bayramdan sonra gelecek farz değil ama maddi durumumuz uygunsa versek güzel olur diye düşünüyorum :)

because of you canim bugun gidicektin dmi unutmusum bebekte sende iyisiniz ya gerisini bosver canim cok sukur bebegini gordun ya ne mutlu
Canım çok saolun iyi ki varsınız valla avmdeyiz eşim ağlama krizlerime bi anlam da veremiyo ben de veremiyorum aslında..teşekkür ederim ilginiz için

Anladım cnm.. Ama ben herkesten duyuyorum yok onu içmen lazım yok bunu içmen lazım..kendi doktorum özel kan sonuçlarım düşük die sadece kan hapı vermişti ama bi ara başka özel doktora qittim o da calsiyum a başla muhakkak demişti insan kime inanacağını da şaşırıyor yani..şuan hiçbişey kullanmıyorum ilaç olarak..

Cnm niye oyle darlandin ki kac dedi boyu cunku boy herkeste ayni olmaz birazda genetiktir uzun boylu olanlari bebekleri daha uzun boylu olabilir .uzulme bence

Kuzum hangisine güveniyorsan ona göre haplarını iç için rahat eder. Bende de farklı görüşler olabiliyor lakin güvendiğim doktora onaylatıncaya kadar bekliyorum. Onayladıktan sonra kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…