bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar yaa bugun benim gobegim küçüldü, az buz degil, bayaga fark ettim, esim bile fark etti.
Neden olabilir acaba ?
Kuzu benim sabah 0 hic yok gobek aksam cikiyor ama bi anda niye kuculsun ki bebeim bi dr a gidin esinle kusum icin rahatlasin ama eminim ki bisi yoktr

Kizlar yaa bugun benim gobegim küçüldü, az buz degil, bayaga fark ettim, esim bile fark etti.
Neden olabilir acaba ?

Gazın çıkmıştır tatlım. Göbeğimizdeki şişlik bağırsaklardaki gaz yüzünden. Henüz rahimlerimiz küçük. Endişelenme

Kuzum hangisine güveniyorsan ona göre haplarını iç için rahat eder. Bende de farklı görüşler olabiliyor lakin güvendiğim doktora onaylatıncaya kadar bekliyorum. Onayladıktan sonra kullanıyorum.
En doğrusu aslında ama qüvendiğim doktor da uzak malesef neyse bakıcam artık duruma qöre saol cvp ların için

Neden olabilir acaba ?
Canım iki hafta önce benim de göbeğim baya küçülmüştü. Ben doğru düzgün yemek yiyemediğim için öyle olduğunu düşünmüştüm ama hala aynı şekilde besleniyorum ve göbeğim bu hafta atak yaptı resmen. Kocaman oldu.
Hem bak sana pzt doktora gitmek için bir bahane daha oldu

Bencede hadi sende benimle pazartesi gunu git dr a beybim nollluur benseniyerim

balmey Mcada pazartesi okul cikisi saglik ocagina gitcem, kalp atisi dinlicekmisiz, ordan cikista da yetisemem ki
Ay sali mi gitsem acaba
Canım sıkma kendini pzt git sağlık ocağına ya da pzt hastaneye git direk. Orda da göreceksin inşallah zaten kalp atışlarını. Sen bilirsin canım içinden geleni yap. Bak bende ayın 13ünde gidecektim kontrole dayanamadım çarşamba günü eşime bugün gidicem doktora dedim gittim.

Güle güle giyinsin inşallah bebeğin bu cicleri canım. Çok güzeller. Zaten hastane çıkışlarını öyle çok uzun süre giydiremiyorsun hemen küçülüyorlar canım.
Aslinda ne alcaz neler lazim arastirmak gerek. Internet sitelerinde yazanlarin hepsini alsak batariz gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…