bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tartinin pili bitmisti pil buldum simdi ciktim cikmaz olaydimmm. Ben simdiden 5 kilo aldim eyvaahhh
Boş veeer hayatta bi kilonun en çok yakıştığı başka bir dokuz aylık dönemimiz mi var...ben hala eksi 2 deyim bir ay sonra başlarım artıya geçmeye inan artık gayet güzel yiyorum ama kilo tutmuyorum ne yaparsan yap yapı meselesihiç dert etme

Ben de chicconun portatif olanlarindan var canim.yeri dar ise arkadasinin tavsiye ederim ben cok cok memnunum.
5 kilo almisimmmmmm
canim biraz ekmek hamurisi tatli yemene dikkat edersen daha yavas kilo alimin olur bundan sonra daha cok aliniyor cunku.ben 3 kilo verdim 400 gr almisim.3.cocuk diye herhalde yavas gidiyorum bu sefer.
Yaaaaa yiyceeemmm :)))

Hello kıslarımmms
Yeni yeni yurumeye basladigi zaman giydirdigini dusunsene nasil sevimli olurlar.

Yeni yeni yurumeye basladigi zaman giydirdigini dusunsene nasil sevimli olurlar.

Ayy ölerimm :) bugün h&m de gördüm bunu batman li bir tshirt de vardı eskitme hasta oldum :) ama hala bi tedirginlik var. totem yapıyorum :) almıccam biraz daha...

Baksana sunaa yaaaa :))

Eklentiler

• image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba bu hafta doktoruma tekrar gitmeyi düşünüyorum bacaklarım ve belim çok ağrıyor bazı doktorlar kalsiyum ve magnezyum desteği verıyormuş kullanan varmı ben aslında kalsiyumu aldığımı düşünuyorum hergun 2 bardak sütümü peynırımı bol yıyorum ama

Yetmiyodur kuzum git bi gorun gecmis olsun

Arkadaslar bir sorum olacak cevabini biliyorsaniz paylasirsaniz sevinirim.
Ayaklarim şiş olmamasina ragmen 2 numara büyüdü gebelikte ayak buyumesinin yasanabilir oldugunu biliyorum fakat henuz 4. Ayimda 2 numara buyuyorsa 9. Ayimi dusunemiyorum boyle bir durum yasayan var mi ya da nedenini bilen var mi?

Can'ım benim ilk gebeliğimde son aylarda iki numara büyüdü doğumdan sonra normale döndü bence de biraz erken olmuş senin ödem tutuyor sanırım vücudum doktoruna bir danış istersen tuz tüketme diyecektir

Teşekkür ederim canım evet evi dar biraz araştırayım söylediğini.. Ben gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü ben çok kullanmıştım iyi oldu

Yarin randevum var canim buyuk ihtimal cinsiyet ogrenicez
Can'ım benim içme hep erkek doğuyor senin için birde aramızda bir gün arka arkaya doğururuz nasip olursa ben sezeryanım kesin bakalım o günler bir gelsin ay çok heycanlı şaka bir yana 4 ay bitti 5. Aya adımımızı attık bile

Bende sezeryan olcak kuzum %100 cunku ada da sezeryanla dunyaya geldi hayirlisi kuzum esimde oglumuz olcak diyo ama Rabbim bilir hic bisey hissetmiyorum ki bu konuda

Can'ım benim ilk gebeliğimde son aylarda iki numara büyüdü doğumdan sonra normale döndü bence de biraz erken olmuş senin ödem tutuyor sanırım vücudum doktoruna bir danış istersen tuz tüketme diyecektir

Cevabin icin cok tesekkurler canim Yarın arayip sorucam doktoruma ama kafama takıldı dun aksamdan beri yani şişti desem degil cunku kemikli bir yapisi var ayaklarimin baktigimda ve dokundugumda kemikler ortada ama ayaklarim 2 numara büyüdü.
Aslinda dusundugumde hamilelik oncesi hic tuz kullanmazdim ama hamileligin ilk zamanlarinda tansiyonum cok dustugu icin tuz kullanmaya basladim acaba o yuzden mi sıkıntı yaşıyorum

Günaydın kisslaaarrr...
Çoook heyecanlı meraklı bi şekilde daha uyur uyanık halde telefonu elime aldım acil soruyrm size.
Az önce dediğim gibi uyur uyanık halde yatarken kasigimda bişeyler hissettim.Sanki bebisim ayagiyla itti gibi iki kere.Hani itti çekti itti çekti.Yada baloncuk patladı gibi.
Hareketleri hisseden arkadaşlar Tam olarak gobeklrnn neresnde hissedio acaba.göbek deligimin 5 parmak altydi.afedersnz çamaşırın orda.
Acaba yanlış mı hissettim yoksa Doğru mu.uykularım kaçtı yaa

Evet canım genel de tuz tüketimi buna sebep olur ama yine de bu kadar erken olmasından dolayı doktoruna bir danışmanı tavsiye ederim bende hamileliğimi öğrendiğimden beri herşeye tuz ekip yiyorum salatalık domates bayılıyorum şükür şimdilik bir şişkinliğim yok çünkü 4 kilo verdim hamile kalınca sanırım onuda etkisi var bu aydan sonra daha dikkat etmek lazım birde yaz aylarına gelince hamileliğimiz şişmeler daha fazla olacaktır hazırlıklı olalım

Doğru hissetmişsin canım. Bende kasık bölgemde hissediyorum pıtpıtları. Hadi gözün aydın devamı fazlasıyla gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…