bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Heyecandan cnm uyuyamadim.uykum kaçtı Aslında daha uyurdum da ondan öyle dedi Yoksa çok mutluyum tabiki çok şükür az once yine bişeyler hissettim sanki çok mutluyum tabiki. İnşallah artarak da dvm eder bu duygularımz ve hislerimiz [/QUOTE]
The_new Tarihi not etmeyi unutma canım gerçekten çok heyecan verici bir an

Son düzenleme:
Mcada hemen hemen bir ay önce adaya emzik bıraktırma muhabbetinden bahsetmişsin bi arkadaş da demiş ki soru sor muhabbet et sen de demişsin ki ağzında emzikle cevap veriyo çıkarmaya çalışınca da saldırıyo!!! şu halimle bile çok güldüm buna ya maşşşallah yavrum benim o anda onu mıncıklamak istedim bi de çoook alakasız bişey sorucam sana bu eski sayfaları okurken sanki iki farklı nick aynı şeyleri yazıyo gibi geldi bana süheylaadayılmaz ve sen aynı kişi misiniz ya?? ay şu an çok saçma bi soru sormuş olabilirim valla özür eğer öyleyse

Canım geçmiş olsun inşallah düzelir ama böyle plesantaya oturup tepinmiş falan deyince istemeden gülmüşüm sonra kızcağız acı çekiyor ben gülüyorum diye kendime kızdım ama çok tatlı yaaa annesi yaramazzzz

Nick deistirdim canim ikinci bebegimin adı belli olunca bunu da degistiricem. Kizima gelince bi degisiklik yok halen ayni emzikli emzikli geziyo bende zorlamsk istemiyorum eninde sonunda birakicak

Nick deistirdim canim ikinci bebegimin adı belli olunca bunu da degistiricem. Kizima gelince bi degisiklik yok halen ayni emzikli emzikli geziyo bende zorlamsk istemiyorum eninde sonunda birakicak
Canim benim yegenim de emzikten uzaklastigi an sinir krizi geciriyordu. Simdi disleri emzik yuzunden biraz sorunlu. Enzigi soyle biraktik. Doktorunu cok dinler. Doktor emzigi aldi bu artik bende durucak eger yeni bir emzik alirmazsaniz diger geldiginde bunu sana geri vericem dedi. Bizim kuzucuk emzik istedigi zaman biberonla sut verdik. Ama bildi ki emzik doktorunda.

vay be takdir ettim kendimi nasıl da dikkatli okumuşum dimi?? boşver canım bırakır herhalde ben de deneyimli diilim ama bi gün kendi sıkılıcaktır

Günaydın kızlar maşallahınız var. Dün giremedim topiğe 50 sayfayı geçmiş okuyamadım hepsini.umarım herkes iyidir. Bizim paşanın hareketleri çok arttı artık heran hareket eder oldu. Hatta eşim ve kızım bile görüyor görüşüm derisi hopluyor resmen. Eşim elini koyduğunda karnımda nerede bilir oldu yani artık benim dışımda hissedenlerde var oğluşumu:) onunla hergün konuşuyoruz. İftar ve sahur programlarında kuran okunurya. Sesi çok açıyoruz paşamız dinlesin diye. Yani günlerimiz güzel geçiyor ona kavuşma hayalleri ile. Bugün sabah uyandığımızda eşimle çocuk odası düzenleme hayalleri kurduk. Kızımıza kardeş geliyor:)

Ağlayasım geldi ne güzel duygular yaşıyoruz çok şükür. Bizde sahurda yaptık bu planları beşiği nereye koyarız diye rüyamda da oğlumu gördüm daha 2 günlüktü ama çok güzel gülüyordu çok şükür çok çok şükür

Canım benim bazen hayal kurarken farkında olmadan gözümden yaşlar benimde süzülüyor. Mutluluktan allaha şükür bin şükür.hareket edince onu içimde hissedince daha bi bağlandım kuzuma onunla konuşuyorum onunla ilgili hayallerimi onada anlatıyorum. Doğuma 4 ay kaldı. Zaman hızla akıp geçiyor artık. Bundan sonrası beşikti dolaptı kıyafeti süslemeleri derken geçicek. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Amin.

İnşallah canım rabbim hepimize göstersin o günleri

Ama ben o fındığı yerimmmm yiaa, kendine seçtiği oyun alanına bak afacanım benim. Çok geçmiş olsun tatlım, önemli bir şey olmasın da. Plasenta previa marjinal en iyi huylusu. Düzelir sen hiç merak etme

Nilke cnm ne o plasenta previa marjinal tam olarak digerlerinden farki ne ? Aydinlat bizi cnm rahim agzina yakin olmama durumumu ?

The_new Tarihi not etmeyi unutma canım gerçekten çok heyecan verici bir an [/QUOTE]

Aynen cnmcm saati bile not ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…