bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dogru hissediyosun bebein kuzum hadi gozun aydin

Bende sezeryan olcak kuzum %100 cunku ada da sezeryanla dunyaya geldi hayirlisi kuzum esimde oglumuz olcak diyo ama Rabbim bilir hic bisey hissetmiyorum ki bu konuda
İnan bizde burda meraktan çatlıyoruz ben her Çarşı'ya çıktığımda yada nette artık bişeyler alayım diye bakıyorum cesaret edemiyorum Bayram'dan sonra artık ufak ufak ciciler almak istiyorum iki kez anneliği tatmak bambaşka bir duyguymuş çok şükür rabbime rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Kız erkek hepsi evlat hepsi sevilecek ama merak işte

Ben neden hissetmiyorum ilk oğlumda çok erken pıt pıtşeklinde hissetmiştim ve hiç kesilmedi ama şimdi 4. Ay bitti hala tık yok ultrasonda görüyorum ancak hareketlerini birde ikinci daha erken hissedilir derler ya nerdeee

Cnmcm arkadsm mamas papas aldı.ayaksız.mutfakta masanın üzerine koyuyo odada tek koltuğun üstüne.4.aydan itibaren zannediorm kullanilio.hem bebeğin kolayca oturmasını dengeyi bulmasını saglio zannediorm.bende kesinlkle almayı dusunuyrm.kaçıncı aya kadar kullanilio arastrmadim ama fiyatı 300 liraya kadar.288 e falan da görmüştüm.demek istedgn gibi bişey değilse de aklinzda olsun

Eklentiler

• Screenshot_20160612-102834.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 44
Doktorun kız mı demişti sana canım. Ikra meyra da yeni yeni hissetmeye başladı ya. Belki seninki de kızdır canım.

Doğru hissetmişsin canım. Bende kasık bölgemde hissediyorum pıtpıtları. Hadi gözün aydın devamı fazlasıyla gelir artık

Dogru hissediyosun bebein kuzum hadi gozun aydin

inanmiyrmmmm..gerçekten mi.çok sevndm yaa.yerini bilmedgmdn emin de olamiodm.normalde yanlara sancı gibi arada giriodu ama sancı yani bu tam ortada ve farklıydıiii.Hay Allah mmm yaa.Ne güzel bir gün bugün.hepimiz için çok güzel geçsin inşallah

Canım benim ablam kızında kullandı bunu. Kızı şu an 14aylık. Sanırım 11-12 aylıkken kırılmıştı ön tepsisi. Yerde hep beraber yemek yerken kullanıyordu ablam. Memnun da kalmıştı. Ben pilsanın mama sandalyesini almıştım kızıma 7aylıkken hala da kullanıyoruz. Ben memnun kaldım.

Haklisin canim dikkatli olmamiz gereken bir surec bizi bekliyor. Ben de 3 aydir surekli bulantilarima ve kusmama ragmen kilom hic oynamadi o da bir garip gelmisti bana sanirim ciddi bir odem sorunum var benim

Üçümüz birer gün arayla doğum yapıcaz o zaman Allahım inşallah o günleri sağlıkla, sevinçle görürüz. Kuzucum haftaya dördüncü ayımız bitecek. 17+1 120. günde dört aylık oluyormuş bebeklerimiz inşallah

Canim bende tam olarak o bahsettigin yerde hissettim hep. Bence yavrun artik seninle iletisime gecti.

Canım ne güzel hissetmen niye uykularunu kaçırdın mutlu ol karnımızın daha alt tarafındalar orada hissetmen normal büyüdükçe hareketler keskinleşecek bende de böyle kayar gibi çoğunlukla öyle kıpırdanma şeklinde değil ama mutlu olmama yetiyiyor

Canim bende tam olarak o bahsettigin yerde hissettim hep. Bence yavrun artik seninle iletisime gecti.

Elhamdülillah Çok şükür cnm.inşallah en yakın zamanda herkes hisseder.iletisimimiz hiç kesilmesin İnşallah

Heyecandan cnm uyuyamadim.uykum kaçtı Aslında daha uyurdum da ondan öyle dedi Yoksa çok mutluyum tabiki çok şükür az once yine bişeyler hissettim sanki çok mutluyum tabiki. İnşallah artarak da dvm eder bu duygularımz ve hislerimiz

sabahın 6sında bu yazdığını okudum bi posta da öyle ağladımsonra oturdum yavrumla konuştum ben seni her halinle sevicem yeter ki senin kokunu duyayım dedim daha bi sürü şey işte ana oğul konuştuk öyle.. gerçi yavrum demiştir napıyo ya bu annem deli mi diye şu anda atalay filiz manyağının yakalandığını veriyo haberlerde gerçekten düşünüyorum da elbette sağlık diliyoruz yavrularımıza ama önce ahlaklı olsun bizi utandırmasınlar inşallah

Ayy ölerimm :) bugün h&m de gördüm bunu batman li bir tshirt de vardı eskitme hasta oldum :) ama hala bi tedirginlik var. totem yapıyorum :) almıccam biraz daha...

Baksana sunaa yaaaa :))
Gercekten 2sini bir giydirdigini dusunsene nasil yakisir minige.tam kesinlessin cinsiyet o zamn al.banada 2 dr kiz demesine ragmen %100 olmadigi icin beklemedeyim.

Teşekkür ederim canım evet evi dar biraz araştırayım söylediğini.. Ben gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü ben çok kullanmıştım iyi oldu
Gorumcemin diger mama sandalyesinden vardi buyuk olanindan.evide genis ama tekrar bu portatiflerden aldi.cocuk masada ailesiyle birebir mamasini yiyebiliyor.digeriyle masaya biraz uzak dusuyor.gercekten cok kullanisli.

Çok sevindim sonuçların iyi çıktığına tatlım. Ben dün gece aşırı ağrı ve kasılma yaşadım acile gittim.Plesentanin asagida yana sarkan kısmına bizim ufaklik oturmuş ayaklarını da sokmuş poposu ile birlikte tepiniyor baskı yapıyor. Ağrının sebebi buymuş.Bu sabah uyandığımda sağ kasık üst tarafı resmen yumurta gibiydi.sanırım bebişimin poposu idi.şimdi yine ağrı var ama normal olduğunu biliyorum en azından. Plesentanin previa marjinal mış benim durum.Düzelir dedi acildeki kadin dogum doktoru.Hayirlisi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…