- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #24.141
Dogru hissediyosun bebein kuzum hadi gozun aydinGünaydın kisslaaarrr...
Çoook heyecanlı meraklı bi şekilde daha uyur uyanık halde telefonu elime aldım acil soruyrm size.
Az önce dediğim gibi uyur uyanık halde yatarken kasigimda bişeyler hissettim.Sanki bebisim ayagiyla itti gibi iki kere.Hani itti çekti itti çekti.Yada baloncuk patladı gibi.
Hareketleri hisseden arkadaşlar Tam olarak gobeklrnn neresnde hissedio acaba.göbek deligimin 5 parmak altydi.afedersnz çamaşırın orda.
Acaba yanlış mı hissettim yoksa Doğru mu.uykularım kaçtı yaa
İnan bizde burda meraktan çatlıyoruz ben her Çarşı'ya çıktığımda yada nette artık bişeyler alayım diye bakıyorum cesaret edemiyorum Bayram'dan sonra artık ufak ufak ciciler almak istiyorum iki kez anneliği tatmak bambaşka bir duyguymuş çok şükür rabbime rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Kız erkek hepsi evlat hepsi sevilecek ama merak işteBende sezeryan olcak kuzum %100 cunku ada da sezeryanla dunyaya geldi hayirlisi kuzum esimde oglumuz olcak diyo ama Rabbim bilir hic bisey hissetmiyorum ki bu konuda
Anneler benim bir arkadaşım doğum yapacak da bu gün konuştuk mama sandalyesi almaya karar verdik benim oğlumun vardı hiç araştırmadan eşim almıştı baya pahalıydı cicho olunca 400 TL hala fiyatı değişmemiş.. Ama ben daha ekonomik bir ürün arıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var şöyle 250 ye kadar en fazla
Doktorun kız mı demişti sana canım.Ben neden hissetmiyorum ilk oğlumda çok erken pıt pıtşeklinde hissetmiştim ve hiç kesilmedi ama şimdi 4. Ay bitti hala tık yok ultrasonda görüyorum ancak hareketlerini birde ikinci daha erken hissedilir derler ya nerdeee
Doğru hissetmişsin canım. Bende kasık bölgemde hissediyorum pıtpıtları. Hadi gözün aydındevamı fazlasıyla gelir artık
Dogru hissediyosun bebein kuzum hadi gozun aydin
Canım benim ablam kızında kullandı bunu. Kızı şu an 14aylık. Sanırım 11-12 aylıkken kırılmıştı ön tepsisi. Yerde hep beraber yemek yerken kullanıyordu ablam. Memnun da kalmıştı. Ben pilsanın mama sandalyesini almıştım kızıma 7aylıkken hala da kullanıyoruz. Ben memnun kaldım.Cnmcm arkadsm mamas papas aldı.ayaksız.mutfakta masanın üzerine koyuyo odada tek koltuğun üstüne.4.aydan itibaren zannediorm kullanilio.hem bebeğin kolayca oturmasını dengeyi bulmasını saglio zannediorm.bende kesinlkle almayı dusunuyrm.kaçıncı aya kadar kullanilio arastrmadim ama fiyatı 300 liraya kadar.288 e falan da görmüştüm.demek istedgn gibi bişey değilse de aklinzda olsun
Evet canım genel de tuz tüketimi buna sebep olur ama yine de bu kadar erken olmasından dolayı doktoruna bir danışmanı tavsiye ederim bende hamileliğimi öğrendiğimden beri herşeye tuz ekip yiyorum salatalık domates bayılıyorum şükür şimdilik bir şişkinliğim yok çünkü 4 kilo verdim hamile kalınca sanırım onuda etkisi var bu aydan sonra daha dikkat etmek lazım birde yaz aylarına gelince hamileliğimiz şişmeler daha fazla olacaktır hazırlıklı olalım
Can'ım benim içme hep erkek doğuyor senin için birde aramızda bir gün arka arkaya doğururuz nasip olursa ben sezeryanım kesin bakalım o günler bir gelsin ay çok heycanlı şaka bir yana 4 ay bitti 5. Aya adımımızı attık bile
Canim bende tam olarak o bahsettigin yerde hissettim hep. Bence yavrun artik seninle iletisime gecti.Günaydın kisslaaarrr...
Çoook heyecanlı meraklı bi şekilde daha uyur uyanık halde telefonu elime aldım acil soruyrm size.
Az önce dediğim gibi uyur uyanık halde yatarken kasigimda bişeyler hissettim.Sanki bebisim ayagiyla itti gibi iki kere.Hani itti çekti itti çekti.Yada baloncuk patladı gibi.
Hareketleri hisseden arkadaşlar Tam olarak gobeklrnn neresnde hissedio acaba.göbek deligimin 5 parmak altydi.afedersnz çamaşırın orda.
Hayırlısı benide etiketlermisin merak ettim içime bişey doğdu amaYarin randevum var canim buyuk ihtimal cinsiyet ogrenicez
Canım ne güzel hissetmen niye uykularunu kaçırdın mutlu ol karnımızın daha alt tarafındalar orada hissetmen normal büyüdükçe hareketler keskinleşecek bende de böyle kayar gibi çoğunlukla öyle kıpırdanma şeklinde değil ama mutlu olmama yetiyiyorGünaydın kisslaaarrr...
Canim bende tam olarak o bahsettigin yerde hissettim hep. Bence yavrun artik seninle iletisime gecti.
Canım ne güzel hissetmen niye uykularunu kaçırdın mutlu ol karnımızın daha alt tarafındalar orada hissetmen normal büyüdükçe hareketler keskinleşecek bende de böyle kayar gibi çoğunlukla öyle kıpırdanma şeklinde değil ama mutlu olmama yetiyiyor
sabahın 6sında bu yazdığını okudum bi posta da öyle ağladımAyyy bitanem benimmm, vallahi bak okurken seni burnumun direği sızladı, gözlerim doldu. Kıyamam ben sana hiç güzel anne. Mutlu ol, rahat ol, o kuş gibi atan yüreğin rahatlasın. Çooookkk iyi anlıyorum seni. Güzelim benim. Hep gülümsemeyle okurum yazdıklarını. Yine öyle muzur muzur, tatlı tatlı yaz bize. Benim içim çok ferah bebeğinden yana. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi, ömürleri uzun, tahtları, bahtları güzel olsun. Çok teşekkür ederim güzel duan için, Allah razı olsun
Gercekten 2sini bir giydirdigini dusunsene nasil yakisir minige.tam kesinlessin cinsiyet o zamn al.banada 2 dr kiz demesine ragmen %100 olmadigi icin beklemedeyim.Ayy ölerimm :) bugün h&m de gördüm bunu batman li bir tshirt de vardı eskitme hasta oldum :) ama hala bi tedirginlik var. totem yapıyorum :) almıccam biraz daha...
Baksana sunaa yaaaa :))
Gorumcemin diger mama sandalyesinden vardi buyuk olanindan.evide genis ama tekrar bu portatiflerden aldi.cocuk masada ailesiyle birebir mamasini yiyebiliyor.digeriyle masaya biraz uzak dusuyor.gercekten cok kullanisli.Teşekkür ederim canım evet evi dar biraz araştırayım söylediğini.. Ben gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü ben çok kullanmıştım iyi oldu
Gunaydin canim.bende yarim saat oldu kizimla beraber kalkali.oglum hala uyuyor.herkese günaydınlaaar mutlu pazarlar gerçi ben uyanalı yaklaşık 6 saat olmuşumarım tüm annecikler ve bebişleri iyidir..
Çok sevindim sonuçların iyi çıktığına tatlım. Ben dün gece aşırı ağrı ve kasılma yaşadım acile gittim.Plesentanin asagida yana sarkan kısmına bizim ufaklik oturmuş ayaklarını da sokmuş poposu ile birlikte tepiniyor baskı yapıyor. Ağrının sebebi buymuş.Bu sabah uyandığımda sağ kasık üst tarafı resmen yumurta gibiydi.sanırım bebişimin poposu idi.şimdi yine ağrı var ama normal olduğunu biliyorum en azından. Plesentanin previa marjinal mış benim durum.Düzelir dedi acildeki kadin dogum doktoru.Hayirlisi bakalım.Canım günaydın, üzüldüm vallahi plasentanın yeniden aşağıya indiğine. Haytaya bak sen, yeni yerini yadırgamış demek ki. Sen tavizsiz yatıcaksın o zaman, ayaklar yukarı. Tekrar yavaş yavaş çıkar o yukarı, merak etme canım sen. İlk kez duyuyorum inan böyle bir şeyi. Tedbiri bırakmamak lazım demek ki.
Bitanem maşallah test sonuçlarım iyi geldi çok şükür. Dünyayı taşıyormuşum meğer üstümde, rahatlayıverdim öğrenince. Benim nazlı plasentam da yavaştan yukarı çıkmaya başlamış ama 20. haftalara kadar yatmaya devam edecekmişim. Yani hala aşağıda.
Çocuklarımız tek vaktinde, sağlıkla gelsinler de, biz uyuyan güzel olmaya devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?