bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben de hayır demiyorum izlediğine pişman ediyorum sadece şaka bi yana senin yöntemin daha insani canım : )

Ben oğlundan kalmavpark yatağı saklamıştım kızçeme de onu kullanacağım çok rahat tabi iklimi aylar için anne yanı da istiyorum

Bizim ev çok müsait değil aslında hamak gibi bişi de istiyorum park yatak yatak odasında olacağı için salonda kullanmak için düşündüm ama yer yok

Uzun ama okudum anam bende ultrasona girseydi kesin cüce koca kafalı derlerdi ki öyleyim ailece minyon biraz koca kafalıyız
Aynen canım bende minyon tipliyim şimdi hamişlikte kilo da aldım ,komik oldum daha alacağımız kilo geride top gibi yusyuvarlak olurum artık

Bizim ev çok müsait değil aslında hamak gibi bişi de istiyorum park yatak yatak odasında olacağı için salonda kullanmak için düşündüm ama yer yok
Canım çok rahat oluyor o hamaklar oh ağladıkça salla çok yer de kaplamıyo iki ucu duvara monte olunca

İyi akıl nasıl becerikli kıza bak ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez vallahi

Kız senmiydin o örneği veren bende tereciye tere satıyormuşum haberim yok güzel örnektir ama canım inşallah USG sonucun daha iyi çıkar ama sonuç ne çıkarsa çıksın deşeleme bence doktor olumsuz bir durumda zaten hemen söyler

Bi arkadaşım almis o hamak gibi anakucagini andiran yataktan. Çok yer kaplamamis. Oturdukları odaya koymuş. Çok aklıma yattı benim.

İlk gebeliğimde öyleydim top gibi ama en azından karnım sivriydi atarım resmi bi ara 2-3 dakikalığına ama şimdi yayvan iyice top gibi yusyuvarlak oluruz artık

Kaçırmam inşallah genelde fotoğrafları kaçırıyorum benim göbek belirgin ama sivri. toto da çıktı

Ben oda takimi alacaktim su karyola olan besikli olanlardan. Sonra duydum ki hic kullanisli olmuyormus yani ilerde karyola olarak kullanilmiyormus cunku eni darmis. Sonra dusundum surgulu kapakli beyaz bi dolay yaptiracagim icini kendim belirliycem cocugun herseyini alabilsn. Sonra beyaz ahsap bi slbesik alcam buyuyenlerden degil ama kucuk bi besik de degil. Taht besikler hosuma gidio ama belki parmaklikli olanlardan alirim bilemiyorim onu gezio bakcam. Odasini kendim yapcam yani. Raplar aksesuarlar perseai halisi derken tamam. Daha sonra buyuyunce besigi kaldiririm yerine baza alirim olur genc odasi.

Ablam almıştı o genç odası olanlardan ama kullanamadı. Evin uygunsa o da güzel olur kendin yapmanda güzel anı hoş olur

estağfurullah canım çok deşmiyim hakkaten dimi anneciğimde hep der ki bi ölüyü çok yursan ( yıkamak anlamında) ya osurur ya s.çar hey allahım ya bizim oraların ilginç sözleri

düşündüm de kızlar biz pek yalnız kalmasak mı bu aralar?? mesela benim az önce tüm dermanım çekildi sanki soğuk ter attım hafif bi mide bulantısı falan allahtan eşim evdeydi tansiyonumu bi ölçtük 87 ye 46 valla yalnız olsaydım daha kötü olabilirdim belki de

Evet canım mümkün oldukça yalnız kalmamaya çalış benim de hep düşüyor tansiyon kötü oluyorum

Dikkatli ol canım. Ben zoraki yalnız kalıyorum arada benimde kan şekerim düşüyor geçen bi an da dermanım kesildi ayazda yemekler vardı bi an bayılır mıyım kapatsam mı diye düşündüm insan kötü oluyor öyle bi an da

sorma canım o da var bende reaktif hipoglisemi şu okul bi kapansa anneciğimin yanına gidicem hemen ohh ne güzel bakarlar bana orda daha hamile falan diilken bile kışın gidersem babacım ayaklarımı ısıtırdı fön makinesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…