- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #24.201
koca kafa iyidiiiiiiiirr bak benim küçük abim tam bi koca kafa türkiye dereceleri var eşim hem koca kafa hem bodur onun da zekası zehir gibidirayy canım ya bizim oğlanda bana çekecek dedim bende koca kafalı olacak ayyy ne güldüm rabbim sağlık versin
ooyyy çok ihtiyacımız var bu tecrübelere hiç bişey bilmiyomuşum onu farkettimA Antihindistancevizi canim kolay gelsin.kucuk besiklerde bebek en fazla 5 ay yatabiliyor heleki tombik olursa 3 ay yatar.sonra evde yer kapliyor bende oglumdan var birtane kraftin.daha sonra park yataga geciliyor park yatagin eni genis olanindan alirsan bi 5 yasina kadar yatar.eni dar olanindan alirsan 3 yas iyi 4 yas zorluyor artik cocugu.park yatak cocuk icin daha guvenli.
Biz park yatagi yegenimin var onu alip salona koyacagiz ama oda icin de bir besik almayi planliyorum. O konuda da anne yani yada karyola besik alacagim.ooyyy çok ihtiyacımız var bu tecrübelere hiç bişey bilmiyomuşum onu farkettim
Saglikla kucagina alirsin insallah oglunu.ilk cocukmu.benim basima oyle bir sikinti gelmedi duymadim da baskasindan.belki sen acsan o vakit ondan erkilenmis olabilirmiki.
Canım biz kızıma ahşap beşik aldık. Tek tarafındaki korkulukları söküp yatağa yapıştırdım ben. Gece sürekli yat kalk zor oluyo yoruluyo insan. Ben böyle rahat ettim. Kızımda pek bizim tarafa geçmez alışkın yatağına, geçsede ben yuvarlayıp gönderiyorum yatağına kuzumuBugun iftara misafirim var. Yemeklerimi yaptim cok sukur ama biraz yorulmadim degil hani. Kizlar yesil mercimek cok faydali haftada bir iki kere tuketmemiz gerek diye dusunuyorum. Besik konusunda ben anne yani istiyordum ama artik 4 5 yasina kadar kullanabilecegi besiklerden mi alsam diye kararsizliga dustum.
Ben kızımda parmaklıklı ağaç besiklerden kullandım. Nerdeyse 6 yaşına kadar kullandım hem de. Çok iyi oldu. Parmaklıklar çıkabildigi için büyüdüğünde üstünden aşıp düşme ihtimali olmadı hiç. Tavsiye ederimBugun iftara misafirim var. Yemeklerimi yaptim cok sukur ama biraz yorulmadim degil hani. Kizlar yesil mercimek cok faydali haftada bir iki kere tuketmemiz gerek diye dusunuyorum. Besik konusunda ben anne yani istiyordum ama artik 4 5 yasina kadar kullanabilecegi besiklerden mi alsam diye kararsizliga dustum.
Ins onemsiz bir problemdir.onemli olsa mutlaka baska birseyler soylerdi.Yok 2. Çocuğum olacak inş canım. Açlığı sordum doktor açlıkla alakası olmaz dedi.
Ben bazen boyle damar atmasi gibi bisey hissediyo gobegimin kenarlarinda sagda solda bazen ama bilmiyom ki bebek hareketi midir valla ya@Nilke nin de dediği gibi cici plesantalar çıkıcak yukarılara bizim ufaklıklar büyüdükçe hop çekecek onları yukarıya
Ben hissediyorum canım hareketleri
Ben bazen boyle damar atmasi gibi bisey hissediyo gobegimin kenarlarinda sagda solda bazen ama bilmiyom ki bebek hareketi midir valla ya
ben de temmuz gibi bakmayı planlıyorum bunlara bakalımBiz park yatagi yegenimin var onu alip salona koyacagiz ama oda icin de bir besik almayi planliyorum. O konuda da anne yani yada karyola besik alacagim.
Yok tatlım ya rahatına düşkün bu bebek dediBenimkide 13 haftalikken bagdas kurmustu
2 hafta once gittigimde de secde pozisyonundaydi
Sana da mi hicbi tahminde bulunmadi doktor canim :)
Ay evet seninle de aynıyız ama senin kızın olacağı için erkenci davranabilir benim oğlum 41. Haftada gelmeye niyetlendi aman ne günler di... İnşaallah arkadaşım yazalım uzun uzun doğum hikayelerimizi..Üçümüz birer gün arayla doğum yapıcaz o zamanAllahım inşallah o günleri sağlıkla, sevinçle görürüz. Kuzucum haftaya dördüncü ayımız bitecek. 17+1 120. günde dört aylık oluyormuş bebeklerimiz inşallah
kızlar benim sevgili kocacım nolduysa hiç yapmadığı bişeye niyetlendi: maç izledi adam oturupben deee önce bi güzeeeell evi süpürdüm uzuuun uzun sonra ütü yaptım bollll buharlı gıcık ne geçirdiyse içinden 4 kere elimi de yaktım ütü yaparken veee en son altın vuruşu ofsaytı sorarak yaptım dumur oldu adamcağız
bana abim bile öğretemedibende izledim maçı eşim çalışıyor onu da aradım maç başladı izliyo musun diye yenseydik iyiydi ofsaytı zamanında zoraki öğrenmiştim abimden
Ayy canım benim benim kuzenim oğluna kafası büyük ,kolları kısa cüce olabilir denmişti çocuk Rabbim şükürler olsun şu an 2. Sınıfa gidiyor evet kafa büyük ama anormal derecede değil babaya çekmiş onunda kafası büyük ama anormal durmuyor kolları da normal hani bazı insanların bacakları uzun olur ya çocuğun bacağı koluna oranla yalnızca az bişe uzun zeka maşallah zehir gibi sporunu da yapıyor yani fiziksel özellikler kişiden kişiye değişiklik gösterir şuan kapalı bir kutu hiç bişe bilemezsiniz bence çok deşeliyorsun bişe olmasa bile stresten çocuk sinirli doğacak canım dua etmekten ,beslenmemize ,dinlenmemize dikkat etmekten başka yapacak bişeyimiz yok canım Rabbim sağlıklı ve Ahlaklı evlatlar nasip etsin .Bugün kim dedi şu seri katil yakalanmış Rabbim çocuğumuza herşeyden önce Ahlak versin diye ki ,aynen katılıyorum benim cüce bir öğrencim var görsen zeka,ahlak,terbiye çocuk mükemmel spor da yapıyor basket oynarken o hareketleri bir görsen diğer çocuklara taş çıkarıyor ve yüzmeye gidiyor söylesene bu çocuk anormalmi şimdin Rabbim ne verirse hayırlısını versin ayy yine kaptırmışım kendimi döktürdüm yine çok uzun oldu tühhya arkadaşlar dünkü kontrolle ilgili bişey sorucam size aslında tiroidten sonra buna da çok taktım da kafayı artık ağlaya ağlaya sızmışım dün yazamadım o yüzden.. şimdi ben normalde dün 16+5 olucaktım ama ben geç döllenmeyim gerçi çok şükür yavrum her randevuda ileri atlayarak baya kapattı arayı.. her neyse işte doktora bunu sordum yine de bi sıkıntı olur mu bu dedim?? aslında çocuk şu an o arayı tamamen bile kapatırdı dedi çünkü karın çevresi ve başı 17+4 ve 17+2.. ama bacaklar 15+5 o yüzden sanırım ortalama bi hesapla benim 16+6 olduğumu söyledi en son.. ilk başta çok kafaya takmamıştım gece şöyle bi bakayım dedim demez olaydım bu bacak boyunun geriden takip etmesi down sendromu ya da cücelik belirtisi olabiliyomuş..haydaaa bi daha yıkıldım..gerçi nette böyle bi sorun olduğu halde hep sorunsuz çocuklar dünyaya getirmiş kadınlar öyle yazıyo.. hatta kadıncağızın birine senin bebeğinin bacakları 4-5 hafta geriden takip ediyo kesin sorunlu demiş bir sürü prof ve sonuç çocuk sapasağlam doğuyo!! bilmiyorum çok taktım kafaya doktorum hiç bi anormallik yok demesine rağmen.. acaba diyorum çocuğun duruşundan kaynaklı yanlış ölçme durumu olabilir mi çok zorlandık çünkü dün izlemekte bebişimi.. deneyimli anneler ya da etrafında buna benzer bi durum yaşayanlar nolur bi yorum yapın şu arkadaşınıza
bana abim bile öğretemediseninki de güzelmiş nispet taktiği
Ayy canım benim benim kuzenim oğluna kafası büyük ,kolları kısa cüce olabilir denmişti çocuk Rabbim şükürler olsun şu an 2. Sınıfa gidiyor evet kafa büyük ama anormal derecede değil babaya çekmiş onunda kafası büyük ama anormal durmuyor kolları da normal hani bazı insanların bacakları uzun olur ya çocuğun bacağı koluna oranla yalnızca az bişe uzun zeka maşallah zehir gibi sporunu da yapıyor yani fiziksel özellikler kişiden kişiye değişiklik gösterir şuan kapalı bir kutu hiç bişe bilemezsiniz bence çok deşeliyorsun bişe olmasa bile stresten çocuk sinirli doğacak canım dua etmekten ,beslenmemize ,dinlenmemize dikkat etmekten başka yapacak bişeyimiz yok canım Rabbim sağlıklı ve Ahlaklı evlatlar nasip etsin .Bugün kim dedi şu seri katil yakalanmış Rabbim çocuğumuza herşeyden önce Ahlak versin diye ki ,aynen katılıyorum benim cüce bir öğrencim var görsen zeka,ahlak,terbiye çocuk mükemmel spor da yapıyor basket oynarken o hareketleri bir görsen diğer çocuklara taş çıkarıyor ve yüzmeye gidiyor söylesene bu çocuk anormalmi şimdin Rabbim ne verirse hayırlısını versin ayy yine kaptırmışım kendimi döktürdüm yine çok uzun oldu tühh
Ben oğlundan kalmavpark yatağı saklamıştım kızçeme de onu kullanacağım çok rahat tabi iklimi aylar için anne yanı da istiyorumKolay gelsin canım :) biz park yatak düşünüyoruz
çooook haklısın canım valla doğru diyosun hiç bişey olmasa çocuk gazdan bizi öldürücek bu kadar stresleAyy canım benim benim kuzenim oğluna kafası büyük ,kolları kısa cüce olabilir denmişti çocuk Rabbim şükürler olsun şu an 2. Sınıfa gidiyor evet kafa büyük ama anormal derecede değil babaya çekmiş onunda kafası büyük ama anormal durmuyor kolları da normal hani bazı insanların bacakları uzun olur ya çocuğun bacağı koluna oranla yalnızca az bişe uzun zeka maşallah zehir gibi sporunu da yapıyor yani fiziksel özellikler kişiden kişiye değişiklik gösterir şuan kapalı bir kutu hiç bişe bilemezsiniz bence çok deşeliyorsun bişe olmasa bile stresten çocuk sinirli doğacak canım dua etmekten ,beslenmemize ,dinlenmemize dikkat etmekten başka yapacak bişeyimiz yok canım Rabbim sağlıklı ve Ahlaklı evlatlar nasip etsin .Bugün kim dedi şu seri katil yakalanmış Rabbim çocuğumuza herşeyden önce Ahlak versin diye ki ,aynen katılıyorum benim cüce bir öğrencim var görsen zeka,ahlak,terbiye çocuk mükemmel spor da yapıyor basket oynarken o hareketleri bir görsen diğer çocuklara taş çıkarıyor ve yüzmeye gidiyor söylesene bu çocuk anormalmi şimdin Rabbim ne verirse hayırlısını versin ayy yine kaptırmışım kendimi döktürdüm yine çok uzun oldu tühh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?