bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ayy canım ya bizim oğlanda bana çekecek dedim bende koca kafalı olacak ayyy ne güldüm rabbim sağlık versin
koca kafa iyidiiiiiiiirr bak benim küçük abim tam bi koca kafa türkiye dereceleri var eşim hem koca kafa hem bodur onun da zekası zehir gibidir inşallah yarın tahlil sonuçlarına bakmaya gidince bi daha baktırıcam oğluşuma

ooyyy çok ihtiyacımız var bu tecrübelere hiç bişey bilmiyomuşum onu farkettim

Canım biz kızıma ahşap beşik aldık. Tek tarafındaki korkulukları söküp yatağa yapıştırdım ben. Gece sürekli yat kalk zor oluyo yoruluyo insan. Ben böyle rahat ettim. Kızımda pek bizim tarafa geçmez alışkın yatağına, geçsede ben yuvarlayıp gönderiyorum yatağına kuzumu

Ben kızımda parmaklıklı ağaç besiklerden kullandım. Nerdeyse 6 yaşına kadar kullandım hem de. Çok iyi oldu. Parmaklıklar çıkabildigi için büyüdüğünde üstünden aşıp düşme ihtimali olmadı hiç. Tavsiye ederim

@Nilke nin de dediği gibi cici plesantalar çıkıcak yukarılara bizim ufaklıklar büyüdükçe hop çekecek onları yukarıya
Ben hissediyorum canım hareketleri
Ben bazen boyle damar atmasi gibi bisey hissediyo gobegimin kenarlarinda sagda solda bazen ama bilmiyom ki bebek hareketi midir valla ya

Ben bazen boyle damar atmasi gibi bisey hissediyo gobegimin kenarlarinda sagda solda bazen ama bilmiyom ki bebek hareketi midir valla ya

Aslında uzun süre elinle takip ettiğinde hareketlere başlayınca daha iyi ayırt edilebiliyor. Ben 13. Haftadan beri elimle dinledim vucüdümü o yüzden gaz damar atmaları gibi ayrımları iyi ezberledim ilk balon dolaşıyor gibi geliyordu sonra balon patlıyor gibi olmaya başladı. Şimdi daha belirgin önceden elle takip ederken şimdi otururken falan farkediyorum bak sende takip et özellikle 16. Haftadan sonra daha net hissedebiliyorsun tabi 20. Haftaya kadar hissedebilinmeye bilir deniliyor

Ay evet seninle de aynıyız ama senin kızın olacağı için erkenci davranabilir benim oğlum 41. Haftada gelmeye niyetlendi aman ne günler di... İnşaallah arkadaşım yazalım uzun uzun doğum hikayelerimizi..

kızlar benim sevgili kocacım nolduysa hiç yapmadığı bişeye niyetlendi: maç izledi adam oturup ben deee önce bi güzeeeell evi süpürdüm uzuuun uzun sonra ütü yaptım bollll buharlı gıcık ne geçirdiyse içinden 4 kere elimi de yaktım ütü yaparken veee en son altın vuruşu ofsaytı sorarak yaptım dumur oldu adamcağız

bende izledim maçı eşim çalışıyor onu da aradım maç başladı izliyo musun diye yenseydik iyiydi ofsaytı zamanında zoraki öğrenmiştim abimden

Ayy canım benim benim kuzenim oğluna kafası büyük ,kolları kısa cüce olabilir denmişti çocuk Rabbim şükürler olsun şu an 2. Sınıfa gidiyor evet kafa büyük ama anormal derecede değil babaya çekmiş onunda kafası büyük ama anormal durmuyor kolları da normal hani bazı insanların bacakları uzun olur ya çocuğun bacağı koluna oranla yalnızca az bişe uzun zeka maşallah zehir gibi sporunu da yapıyor yani fiziksel özellikler kişiden kişiye değişiklik gösterir şuan kapalı bir kutu hiç bişe bilemezsiniz bence çok deşeliyorsun bişe olmasa bile stresten çocuk sinirli doğacak canım dua etmekten ,beslenmemize ,dinlenmemize dikkat etmekten başka yapacak bişeyimiz yok canım Rabbim sağlıklı ve Ahlaklı evlatlar nasip etsin .Bugün kim dedi şu seri katil yakalanmış Rabbim çocuğumuza herşeyden önce Ahlak versin diye ki ,aynen katılıyorum benim cüce bir öğrencim var görsen zeka,ahlak,terbiye çocuk mükemmel spor da yapıyor basket oynarken o hareketleri bir görsen diğer çocuklara taş çıkarıyor ve yüzmeye gidiyor söylesene bu çocuk anormalmi şimdin Rabbim ne verirse hayırlısını versin ayy yine kaptırmışım kendimi döktürdüm yine çok uzun oldu tühh

bana abim bile öğretemedi seninki de güzelmiş nispet taktiği

Evlenmeden önce en nefret ettiğim şey maç maç özeti maç yorumu dua ettim evleneceğim adam sevmesin diye çok şükür kabul olmuş sadece önemli maçları beraber izleriz o zaman katlanmaz olmuyor maçı hayır deyip çekici hale getirmiyorum güzel taktik oldu

Uzun ama okudum anam bende ultrasona girseydi kesin cüce koca kafalı derlerdi ki öyleyim ailece minyon biraz koca kafalıyız

çooook haklısın canım valla doğru diyosun hiç bişey olmasa çocuk gazdan bizi öldürücek bu kadar stresle seri katil örneğini ben vermiştim.. hakkaten öyle her zaman dualarımda sağlığından bile evvel hayırlı bi evlat olması için dua ederim.. bakalım yarın bi daha baktırıcam .. çok saol canım cevabın için inşallah yavrucuğumu daha normal bi pozisyonda görmek nasip olur yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…