bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy bilmiyom ki kuzum ne halt etcem yavrucak bide kardesi olunca iyice bosluga duserse dusunup duruyom

Ne güzel canım ya bebekler gibi bakarlar sana ahh bende gitsem ne güzel olur yazın İstanbul çekilmez bolu serin serin ohh. Ama doktorum burada eşimi de bırakamam.

Ne güzel canım ya bebekler gibi bakarlar sana ahh bende gitsem ne güzel olur yazın İstanbul çekilmez bolu serin serin ohh. Ama doktorum burada eşimi de bırakamam.
ya ben de aynı durumdayım da burası yazın o kadar sıcak oluyo ki hamile hamile çekilmez diye düşündüm bi de topu topu senede iki kere gidebiliyorum ailemin yanına fırsat bu fırsat uzun da kalırım dedim yalnız yıllardır ne zaman ailemin yanına gitsem benim elinden her iş gelen kocam bi haller olur annesini çağırır falan vallahi fıtık oluyorum ya ben varken başımın üstünde yerleri var ama yokken çok rahatsız oluyorum demin de diyo ki üniversitede okuyan yeğeni var onu çağırayım yaaa sabır kalsana be adam yalnız elinden mantı açmaya kadsar her halt gelir daha hala milleti toplar eve ben gidince bi de diyo ki artık buna da bişey demezsin herhalde!! yok yok sinirlenmicem sakinim

Tek canı sıkılırsa benim kv ler de bolu da o yüzde çağıramaz ama bensiz de kalmak istemiyor 3-4 günlüğüne gittiğim oluyor elinden bi işte gelmiyor o yüzden sıcak sıcak İstanbul

Tek canı sıkılırsa benim kv ler de bolu da o yüzde çağıramaz ama bensiz de kalmak istemiyor 3-4 günlüğüne gittiğim oluyor elinden bi işte gelmiyor o yüzden sıcak sıcak İstanbul
evet haklısın en azından bolu ist yakın ama istediğin zaman rahat görürsün aileni ben urfa sınırındayım ailem tdağda : (

evet haklısın en azından bolu ist yakın ama istediğin zaman rahat görürsün aileni ben urfa sınırındayım ailem tdağda : (

Ooo uzakmış Allâh kavuştursun. Bizde gidemiyoruz ya en son 12. Hafta da gitmiştik sonra plesanta olayı çıktı gidemedik. Bakalım bayrama nasip

Hayırlı akşamlar canlar
Neler yapıyorsunuz bakalim?
Ben çok çabuk yoruluyorum ve magnezyum kullanmama rağmen her gece bacaklarima kramp giriyor sabah uyandigim da dayak yemiş gibi kalkıyorum resmen. Neden böyle oluyor ki? Bir de ramazanda eşim ha bire birilerini davet ediyor çok yorucu oluyor yada ben çok çabuk yoruluyorum.

Buarada Mcada kuzum ben bile heyecanla yarını bekliyorum hemen haber et bize.

Ooo uzakmış Allâh kavuştursun. Bizde gidemiyoruz ya en son 12. Hafta da gitmiştik sonra plesanta olayı çıktı gidemedik. Bakalım bayrama nasip
aaa senin plasenta biraz aşağıdamıydı canım tam net hatırlamıyorum ama çok geçmiş olsun olsun şimdilik yat sonra bebeğinle birlikte gidersin inşallah : )

Tamam canim cikar cikmaz yazarim

Geçen sene bende sizin gibiydim.
Kasımda anne oldum, kızım 7 aylık olmak üzere.
Evlat sevgisi çok güzel, anneliğin çok zorluğu var ama yavrunuzu koklayınca hele sizi tanımaya başlayınca arkanızdan ağlayınca anne olduğunuzu daha iyi anlıyorsunuz.
İnşallah sağ salim alırsınız yavrularınızı kucağınıza, arada bakıyorum size, geçen sene bende bunları yapıyordum şimdi yavrum kucağımda diyorum..

Ben de çikolatalari yeyip girmistim ama fayda etmedi, doktor beni yan falan da cevirmedi, hicbi sey gorunmuyo dedi
Ben de kime secde pozisyonundaydi goremedik cinsiyeti dediysem kızdır o zaman dedi cevremdeki herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…