bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hemde nasilll karnima agrilar girdi sanki doguma gircem
Bak sonra bebişi de kasarsın göstermez sana münasip yerlerini annesi gevşe rahatla hastane çıkışı bebişin cinsiyetine ufacık bişeyler alacağını hayal et ooooh miiis

ben 61 kg hamile kaldım 55 kg düştüm 57kg suan bende aksine zayıfladım amin cnm
Çok mu bulantı yaptı sana annesi kuzun.Ondan çok kg vermiş sin sen Kıyamam. Başlarda böyle olması normal vücut öyle bişey ki sen kg versen bile o beslenmeye büyümeye dwm ediyor zaten kaç gramlar ki daha minnaklar hala.Allah kucağımiza almayi nasip etsin.

çok bulantım oldu evet suan kaç gr bilmiyorum walla çarşamba günü öğrencez inş

Bak sonra bebişi de kasarsın göstermez sana münasip yerlerini annesi gevşe rahatla hastane çıkışı bebişin cinsiyetine ufacık bişeyler alacağını hayal et ooooh miiis
Aynen annesi Mcada rahatla kuzum.10.30 10.20 gibi çikolata meyve suyu fln ye iç. Hatta bebişinle konuş sana şunu alcam fln diye Enfal97 dediği gibi.

canım diyet listem yanımda degil ama resim çekme sansım olursa b uraya yüklerim. detayşı ultrason içinde özel hastane benım gittiğim burada yaptırmak zorunda degilsin dedi bana yakın cevredeki detaylı ultrason çeken hastanelerin bir listesini çıkardı verdi ara sor hangiisi en uygun ise orada yaptır diye de yol gösterdi

birde egzersiz dosyası verdi. yapmam gerekn egzersiz hareketleri resimli.

down sedromu vs eger aldırmıcaksan o zamn yaptırmanın hiç bir manası yok dedi
yani ben sahsen istemiyorum ve ilgilenmiyorum bu kısım ile dedi. ama detaylı ultrasonda bişiler var dedi ama hatırlamıyorm. onlar önemli o yuzden mutlaka istiyorm dedi.

Aynen annesi Mcada rahatla kuzum.10.30 10.20 gibi çikolata meyve suyu fln ye iç. Hatta bebişinle konuş sana şunu alcam fln diye Enfal97 dediği gibi.
Ay çok heycanlı ben saate bakar dururum artık Mcada nın yerine bu arada dün yolculuk yapınca çok yorulmuşum hala yataktayım elimi karnıma koydum bebişime yalvardım bak herkesler hissediyor ben neden hissetmiyorum bir tekme bir tokat gönder bana diye.. İnanırmısınız çok şükür rabbime hissettim sanki içimde bir balık kıvrılıyor hopluyor gibi çok özlemişim bu duyguyu inşaallah bundan sonra daha sık hissederim

Arkadaslar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz.

Birde benim.ayak bileklerim de inanılmaz ağrı var bole sürekli ama gece uyutmuyor bole çok gıcık bir ağrı hemde. Herhangi bir sisme yok. Henuz kilo da almadım.

Öneriniz var.mı ne yapabilirim.

Canım aynen ben de kilo alanlardanım 6 kilo aldım bide ben kısa boyluyum düşün yusyuvarlak bişe olup çıkacağım bu gidişle senin masallah boydan pek belli değildir benim belirli ama yiyorum ya her 4 saatte bir acıkıp birşeyler yiyorum hiç mide bulantısı da çekmedim ama ben ekmek te yiyorum özellikle okuldayken acıktığım zaman bayılacak gibi oluyorum ekmek arası birşeyler götürüp yiyorum inşallah daha fazla alman okul bitsin iyi bir diyete başlamayı düşünüyorum

Mcada canım çok heyecan yapma sonra soracağın soruları da Unutursun eğer göstermezse kalkıp eve gitme doktora de dolanıp tekrar geleceğim çok merak ediyorum bugün öğrenmek istiyorum de habarlarini bekliyoruz canım

Günaydın herkese
Haftasonum çok güzeldi. Arkadaşımla buluştum oğlumla alışveriş yaptım. Kendime çok güzel bir hamile kıyafeti aldım.

Artık rüyalarım hayallerim elele tutuşmuş iki küçük adam üstüne. Düşünürken bile mutlu oluyorum

Nilke
ay ne güzel anlattıkların

I istanbulizmir
kerem de çok güzelmiş ben de burdan tüyo alayım. Kız irem yerine sinem olabilir iremin anlamı çok iyi değilmiş

aslblnt sağol yorumun için canım doğru diyorsun

A Antihindistancevizi okurken Oha dedim ya nasıl insanlar bunlar. Ağlama sinir stres bebeğine zarar verir. Ben olsam muhatap olmazdım. Nilkenin önerileri de harika bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…