Günaydın herkese iyi bir hafta diliyorum.
Benim 2 sabahtan beri sağ tarafım yumurta gibi şiş uyanıyorum.Cmtsi gecesi acilde ogrendigim plesantanin aşağı sarkan kısmına yer edinen ve bana agri yapan oğlum geceleri oraya kaçıyor ya çok ilginç.Gün içerisinde normale dönüyor .Ben soluma yatıyorum o sağa kaçıyor
Tekmeleri hissetmeye başladım. Hatta babası bile kasigimdaki hareketleri gördü.Sanirim benim erken hissetmem ya ben çok takıntılı ve hassasim.Ya da bizimki çok yaramaz.Sağda yada solda olduğunu anlamak için çok erken ama resmen o basıncı hissediyorum.Karnım hala çıkmadı sayılır. Boy kaynaklı sanırım.181 boyum
Mankenlerin fln karinlarina bakıyorum hiç çıkmamış oluyor hamileliklerinde ben 5 kg aldım toplamda ama belim kalinlasti...bacaklar biraz tombikledi.Doktorum hala kızıyor 5 kg çok buluyor. ...Yani ekstra bişey de yediğim yok.aşırı kalorili abanmiyorum.Akşamları pilav fln yerken 2 kaşık alıyorum. Sebze yemeği veya et varsa onlardan daha fazla alıyorum.ekmek zaten sadece sabah kahvaltıda 2 dilim.... daha napıyım doktorum mutlu olsun bilmiyorum