bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de evde bayaga az yiyorum ama okula gelince midem kaziniyo sanki, surekli bi sey yemezsem bulantim oluyo gibi :)
Evden bikac tane ekmek arasi yapip getiriyorum, arkadaslar yine mi bi sey yiyon sen diyo
3,5 kg almisim ben de :))
Rekor kilo alisi bende sanirim. Ben 8 kilo aldim. Bi de 4 gundur geceleri midem kaziniyor uyuyacgim sirada meyve yada kucuk bir atistirma yaoiyorum. Onu sonlandirmazsam 100 kilo olurum bence

Kizlar ciktimm kizce ye yakin dedi dr ama organ kabarik dedi emin olamiyom dedi yumurtalarin ciktigi hafta ancak anlasilir dedi ama kiz deyim dedi iyiydi debelenip duruyodu kuzucuk
Canim hayirli olsun insallah....
Emin olamamakla birlikte bir fikir edinmis oldun cok sukur :)
Peki bu yumurtalar ne zaman cikarmis cikacak olursa ? :)

Kizlar ciktimm kizce ye yakin dedi dr ama organ kabarik dedi emin olamiyom dedi yumurtalarin ciktigi hafta ancak anlasilir dedi ama kiz deyim dedi iyiydi debelenip duruyodu kuzucuk
Canimmmm detayliyi mi beklicen simdi. Hayirlisi olsun saglikli olsun. Adaya hem kardes hem arkadas hem kiyafet ortakcisi. Ben hep ozeniyorum 2 kiz. Herife de diyorum bundan sonrasi kiz olsa Allah in izniyle. Ne guzel olur.

Ay ne güzel ada gibi güzel bir kız daha mı geliyor tadından yenmez valla... Gözün aydın Can'ım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amiiin

Rekor kilo alisi bende sanirim. Ben 8 kilo aldim. Bi de 4 gundur geceleri midem kaziniyor uyuyacgim sirada meyve yada kucuk bir atistirma yaoiyorum. Onu sonlandirmazsam 100 kilo olurum bence
Belki son aylarda az alirsin canim.
Daha once de bahsetmistim, benim ilk hamileligimde oyle olmustu, son 4 ay sadece 5 kilo almistim.
Hem meyveden bi sey olmaz ye gitsin :))

Hayırlı olsun ama niye kesin diyemedi doktor canım şimdi bilmesi gerekirdi. Usg varsa atabilirmisin çok merak ettim inan. Sağlıkla kavuş mavi derin prensese canım.

Canım meleğin iyimiş şükürler olsun hayırlısı neyse o olun cnm biz eşimle tek çoçuk diyorduk bugüne kadar erkek olduğunu duyunca 2. yapalım demeye başladı eşim kız istiyordu heralde :)

Hayırlı olsun ama niye kesin diyemedi doktor canım şimdi bilmesi gerekirdi. Usg varsa atabilirmisin çok merak ettim inan. Sağlıkla kavuş mavi derin prensese canım.
Kuzum usg var ama omurgasini cekti sirti donuk yani yinede yollayim bu arada esim kizsa da deniz olsun diyo ismi

Canim hayirli olsun insallah....
Emin olamamakla birlikte bir fikir edinmis oldun cok sukur :)
Peki bu yumurtalar ne zaman cikarmis cikacak olursa ? :)
Sen ayrıntılıyı bekle kocanı dinle canım:) baksana net söylememiş doktor. Çok şaşkınım.

Canım ben hep ekşi tuzlu baharatlı yedim hiç tatlı istemedi Can'ım halada istemiyorum ve isteklerin cinsiyetle alakalı olduğunu da düşünmüyorum vücut neye ihtiyacı varsa onu istiyor
Bırde herkes kesenın konumuna göre cinsiyet tahmını yapıyomuş. Sızın kese ne tarafta. Sag olunca kız sol olunca erkek oluyomuş galiba

Canım meleğin iyimiş şükürler olsun hayırlısı neyse o olun cnm biz eşimle tek çoçuk diyorduk bugüne kadar erkek olduğunu duyunca 2. yapalım demeye başladı eşim kız istiyordu heralde :)
Yok kuzum o kadar mutluyum ki yeterki iyi olsun kuzum da yine belirsiz artik benimki de ayrintiliya kaldi 12 temmuzda

Tatlım Merhaba.
Diyet derken.?yani dikkat etmek anlamında diyorsun umarım. Daha az kalorili tüketmek anlamında dimi?Çünkü biz hamileyiz ve Emzirme dönemi dahil yapılacak diyetlere alınan gıdalar önemli. ..hani diyet yapıyorsun diye eti form fln yeme de.ondan dedim.. kuzum

O zaman baktirmak cok daha iyi olacak. Bilgiler icin tesekkur ederim.

gözünaydın canım sağlıkla doğsun inşallah yumurtalıklar ne zaman çıkıyormuş peki bişey demedi mi?

Kuzum usg var ama omurgasini cekti sirti donuk yani yinede yollayim bu arada esim kizsa da deniz olsun diyo ismi
Deniz yada mavi derin sağlıklı olsun canım. Rabbim adayı yalnız bırakmadı.sanada bi yardımcı daha geliyo:) ada pireden çekirgeliğe terfi etcek artık:) son anda prenses süpriz yapabilir ama unutma. Umutlandırmak istemem canım ama. Kabarık demiş kesin kız diyememiş. Yinede hazırlık yapma ayrıntılıyı bekle canım.

Canimmmm detayliyi mi beklicen simdi. Hayirlisi olsun saglikli olsun. Adaya hem kardes hem arkadas hem kiyafet ortakcisi. Ben hep ozeniyorum 2 kiz. Herife de diyorum bundan sonrasi kiz olsa Allah in izniyle. Ne guzel olur.
Evet kuzum alisveris icin bekle dedi dr deisme olasiligi var dedi bilmiom ki kuzum ama kiza yakin dedi

Evet kuzu ayrintiliyi bekleyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…