bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın hanımlar :)
Herkesler iyidir inşallah.

Benim de 158 boyum var ama göbek möbek yok daha :)
Bilmeyen hiç anlamaz.

Lierac aldım ben bi de hindistancevizi yağım var.

Kizlar dr ameliyata girmis malesef 2 saat kadar gec alcak beni bekliycem malesef size haber veririm ben

Yaa ama saat 7:30'dan beri saat sayıyorum ben. Sen nasıl sabredeceksin? Ama böyle zorlu şeylerin sonu, hep çok güzel olur. Gerçekten. Neyse ki annen baban da yanında, Armada ve Next Level'da açılacak şimdi. Oralarda dolaşın, bir yere oturun, zaman hemen geçer. Bir de Next Level'ın karşısına Avrupa'nın en büyük bebek mağazası açıldı diye duymuştum. İşte sana gezmek için fırsat

Yuruyus yap diycem ama o sana sikinti verir.zaten dikkat ediyormussun ama bunyeden herhalde ne yesen yaradi galiba.
Kiz ben gobusumden kasigimi goremiyorum.kasigima tekmeleri atiyor ama goremem kasigimi.

Günaydın kızlar. Mcada canım inşallah görürsün bugün cinsiyeti canım. Haa görmesende ya aynı doktora biraz bekle tekrar gir yada başka doktora git. Meraktan ölcez burda:) inşallah uslu uslu gösterir bugün:) yoksa adayı mum yakıp arayacaksın zannımca benseniyerim senin randevu ne zaman canım.

Arkadaslar detaylı ultrasonda karindan mi bakiyorlar açaba. Yoksa vajinal mo.bakiyorlar. Vajina istemiyorm sırf bu yüzden devlet hast randevu almdim. Özel de 500 tl istedi,
Karindan bakiliyor.zaten bebek buyudugu icin vajinadan artik hic bir dr bakmaz.bildigin ultrason ama her detayi inceliyecek renkli siyah beyaz olarak.

Arkadaslar detayli ultrasonun avantajlari neler? Doktorunuz soylemese bile siz girmeyi dusunuyor musunuz? Yani ilcede yasiyorum detayli ultrason icin merkeze gitmem gerekecek. Doktorum bu konuda bir sey demedi ama ben yine de ne olur ne olmaz girsem mi ki diyorum.

Kızlar bugün face de bi grupta bi haber okudum çok üzüldüm benim de basima gelirse diye endişe duydum. Bir Bayan 5 aylık bebeğini enfeksiyon yüzünden kaybetmiş. Suyu azalmış bebek ölmüş almışlar bu enfeksiyon neyden kaynaklanıyor hijyen ile ilgili birsey mi yoksa gebelik de vücut mu yapıyor

Ben de evde bayaga az yiyorum ama okula gelince midem kaziniyo sanki, surekli bi sey yemezsem bulantim oluyo gibi :)
Evden bikac tane ekmek arasi yapip getiriyorum, arkadaslar yine mi bi sey yiyon sen diyo
3,5 kg almisim ben de :))

Valla canim ben randevu almadim hicbi yerden, gitmeye karar verirsem ani olcak yine benimki
Sabah esime dedim yarin gidelim mi diye, ayrintiliya goruruz bosver, tekrar tekrar ultrasona sokmayalim cocugu dedi

Detali ulrasonda bobrek kalp vs tum organlari tek tek inceleniyor.kalp damarlarina dahi bakiliyor.bende ilcede oturuyorum ama zaten doktorum ilde benim 2 cocugumdada bakildi detayli ultrasonla.ilk cocugumda ufak bir problem cikmisti ama tek basina o problem onemsizdi.ikincide cok sukur birsey cikmadi.bayram sonra nasipse tekrar girecegim detayliya.eger ki bebekte birsey varsa dogar dogmaz ve simdi mudahale edebiliyorlar.Allah korusun hic birimizde hic bir sorun cikmaz insallah.
Ilcede oturupda detayli bilmeyen o kadar cok hamile varki.senin tercihine bagli birazda.

Allah korusun tum bebislerimizi.hic bir belirti bile yokken idar tahlilinde enfeksiyon cikabiliyor.ne kadar dikkat etsekde oluyor herhalde kadinlar enfeksiyon kapmaya daha musait yapi geregi.

Arkadaslar detaylı ultrasonda karindan mi bakiyorlar açaba. Yoksa vajinal mo.bakiyorlar. Vajina istemiyorm sırf bu yüzden devlet hast randevu almdim. Özel de 500 tl istedi,[/QUOTE
Can'ım heryerde karından bakılır son ay çaatı muayenesine kadar alttan hiç kimse bakmaz ...çatı muayeneside normal doğum yapacaklara yapılan bir uygulama

Kizlar ciktimm kizce ye yakin dedi dr ama organ kabarik dedi emin olamiyom dedi yumurtalarin ciktigi hafta ancak anlasilir dedi ama kiz deyim dedi iyiydi debelenip duruyodu kuzucuk
Öncelikle kız olsun erkek olsun hayırlı evlat olsun. Tebrik ederim bir kızın daha olacakmış ne güzel

Ama tam söylemedi mi yani şimdi doktorun bu yorumunu pek anlamadım ben.Sen ne hissediyorsun peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…