bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yuruyus yap diycem ama o sana sikinti verir.zaten dikkat ediyormussun ama bunyeden herhalde ne yesen yaradi galiba.
Kiz ben gobusumden kasigimi goremiyorum.kasigima tekmeleri atiyor ama goremem kasigimi.
Yürüyus yasak şu sıralar.plesentadan dolayi hareketlerim yavaş korkuyorum.Meyve çok yiyorum yemek olmasın meyve olsun o da direk kilo aldırıyor ama bebiş de kilo alıyor meyveye dur dersem bence kilo alımı da duracak 181 boy 65 kg idim şimdi 70 olsun napayım yaşasın meyveeeeeee

Enfeksiyon bir çok yerden olabilir fakat ilk hamile kaldığında smear testi alınır bu test içinde vajina var olan sıvının içeriği anlaşılır. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonlari da bu tür şeylere sebep verebiliyor diye biliyorum tatlım.

Ya kizlar ben hic kilo almamisim 61 kilo halen ve dr artik ayda 1 kilo alman lazim boyle olmaz dedi ne yapsam da alsam bizim evdeki pireyi bilse kilo al demez di suan hastanedeyiz daha ben bi yandan annem bi yandan adanin pesinde kosuyoz

Teyzeleri 175 gramlik aşk kendileri minik Deniz My moonlight Ikra meyra
Ayyy yerim onu ben :) çok tatlı görünüyor. Namaz mı kılıyor denizcik:) gr da gayet iyi canım.rabbim adıyla uzun ömürlü yaşatsın. Sağlıkla gelsin prenses. Tahmin yürütülecek bi foto değil canım. Hayırlı olur inşallah

Mcada tatlım öncelikle bebeğinin ve senin sağlıklı olmaniza çok sevindim.Cinsiyet çok heyecan verici bir durum insan karnını okşarken oğlum yada kızım demek istiyor ama herkesin ortak tek bir dileği var bebişlerin sağlıklı ve hayırlı evlat olması. Rabbim sana gönlünde geçen cinsiyeti de sağlığı da Hayri da nasip eylesin tatlım.

Can'ım heryerde karından bakılır son ay çaatı muayenesine kadar alttan hiç kimse bakmaz ...çatı muayeneside normal doğum yapacaklara yapılan bir uygulama
Devlet Hastanesi de mi karindan bakıyor cnku ben ekim ayında dış gebelik geçirdim ve suleymaniye kadın dogum.hastanesinde yapıldı tum.işlemlerin iki defa renkli Doblo re girdim ve ikisinde de yarım. Saat alttan bakti ve baya can acıtan bişi üstelik doktor erkek yastigi üstüne falan çıkıyorsn. O kdr.çok actiriyor ki bacaklarını biri doktora değiyor aç aç diyip duruyor çok rahatsız edici bişi ydi ve sırf bu yüzden devlet hastanesine gitmek istemiyorm.

Aynen bn de 5 kilo aldm çok tombul gozukuyorm karnm zaten çok sis boyum 1.62 ama daha kısa gozukuyo gbi oldum sanki.bn o kdr dikkt etmiyrm pilav da varsa yiyorm ama zaten tikaniyrm çok yiyemiyrm

Ya kizlar ben hic kilo almamisim 61 kilo halen ve dr artik ayda 1 kilo alman lazim boyle olmaz dedi ne yapsam da alsam bizim evdeki pireyi bilse kilo al demez di suan hastanedeyiz daha ben bi yandan annem bi yandan adanin pesinde kosuyoz
Canim.bnde 68.50 ile hamile kaldım. Hala.almadım bi gün 69, 10 çıkıyorm. Ertesi gün 68.400. Kilo aldm diyemiyorum bu yüzden ama.doktor bişi demedi bana tmm dedi güzel gidiyorsun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…