bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım bu mantar için gece yatarken vajinadan koyabildiğin kadar derine koyacaksın sonra 3 gün sonra tekrarlıycaksın çok etkili hemen etki ediyor..
Dedim yanma var bunu verdi tatil oncesi temizlensin dedi kasinti filan olursa 3 de 1 uzum sirkesi ve suyu karistir taharetlen dedi cok iyi hemde dogal dedi kasintim yok ama yanma berbat

Ya kizlar bana bunu yazmis dr 3 gun arayla demis ama bu fitil kuş yumurtası gibi nasil kullancam bunu ben yhaa
Akıntıdan dolayı mı yazdı doktor. Test filan yapti mi. Bu ara kafayı taktım vajinal enfeksiyon için kültür dedim doktoruma. Hic almiyoruz gebelerde dedi. Uzun zamandır ped kullanmak zorunda kaldım. Umarım bişey yoktur

Yok kuzum kultur filan almadi sadece yanma var dedim akinti bazen oluyo dedim koku var mi dedi yok koku hissetmedim hic dedim bunu yazdi akinti normal canim ama iliski sirasinda dayanilmaz yanma olursa mutlaka dr una soyle

bende kilo konusunda çok takıntılıyım 74le hamile kaldım şuan 76/77 civarıyım 19+4üm bende kaçla tamamlarım çok merak ediyorum esas kilo 7. aydan sonra başlıyomuş

Cnm hayirli olsun saglikli olsunlar yeter bize rabbim hangisini vermisse raziyiz ins

Dedim yanma var bunu verdi tatil oncesi temizlensin dedi kasinti filan olursa 3 de 1 uzum sirkesi ve suyu karistir taharetlen dedi cok iyi hemde dogal dedi kasintim yok ama yanma berbat
Canım önlemini almazsan kaşıntıda başlıyor bi süre sonra ama bu fitil çok iyi hemen geçer inşallah geçmiş olsun..

İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun kendine. Yeri geliyo kadın doktodan bile utanıyoruz haklısın canım.

Kızlar eşim bana anneler gününde bsy yapmadı ama bn babalar gununde yapmk istyrm baba oğul kombinlerinden mj alsam sz bsy yapcak msnz fikirlerinizi bekliyrm:)

Ben geçen hafta girdim Canım. Tek tek organlara bakıyorlar. Biz de herşey normal çıktı şükür. Darısı sana. Ben daha önce incelemiştim netten. Anormal bir şey olunca parlaklık var diyorlarmış. Karına çok bastırdı belki de ben gerildim bilmiyorum bakarken.

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason icin fiyat alan var mı ?
1 saatir hastane arıyorum en düşük 380 TL dediler 460 500 diye yukseliyo

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason icin fiyat alan var mı ?
1 saatir hastane arıyorum en düşük 380 TL dediler 460 500 diye yukseliyo
Nedir bu fiyatlar bu kadar da yuksek olurmu.devlet hastanelerin radyoloji bolumude bakar.doktora soyleyin ultrason icin gun alin ama sira durumu nasil bilmiyorum tabi.benim kendi doktorum bakiyor.ek bi ucretde odemiyorum cok sukur.

Nedir bu fiyatlar bu kadar da yuksek olurmu.devlet hastanelerin radyoloji bolumude bakar.doktora soyleyin ultrason icin gun alin ama sira durumu nasil bilmiyorum tabi.benim kendi doktorum bakiyor.ek bi ucretde odemiyorum cok sukur.
Devlet hastanesi cihazları iyi olmuyo canim bebek bile duzgun gözükmüyor . Daha vaktim var araştırıyorum ama cok yüksek fiyatlar

Yaa bende çok sık tuvalete çıkıyorum. Hatta dün baya sancım oldu eyvah dedim gene enfeksiyon oldum ama bugün iyim çok şükür tık yok

Canum ben radyolojiyi sordum doktoruma. Ben radyologların bakmasını tavsiye etmiyorum dedi. Ben nasıl bakıyorum ultrasona o da benim gibi bakar bu alanda eğitimi yok perinatolog tavsiye ediyorum dedii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…