bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
75 le biter bence dogum sonrasi 65 le donersin :)

UOTE="gonulll, post: 46902242, member: 138914"]Gozun aydin canim.bir kac gun asi atilan yer agriyor canim.[/QUOTE]
Sag ol cnm Evet oyleymis buz koy dedi ebe

Mcada kiz senin nicklere yetisemiyorum.
Saglikla alirsin insallah yavrunu kucagina.bu topik neden var birbirimiz icin.birbirimize destek olmak icin.helal olsun canim sende helal et hakkini.
Bu son nickti kuzum biz artik deniz de karar kildik esim kiz da olsa erkekde olsa deniz olsun dedi iki isim sevmiyo esim

Zeynep düzeldi canım vücudu geçti ama saç dipleri yaralar kurudu bi türlü geçmiyor inşallah oda geçer en yakın zamanda. Kreşe gidip gelio teyzesi şuan sorun yok. Çok heyecanlı bakalım nasıl geçecek müsameresi.
İnşallah sağlıklı haberle döneriz canım yakışıklı bi foto verirse atarım size inşallah. Sonra sıra sende hayırla atlatırız bunuda inşallah ecmain:)

bizimkiside öyle canım ztn ben ultrason cihazı falan da görmedim orada.

Ya kizlar bana bunu yazmis dr 3 gun arayla demis ama bu fitil kuş yumurtası gibi nasil kullancam bunu ben yhaa

Eklentiler

• Screenshot_20160613-132437.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 20
Canım bayrampaşada mı oturuyorsun? Ben ayrıntılı randevusunu özel Gaziosmanpaşa hastanesinden aldım. 2 doktor var orda ayrıntıya bakan. Biri 300 biri 400e bakıyormuş. Eğer devlet hastanesi bulamazsan burayı da düşünebilirsin.

Kızlar herkese merhaba. Aranızda hamilelik pilatesi yapan var mı?Uzun zamandır araştırıyorum ve çok faydalı olduğunuz söylüyorlar her açıdan. Biz bugün itibariyle 16+6'dayız. Özellikle ileriki dönemlerde meydana gelecek bel boyun sırt ağrılarına ve doğuma da yardımcı oluyormuş. Ben de mi başlasam diye düşünmeye başladım açıkçası iyice. Siz ne dersiniz araştıranınız ya da çevrenizde yapan birileri veya bilginiz var mı bu konuda?

Aslında 2'li 3'lü testler %100 doğruluğu olan testler değil fakat ayrıntılı USG'de doktor boyuna ,bacak ,kol gibi uzuvlara bakayır anormallik var mı diye bide iç organlar damarlar hepsine bakıp anormalliği gözleriyle görüyor yani önemli

hayr beylikdüzünde oturuyorm ama bayrampaia devlet hast bashekimi tanıdıgımız dış gebelik şüphesi olunca o hastaneye gitmiştim ama o da süleymaniye bashekimini aramıştı benı oraya göndermişti orada daha netleşir durumun diye. riskli bir durum oldugu için hızlı hareket etmemiz gerekiyordu .
ve iki hastanede alttan bakmıştı. süleymaniye kadın doğum iki defa renkli dopler girdim yarım saat sürdü o zamn da hep alttan baktı hatta pantolonomu çıkarırken bile erkek doktor dibimdeydi müsade etmedi.. üstümü örtücek hiç bişi de yoktu.
o yüzden ztn sıkıntılı bir dönemdi iyicene psikolojimi bozdular. şimdi hastanenin yakınından bile geçmek istemiyorm çünkü aynı şeyleri yasıyorm gözümün önüne geliyor. 1 ay boyunca hastanedeydim

Ben de evde bayaga az yiyorum ama okula gelince midem kaziniyo sanki, surekli bi sey yemezsem bulantim oluyo gibi :)
Evden bikac tane ekmek arasi yapip getiriyorum, arkadaslar yine mi bi sey yiyon sen diyo
3,5 kg almisim ben de :))
Evet canım aynen beni anlattın benim bide beslenme saatim var derse geç kaldığım zaman falan bizimki beslenme saatinde diyorlar artık

O zaman aslinda inisiyatife birakilmayip kesin olarak yapilmasi gerekiyor. 18-20. Haftalar arasi deniyor genellikle ama dogru zaman ne biliyor musunuz?

Canım benim sağol ya ne ati formu ben normalde de hemen ,abur cuburu ,kolayı ,hazır meyve sularını ve çikolatayı zaten yemem ,çay,kahve te de ara verdim maksadım ekmek maalesef okulda falan acıktığım zaman karbonhidrat tüketiyorum azaltmak yada tam buğday unu yulaf unu gibi besin değeri daha yüksek ekmekler yiyebilirim hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…