bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar doktordan geliyorum bizimki baya bi saklanmış gostermemisti kizim olacak insallah :)) 290 gr olmuş haftaya ayrıntılı ultrason için gidicem inşallah bi sorun çıkmaz ordanda aile hekimliğine gittim aşı oldum bir ay sonra bir doz daha olacakmış kolum yavaş yavaş agrimaya başladı

Gozun aydin canimmm saglikla gelsin prensesim

Bu da, çok reca ederiz, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için, mesajıdır:

Helal olsun birtanem, sen de hakkını helal et bize. Hepimizle can-ı yürekten ilgileniyosun, tertemiz kalbinle hepimiz için dualar ediyorsun. Rabbim çocuklarınla, torunlarınla güldürsün. Çok severizzz biz seniii

Sağlıkla kavuş prensesine canım. Kilosuda gayet iyi maşşallah kuzuna.

Yaa bende cok seviyorum biricigim

Rabbim saglikla nasip etsin prensesini insallah massalah canim gayet iyi grm saglikla kalin

Rabbim saglikla nasip etsin prensesini insallah massalah canim gayet iyi grm saglikla kalin
Canım cmts benim ayrıntılı var çok heyecanlıyım:) sence benim gr aşağı yukarı ne kadar olur. 20+3 olacak. Sonrada kızımın müsameresi var. Cmts bizim için büyük gün çok yoğun ve güzel geçicek inşallah. Benden önce ayrıntılıya gidecek olan varmı kızlar.

Asagi yukari degisiyor canim 300 grm civari olabilir bende 20 haziranda gidecem canim 20+2 olucam bende evet buyuk gun canim zeynep nasil oldu atlatti degilmi rabbim cumartesi gunu saglikli haberler aldirmani nasip etsin insallah pasani gorecen ne guzel bol bol resim iste canim rabbim sizi korusun...ecmain

Tatlım delirmiş olmalı doktorun. Vücut kitle indeksine göre, hala ideal kilonun 1 kg altındasın. Ne istiyor bu doktor, 0 beden bir hamile mi? Ebru Şallı takıntısı mı var nedir
Hahahaha Nilkeeeeee seni çooook seviyorum yaaaa nasıl güldürdün beni bir bilsen ayyyyy koptu burda Ebru Şallı iyi örnekti. ..bana kızarsa bu cevabı veririm kesin artik

[QUOol cnmTE="mevhibe meyra, post: 46901986, member: 722722"]Rabbim saglikla nasip etsin prensesini insallah massalah canim gayet iyi grm saglikla kalin[/QUOTE]
Sag ol cnm Allah cumlemizin evladina sağlık versin bir de ayrintiliyi sorunsuz atlatirsak super

Gozun aydin canim.bir kac gun asi atilan yer agriyor canim.

Kizlarr kilo hakkında hepinzn doktorlri fazla demiş.bende 4 kg aldm.koca göbek oldum.Hatta doktora sordum göbeğim çok bu göbek mi bebek mi.hem göbek Hem bebek dedi.çok mu kilo aldım dedim.tartiliyrm her gittigimde.yoo gayet normal dedi.anlamadm bende.Sadece göbeğe kilo aldgm için mi öyle dedi acaba.boyumda uzun değil 160.58 dm 62 oldum şimdi.70 ı gecmemek istiyrm ama nasip bakalım

Yahu benim mesajlarim niye boyle cikiyor sizinki ayri sütunda cikmiyor da Birleşik cikiyor kizceler
Kime yazacaksan altinda cevapla var ona tikla canim mesala benim yazimin altinda begen cevapla coklualinti var cevapla dersen benle yazismis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…