bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
rabbim saglikla nasip etsin insallah kizceni massalah annesi ilk bebekmi...

prensinin_prensesi merhaba canim kosuyolu goruntuleme merkesinde 320 tl imis. Arkadasim orada yatptirmis, memnun kalmisti. Video cd sini ve veriyolarmis..Ben oraya gidicektim ama perinatolog mu radyolog mu onu bilmedigim icin sormadim

Canum ben radyolojiyi sordum doktoruma. Ben radyologların bakmasını tavsiye etmiyorum dedi. Ben nasıl bakıyorum ultrasona o da benim gibi bakar bu alanda eğitimi yok perinatolog tavsiye ediyorum dedii.
Doktorum kendi bakiyor ama bi problem gorurse perinatologa yonlendiriyor.zaten bizim burda perinatolog yok.balikesirdeyim en yakin yer izmir var.oglumda doktor bir problem gorunce izmire gitmistim cok sukur onemli birsey degilmis.

Yaa bende çok sık tuvalete çıkıyorum. Hatta dün baya sancım oldu eyvah dedim gene enfeksiyon oldum ama bugün iyim çok şükür tık yok

Aman aman olmasın enfeksiyon. İnsan korkuyor ben her ay idrar kültürü veriyorum bi kaç testte çıkmıştı ağrıda olunca korktum sağlıkla tamamlarız inşallah wc yle samimi olmaya razıyım

Ben severim onun minik başını, fındığım benim

ya kızlar geçen hafta verdiğim idrarda lökosit ve bakteri yüksek çıkmıştı. monurol içtim bir haftadır da en az 2,5 litre su içmeye çalıştım. bugün tekrar idrar verdim lökosit düşmüş ama bakteri 3 katına çıkmış, ph da yükselmiş. moralim çok bozuldu. henüz doktorumla da görüşemedim. inşallah bebeğime bir şey olmaz.

Kizlar bu arada 4lu test sonucum cikmis. Korktugum gibi olmadi. Sorun yok darisi ayrintili ultrason sonuclarimiza insallah.. birde bayram ve sonrasindaki hafta tatile gidecegim icin doktor bayramdan once ayrintiliya cagirdi beni..19+6 oluyorum o zaman.. sizce erteliyimmi..ya 19 +6 da gidicem yada 23. Haftada gidicem. Ortasinda burda diilim. Sizce napsam kii

Değerler hakkında pek bilgim yok canım ama doktorunu bilgilendir.

Benımde lokosıt cıkmıştı ancak dr hiç onemsemedı ilac tahlıl flnda istemedi bır daha neden anlamadım demekki onemli degıl senın neden bu kadar ustubde durdu ilerleyebılıyormuymuş canım

Devlet hastanesi cihazları iyi olmuyo canim bebek bile duzgun gözükmüyor . Daha vaktim var araştırıyorum ama cok yüksek fiyatlar

Anadolu yakasında bakıyordun galiba. Kadıköy evlendirme dairesinin karşısında Sonomed var görüntüleme merkezi. Çok iyidir ama fiyat bilmiyorım bir sor istersen..

Selam kızlarr

Günlerdir birikenleri okuyorum :) bitsin yaZayım diyorum bitiremiyorum:) maşallah size.. allah bu muhabbetimizi hiç bozmasın
Bitanem guzel dileklerine cok tesekkur ederiz teyzesi evet kesin olmamakla birlikte bir prensesin daha teyzesi olcaksin hayirlisi bitanem

Mcada canım kesin olmamakla beraber gözün aydın inatçı bıcırık net göstermemiş yine de şu arkadan yandan çekilen meşhur pozlar gibi olmuş maşallah ona
Canim benim evet bi sure sonra skilip plasentanin arkasina girmeseydi daha iyi foto yakalayabilcektik ama kacti sipa bidaki sefere ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…