bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar cuma gunu misafirlerim gittiginde lavoboya girmistim ic camasirim tamamen suydu yani su dokulmus gb. Cok onemsemedim az evvel dalmistim ruyamda suyum gelmisti sonra cuma gunu aklima geldi su gelmesi oyle bisey mi ama ben hic hissetmemistim cuma gunu su geldigini ben kacirdim diye dusunmustum aglarken kacirdim falan dedim icimden.

Cok oturunca terleyince oyle oluyo kuzum bide bazen cok sulu oluyo akinti suyun gelse oyle olmazdi merak etme cuma dan beri devam ederdi amniyon sivin siziyo olsa korkacak bisi yok bebegim

Kizlar ben geldm uzun suredir gremiyodum insallah herkes iyidr cok fazla sayfa birikmis okuyamadm. Öncelikle Mcada canım cinsiyeti tam olarak olmasa da ogrenmissin hayrli olsun, saglıkla dogsun buyusun insallah
Benim de cinsiyet bilmecem çozuldu bebegm kesin olarak erkek yuzde 99 dedi doktor. Bunda bizi zorlamadı ayan beyan acti çocugum

Yaaa ne mutlu netlesmis kuzum saglikla sihhatle dogsun oglusun insallah masallah ona annesi

Kızlar samsun amasya çorum tokat civarnda oturanlar, bilenler yardminza ihtiyacm var. Okullar bitnce byrama esimin memleketine gdecez ve temmuzun sonuna kadar ordayız. Ayrntılı ultrasonu oralardan bi yerde yaptrmam gerekiyo. Bna yardm edin nereler iyidr, hangi hastanedn randevu alaym?

Cok oturunca terleyince oyle oluyo kuzum bide bazen cok sulu oluyo akinti suyun gelse oyle olmazdi merak etme cuma dan beri devam ederdi amniyon sivin siziyo olsa korkacak bisi yok bebegim
Ruyamda oyle gorunce acaba dedim. Suyum gelse kesin hissederim diye dusunuyorum. ahh hanimkizim herseyi abartma nedenim oldu.

Canim ben samsunda oturuyorum. Medikalpark hastanesi nagihan hanima gidiyorum. Cumartesi randevum var ayrintili icinde o gun randevu alicam hangi doktordan alirsam seni etiketlerim.

Severim ben o hanim kizini senin hic korkma kuzum kasma hic tadini cikar fistigim
Aynen oyle ilk hamileligim tadini cikarticam bundan sonra. Kim ne diyorsa biraz oteye gidip soylesin Son 4 ayimi gulerek icin ferah bebegime odakli gecirecegim. Yasasin alisveris yapmak yasasin yemek yeeemeeeeek

Aynen oyle ilk hamileligim tadini cikarticam bundan sonra. Kim ne diyorsa biraz oteye gidip soylesin Son 4 ayimi gulerek icin ferah bebegime odakli gecirecegim. Yasasin alisveris yapmak yasasin yemek yeeemeeeeek
Hah iste boyle birazdan kv gelir kizim olcak diye vah tuh demeye baslar duymuycam bende

Çok kötüyüm ağlıyorum bugün doktora gittim benı dahılıyeye sevketti baş dönmesi ve halsizlik için oda gün ortasında bana şeker testi yaptı açlık tokluk bakmadan bana gebelik şekerisin dedi.yarın şeker yüklemesine çağırdı.moralim çok bozuk

Hah iste boyle birazdan kv gelir kizim olcak diye vah tuh demeye baslar duymuycam bende
Oh mis gibi 2 kızın olacak ne mutlu sana. Ben çok istemiştim 2 kız. Duyma tatlım desin geçsin. İlk bebeğimin kız olacağını söyleyince bozulmuştu benimki de. Şimdi erkek olacağını duyunca pek sevindi. Ne oluyor anlamıyorum. Allah vermiş ne farkeder. Akıl tutulması başka bişey degil

Üzülme kontrollü şekilde devam eder gebeliğin. Kardeşim yaşadı ölçtü şekerini sık sık ve diyetisyen kontrolünde ydi. Etkilenmedi bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…