bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hah iste boyle birazdan kv gelir kizim olcak diye vah tuh demeye baslar duymuycam bende
Ayyy Allah gonlume gore verdi de sende. Ya da en guzeli duymamak. Bir de evladi olan insanlarin kiz erkek ayrimi yapmasi cok sacma saglikli olsunda kiz olsun erkek olsun ne fark eder ki. Allah nasip etmis kiz evlat vermis. Insallah benim ikinci de kiz olur.

Canim benim cok gecmis olsun. Moralini bozma hemen. Yarini bir bekle doktorunla konus tatmin olmaz isen baska bir doktora gidersin.

A Antihindistancevizi yani demem o ki tika 4 ay kulagini cekil koseye yoksa harbi cocuk cok etkileniyo benim gibi bi pire dogurursun sonra 34 bedene dusrrsin 1 yasina girince
Zaten diyorum brnim.huysuz mizmiz bir kizim olur bu kadar bunalmaya olacagi o. Bunun sorumlusu da ben olurum. Yavrumcum annesi yuzunden hep aglayacak. 34 beden mi yuppiyyy.

Cahillik bence baskada bisey degil kuzum

Zaten diyorum brnim.huysuz mizmiz bir kizim olur bu kadar bunalmaya olacagi o. Bunun sorumlusu da ben olurum. Yavrumcum annesi yuzunden hep aglayacak. 34 beden mi yuppiyyy.
Oyle deme kuzum benim yuzumden filan diye dusunme madem oyle kizin icin guzel biseyler yap annesi mutlu ol ki o da mutlu olsun akilli uslu olsun seni uzmesin stres yapma hic

Saglikli ve hayirli bi evlat olsun baska bisey istemem kuzum benim evet gonlumden pasa gecti ama dr buyuk ihtimal kiz diyince zerre kadar burukluk hissetmedim sanki bu haberi bekliyodum Rabbim herseyin en guzrlini ve hayirlisini bilir

Hah iste boyle birazdan kv gelir kizim olcak diye vah tuh demeye baslar duymuycam bende
Böyle boş kafalı insanları gırtlaklıyasım geliyor valla benimde kayınbabam kız olacağını duyunca üzüldü lan sanane çok meraklıysan sen doğurt bi erkek

Selam kızlar bebek için alısverişe başlayan var mı ? Ben dahahiö bişi almadım berden alcam napcam hiç bi finrimde yok daha erken ama yavas yavas başlamak lazım sanki :)

Selam kızlar bebek için alısverişe başlayan var mı ? Ben dahahiö bişi almadım berden alcam napcam hiç bi finrimde yok daha erken ama yavas yavas başlamak lazım sanki :)
Esim de biraz once bana sordu hastane cantasini ne zman hazirlicaz diye. Bi heycanlandi benim herif. Benden heycanli ben 30. Hafta hazirlamaya baslarim diyorum kendimce.

kızlaar mrb herkeslerin keyfi yerindedir umarım bugün şu tahliller için gittim doktora tekrar ay adamın acil doğumu çıkmış saatlerce gecikmeli geldi.. allahtan eşimin dahiliyede randevusu vardı da o arada onu hallettik. girdik içeriye hemen bizim hiç ultrasonumuz olmadı ağğğbiii bakışımı attım 3 cümle arka arkaya kurdum haftasonu komple ağladım taa nizipten geliyoruz (dr antepte çünkü) 2 buçuktan beri bekliyoruz ve sonuç gördüm bebişimi tekrar bizim tosuncuk nasıl edepsiz yatıyosa artık dr o acelesinin içinde bile cinsiyeti söyledik dimi erkek dedi evet dedim tam 12. haftadan beri habire açıyo bizim oğlan 2 günde 4 gün büyümüş ortalama ağırlığı da 168 di 199 olmuş.. bacakları da uzamış tabii ama hala bi hafta geride babası kılıklı ya bu bacak kısalığını sordum bu cücelik belirtisi ya da down sendromu belrtisi falan olabilir mi dedim yoook naptınız dedi öyle bişey yok herşeyi çok normal sadece sıvı alımınıza dikkate edin şu an bebeği sıkıntıya sokucak düzeyde diil ama bakın kesenin suyu daha iyi olabilirdi dedi.. kafamı karıştıran tek şey tiroid seviyeme noprmal dedi adam ben şoookk tabii ama dedim benim 2.93 2.50nin altında oması gerekmiyo mu hamileler için dedim bi sorun teşkil etmiyo ama içiniz rahat etsin bi dahiliyeye yönlendirelim tsh 1-2 falan mı nedir onlara da baktıralım dedi..ben güvenemedim tabii şimdi iki doktora daha sorucam ama burdaki deneyimli arkadaşlar ve tiroid sorunu yaşayan arkadaşlar sizce normal mi? değerleri bu seviyede olup da ilaç kullanmayan var mı ki??

Eki Görüntüle 1846466

çok tatlı di mi ya :))
amazon'dan alacağım inşallah.
kaç ay için alsam ki acaba?
canim cok guzel disari cikarken cok kullanisli olur zaten onu kis bebeginin nisana kadar giyerse 5 aylik olur marta kadar giyerse 4 aylik olur 6 ay bence uygun gibi canim 3 - 6 ay alma direk 6 ay yazani al bence canim gule gule giysin pasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…